baggio2121 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2015 Καλησπερα παιδια ! Αγορασα την mobo asus viii hero και αυτες τις μερες θα παρω τον 6700k . Ηθελα να ρωτησω αυτη η βλακεια το cpu installation tool πρεπει υποχρεωτικα να το βαλω ; Εαν ναι πως βαζουμε την cpu μεσα σε αυτο χωρις να την ακουμπησουμε απο κατω ; Ειδα στο youtube βιντεακια και τις ακουμπανε απο κατω σαν να μην συμβαινει τιποτα . Εχει αλλαξει κατι και ειμαι πολυ πισω εγω η αυτοι κανουν λαλακιες. ;; (επειδη τις ακουμπανε). Ας με πληροφορησει καποιος που γνωριζει η εχει cpu με αυτο το εξαρτημα . Ευχαριστω εκ τω προτερων !
wesker Δεκέμβριος 4, 2015 #2 Δεκέμβριος 4, 2015 Δες και αυτό εδώ: Ο σκοπός ειναι να μην στραβώσεις τα pin της μητρικής. 1
baggio2121 Δεκέμβριος 4, 2015 Author #3 Δεκέμβριος 4, 2015 Ναι το εχω δει αυτο φιλε μου αλλα και παλι την αγγιζει απο κατω. Παλαιοτερα θυμαμαι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ.Τωρα δεν πειραζει αν την αγγιζουμε για να βαλουμε αυτο το tool ;;;;; τι να πω
kavadias Δεκέμβριος 4, 2015 #4 Δεκέμβριος 4, 2015 @baggio2121, και γω φίλε πρόσφτα πήρα την Z170-A και όταν κατάλαβα τι παίζει, λέω μάγκα δεν γίνετε... να ασκούμε πίεση στη βάση της cpu για να κουμπώσει στο installation tool αυτό ήταν no-no κάποτε! Αλλά τελικά την έβαλα έτσι (i7 6700k) πιέζοντας την λιιιιγο από κάτω για να κάνει κλικ στο installation tool και όλα cool κάντο μην το φοβάσαι. 1
Dr_Nikiforos Δεκέμβριος 5, 2015 #6 Δεκέμβριος 5, 2015 Στις νεότερες Intel πλατφόρμες το cpu δεν έχει Pins που θα στραβωσουν-κοπουν με κάποιο ατσάλο χειρισμό. Οπότε δεν είναι τόσο παράξενη η επαφή που δείχνει και το βίντεο. Παλιά όπως και στα amd sockets μπορεί να σου μένε κάνα pin στο χέρι επειδή ζοριζοταν να κουμπώσει στη μητρική από λάθος του χρήστη συνήθως. 2
Recommended Posts