GeorgeVasil Ιούνιος 20, 2008 #41 Ιούνιος 20, 2008 Nτάξει ναι μεν αλλά...αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα...Προφανώς όλοι ξέρεται οτι σε όλες τις κάρτες δεν χρησιμπούνται οι ίδιες μνήμες...Ναι μπορεί να έχει τον ίδιο πυρήνα αλλά μπορεί να μην χρησιμοποιεί ο κάθε κατασκευαστής τις ίδιες μνήμες... Σωστο και αυτο. Αλλα δεν κλοκαρουν ολοι τις καρτες τους...και δεν προσδοκουν ολοι Samsung τσιπακια..
_Chris_ Ιούνιος 20, 2008 #42 Ιούνιος 20, 2008 Nτάξει ναι μεν αλλά...αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα...Προφανώς όλοι ξέρεται οτι σε όλες τις κάρτες δεν χρησιμπούνται οι ίδιες μνήμες...Ναι μπορεί να έχει τον ίδιο πυρήνα αλλά μπορεί να μην χρησιμοποιεί ο κάθε κατασκευαστής τις ίδιες μνήμες...Πάντως για τέτοιου μεγέθους κάρτα όλες οι υλοποιήσεις είναι ίδιες.Μιλάω για ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και όχι για τα ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ τους.Ακριβως αυτο το προβλημα εχει η msi 8800gt-OC. Δυστυχως την εχω παρει απο τον Ιανουαριο την συγκεκριμενη μιας και τοτε δεν το ηξερα και δεν ανεβαινει με την καμια... Νομιζω το ειχε αναφερει και καποιος αλλος στο forum. Σκεφτειτε οτι την εχω σε νερο και ανεβαινει μεχρι 702/1010... Οσο ακριβως την πηγαινα και με την stock ψυχτρα.Βεβαια Captain αν δεν σε ενδιαφερει να την ανεβασεις στο θεο, ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Αν τωρα δεν σου εχουν δωσει την OC edition δεν ξερω τι λενε οι μνημες της αλλα υποθετω οτι θα ειναι οι ιδιεςΕdit: Τωρα ειδα οτι ειχες παραγγειλει την 8800GT με το 1gb μνημη. Εγω ειχα παρει την 512. Η msi που σου εδωσαν ποσο εχει?
Captain Ιούνιος 20, 2008 Author #43 Ιούνιος 20, 2008 Ακριβως αυτο το προβλημα εχει η msi 8800gt-OC. Δυστυχως την εχω παρει απο τον Ιανουαριο την συγκεκριμενη μιας και τοτε δεν το ηξερα και δεν ανεβαινει με την καμια... Νομιζω το ειχε αναφερει και καποιος αλλος στο forum. Σκεφτειτε οτι την εχω σε νερο και ανεβαινει μεχρι 702/1010... Οσο ακριβως την πηγαινα και με την stock ψυχτρα.Βεβαια Captain αν δεν σε ενδιαφερει να την ανεβασεις στο θεο, ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Αν τωρα δεν σου εχουν δωσει την OC edition δεν ξερω τι λενε οι μνημες της αλλα υποθετω οτι θα ειναι οι ιδιεςΕdit: Τωρα ειδα οτι ειχες παραγγειλει την 8800GT με το 1gb μνημη. Εγω ειχα παρει την 512. Η msi που σου εδωσαν ποσο εχει?195e
_Chris_ Ιούνιος 20, 2008 #44 Ιούνιος 20, 2008 Eννοω ποση μνημη εχει. 1gb (NX8800GT-T2D1GE) ή 512mb (NX8800GT-T2D512E)? Πες και αν ειναι η oc version
Captain Ιούνιος 20, 2008 Author #45 Ιούνιος 20, 2008 Eννοω ποση μνημη εχει. 1gb (NX8800GT-T2D1GE) ή 512mb (NX8800GT-T2D512E)? Πες και αν ειναι η oc versionα τωρα καταλαβα.ενα GB ειναι
Captain Ιούνιος 20, 2008 Author #46 Ιούνιος 20, 2008 και οι φωτογραφιες απο τον υπολογιστη και ολα αυτα koumle επειδη με παρατησε η γκομενα!!!!!!!
sisman Ιούνιος 21, 2008 #47 Ιούνιος 21, 2008 Αυτα ειναι! Μεγειες καπετανιε, πες μας και απο θερμοκρασιες πως πας!
_Chris_ Ιούνιος 21, 2008 #48 Ιούνιος 21, 2008 Ωραιος! Πολυ καλες επιλογες ολα οσα διαλεξες! Για τα temps μονο ανησυχω.. Μοιαζουν αρκετα τα pc μας οπως βλεπεις και στην sig μου και γι'αυτο το λεωΚαι τα καλωδια πολυ καλα μαζεμενα. Βαλε και κανεναν ανεμιστηρα με led να δειξει το κουτι.Υ.Γ: Μονο τα δικα μου καλωδια ειναι κοντα ρε γμτ???:brutal014:
inertiacreep Ιούνιος 21, 2008 #49 Ιούνιος 21, 2008 Καπετάνιο ψυκτράκια στις μνήμες της κάρτας δεν έβαλες...θα ψηθούν...
yiancar Ιούνιος 21, 2008 #50 Ιούνιος 21, 2008 Διαλέγεις και παίρνεις σου βάζο 2 set νάχεις και για τα musfet;) 2x http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806153 or 2x http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700464
GeorgeVasil Ιούνιος 21, 2008 #51 Ιούνιος 21, 2008 Διαλέγεις και παίρνεις σου βάζο 2 set νάχεις και για τα musfet;) 2x http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806153 or 2x http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700464 Τα δεύτερα προφανώς.. Ωραίο το κουτάκι σου Κapetanios.. Άψογο θα έλεγα.
sakis_the_fraud Ιούνιος 21, 2008 #52 Ιούνιος 21, 2008 και οι φωτογραφιες απο τον υπολογιστη Καλοδουλευτο φιλε! Α ρε Νικο, αψογο το εκανες το κουτακι!
Captain Ιούνιος 21, 2008 Author #54 Ιούνιος 21, 2008 Ωραιος! Πολυ καλες επιλογες ολα οσα διαλεξες! Για τα temps μονο ανησυχω.. Μοιαζουν αρκετα τα pc μας οπως βλεπεις και στην sig μου και γι'αυτο το λεωΚαι τα καλωδια πολυ καλα μαζεμενα. Βαλε και κανεναν ανεμιστηρα με led να δειξει το κουτι. Υ.Γ: Μονο τα δικα μου καλωδια ειναι κοντα ρε γμτ???:brutal014: εχει εναν 230mm και εναν 12mm με μπλε led.το chipset παιδια ζουματαει.πολυ ομως επιασα τη παθητικη και ειπα να βρασω τιποτα Καπετάνιο ψυκτράκια στις μνήμες της κάρτας δεν έβαλες...θα ψηθούν... βαλαμε βαλαμε αλλα οχι στισ μνημες εκει πανω μπηκε το μπλοκ και παει και τριγυρω η ζεστουλα πιο περα βαλαμε παθητικεες σε αλλα smd εβαλα τα βιστα τα 64αρια βεβαια καλα αλλα πρεπει να τα δουλεψω καλυτερα.επισης cpu temp απο οσο ειδα ειναι στα 39-42 εκει κυμενεται εκτοσ και αν ειδα λαθος.τωρα αποφασιστε λιγο να βαλω ψυκτρακια στις μνημες η οχι?οσον αφορα το chipset τι κανω?
Captain Ιούνιος 21, 2008 Author #56 Ιούνιος 21, 2008 επισησ ξεχασα να σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω ολουσ.συντομα θα σας πρηζω για oc.να ναι καλα και ο γιαγκος που θα με βοηθησει απο κοντα.και κατι που ξεχασα να πω(KOUMLE μη φωναξεις)...οπως κλεινει το κουτι ο ενας σωληνασ τσαλακωθηκε και φοβαμαι μη γινει καμια στραβη ολο κοιταω κατω μπασ και σταζει τπτ.λυγισε ασ πουμε απο τι πιεση του πλαινου τοθ υπολογιστη περιπου οπως ενα λαστιχο στο οποιο το νερο βγαινει λιγο
koumle Ιούνιος 21, 2008 #57 Ιούνιος 21, 2008 επισησ ξεχασα να σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω ολουσ.συντομα θα σας πρηζω για oc.να ναι καλα και ο γιαγκος που θα με βοηθησει απο κοντα.και κατι που ξεχασα να πω(KOUMLE μη φωναξεις)...οπως κλεινει το κουτι ο ενας σωληνασ τσαλακωθηκε και φοβαμαι μη γινει καμια στραβη ολο κοιταω κατω μπασ και σταζει τπτ.λυγισε ασ πουμε απο τι πιεση του πλαινου τοθ υπολογιστη περιπου οπως ενα λαστιχο στο οποιο το νερο βγαινει λιγο Βγάλε μία φωτό να το δούμε με κλειστό το πλαϊνό παράθυρο και μία χωρίς το παράθυρο για να δούμε τι παίζει. Α ρε Νικο, αψογο το εκανες το κουτακι! Ευχαριστώ Σάκη!
Captain Ιούνιος 21, 2008 Author #58 Ιούνιος 21, 2008 ριξε λιγο μια ματια εδω ο σωληνασ πηρε ηδη στραβη μορφη και φαντασου πως γινεται οταν κλεινω το καπακι...
koumle Ιούνιος 21, 2008 #59 Ιούνιος 21, 2008 Προσωρινά δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Μην αγχώνεσαι.Θα κανονίσουμε να βάλουμε ένα μικρότερο σωλήνα και θα είσαι κομπλέ.
Captain Ιούνιος 21, 2008 Author #60 Ιούνιος 21, 2008 Προσωρινά δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Μην αγχώνεσαι.Θα κανονίσουμε να βάλουμε ένα μικρότερο σωλήνα και θα είσαι κομπλέ.ωχ παλι να το φερνω ως εκει?λυπησου με.προσωρινα οταν λες για ποσο ακομα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.