serpico75 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2015 (edited) Καλησπέρα.Έχω ψάξει πάρα πολύ στο ebay . co . uk , αλλά δεν έχω καταφέρει να το βρω. Είναι ένα refill kit για HP C6578. Πρόκειται γιά αυτό εδώ: Το σχετικό βίντεο... Δε με ενδιαφέρει της συγκεκριμένης εταιρίας, απαραίτητα. Απλά, να είναι το ίδιο. Με δύο βελόνες γιά κάθε χρώμα, και αυτό το λάστιχο που τις ενώνει για το γεμισμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε;Ευχαριστώ !! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 4, 2015 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 19, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 Καλησπέρα. Έχω ψάξει πάρα πολύ στο ebay . co . uk , αλλά δεν έχω καταφέρει να το βρω. Είναι ένα refill kit για HP C6578. Πρόκειται γιά αυτό εδώ: Το σχετικό βίντεο... Δε με ενδιαφέρει της συγκεκριμένης εταιρίας, απαραίτητα. Απλά, να είναι το ίδιο. Με δύο βελόνες γιά κάθε χρώμα, και αυτό το λάστιχο που τις ενώνει για το γεμισμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ !! Στην ίδια εταιρία ίσως; http://www.refillhouse.com/index.php?route=product/category&path=18_46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Δεκέμβριος 19, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 (edited) Ναι, το έχω δει αυτό, αλλά οι τύποι (αν έχω καταλάβει καλά) δεν στέλνουν Ελλάδα. Καλό θα ήταν να βρούμε και κάποιες εναλλακτικές αυτών των refill kits στο eBay ή και εδώ Ελλάδα. Έχω ψάξει πολύ, αλλά δε βρίσκω κάτι.Ίσως ψάχνω με λάθος ονομασία στο "search box".Ένας πωλητής από eBay μού είπε ότι χρειάζομαι "ink activator for HP cartridge". Ούτε και έτσι βρήκα κάτι.Μού έδωσε καί αυτό (είπε ότι είναι το μόνο που μπορούσε να μού πει) :google refillsupermarket Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 19, 2015 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts