BeetleJuice Μάρτιος 9, 2005 #101 Μάρτιος 9, 2005 πρωτον της εχω τριξει εγω τα δοντια δευτερον εγινε το κολπο με την πριζα τριτον την εχω βρισει πολυ τεταρτον εχω ταξει σε σενα πολυ ξυλο ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ :T: :T: μπραβο μιλταρα σκιστην
ison Μάρτιος 9, 2005 Author #102 Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice πρωτον της εχω τριξει εγω τα δοντια δευτερον εγινε το κολπο με την πριζα τριτον την εχω βρισει πολυ τεταρτον εχω ταξει σε σενα πολυ ξυλο ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ :T: :T: μπραβο μιλταρα σκιστην ΓΚΑΖΟΦΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Ελπιζω σύντομα να λυθει το μ υστηριο της στοιχιωμενης dfi...τα εστειλα ολα για μαζικο rma κατα καποιο τροπο...θα ποσταρω μολις εχω νεοτερα...
Athens2004 Μάρτιος 10, 2005 #103 Μάρτιος 10, 2005 Αυτο το thred πρέπει να κλειδω8εί , να γραφτεί σε DVD,αφου προστεθουν τα απαραιτητα videakia-clipakia-soundakia , να φωνάξουμε τον David Duchovny & την Gillian Anderson και τον Χριστόδουλο [για εναν σουκοεξορκισμό] και να σταλέι στο Holywοod για να παιχτεί σε 10 [τουλαχιστον] επεισόδια. ο τιτλος ... dfi ----> the living X-leds :tomato: :tomato: :tomato:
fanisk Μάρτιος 10, 2005 #104 Μάρτιος 10, 2005 Α! Ison μιας κ το θυμηθηκα τωρα που την εχω κ στα χερια μου...οταν bootαρει εχει 4 λεντ...κ σιγα σιγα αφου εντοπισει μνημες vga κ cpu(κατι τετοιο αναφερει το manual) μενει ενα ανοιχτο, το κατω αριστερα, κ επισης 2 πορτοκαλι λεντ ενα διπλα στις μνημες κ ενα αυτο που δειχνει οτι ειναι στο ρευμα η μητρικη...
ea6gka Μάρτιος 10, 2005 #105 Μάρτιος 10, 2005 αρα παιζει κανονικα η μητρικη σου μαστορα, μηπως χαλασε τιποτα αλλο?
ison Μάρτιος 10, 2005 Author #106 Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka αρα παιζει κανονικα η μητρικη σου μαστορα, μηπως χαλασε τιποτα αλλο? Αν εννοεις την δικια μου Γιωργη εμενα μενει κολλημενη στα 4...δεν σβηνουν σιγα σιγα...ενω εχω πανω cpu,μνημες και vga...(εννοειτε και τροφοσοτικο)
ison Μάρτιος 12, 2005 Author #108 Μάρτιος 12, 2005 Problem solvedΤο μυστηριο λυθηκε παιδιαΟ ενοχος ηταν το 600 ocz....αυτο μου εκανε την ζημια...Το πηγα στον spc και απο οτι ειδε και αυτος ...το τροφοδοτικο ηταν γτπ...Σε συζητηση που εκανα με το Daidalo μου ειπε οτι η ocz κανει μαζικο rma τα 600 λογω του οτι εχουν προβλημα με το active pfc....Αυτο ισχυει απο οτι μου ειπε ΜΟΝΟ με τα 600Οποτε ειμαι τωρα με ενα 520 και ολα καλα....επισης αλλαξα την dfi και πηρα μια sli....Το περιεργο ειναι οτι το ocz δουλευε κανονικα...χωρις εμφανες προβλημα...Τσπ ολα καλα μεχρι στιγμης ελπιζω το 520 να μην μου κανει νερα....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟYS BEETLEJUICE-HELLRIDER-EA6GKA-SPC
schumifer Μάρτιος 14, 2005 #110 Μάρτιος 14, 2005 Ρε φίλε ΙΣΟΝ συγγνώμη κι όλας αλλά αν δε σου κάνει κόπο δε ρίχνεις τη λύση και στο πρώτο σου ποστ. Αμαρτία τόσο μπλα μπλα και σκέψη για κάποιον που διαβάζει από την αρχή το θέμα. ΥΓ πάρτε Q-Tec
ison Μάρτιος 14, 2005 Author #111 Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Ρε φίλε ΙΣΟΝ συγγνώμη κι όλας αλλά αν δε σου κάνει κόπο δε ρίχνεις τη λύση και στο πρώτο σου ποστ. Αμαρτία τόσο μπλα μπλα και σκέψη για κάποιον που διαβάζει από την αρχή το θέμα. ΥΓ πάρτε Q-Tec LOL ok θα το κανω copy paste...
eleven Μάρτιος 14, 2005 #112 Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ison..επισης αλλαξα την dfi και πηρα μια sli.... Kαινουργια εταιρια αυτη η sli? Πολυ ενδιαφερον αυτο με τα 600αρια ocz .......Hadji προσοχη.......:nuke: Αντε καλοδουλευτη
ison Μάρτιος 15, 2005 Author #113 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από eleven Kαινουργια εταιρια αυτη η sli? Πολυ ενδιαφερον αυτο με τα 600αρια ocz .......Hadji προσοχη.......:nuke: Αντε καλοδουλευτη Ουπςςς....:P
phil1416003162 Μάρτιος 15, 2005 #114 Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από ison [12-03-2005 20:23] Problem solved Το μυστηριο λυθηκε παιδια Ο ενοχος ηταν το 600 ocz....αυτο μου εκανε την ζημια... Το πηγα στον spc και απο οτι ειδε και αυτος ...το τροφοδοτικο ηταν γτπ... Σε συζητηση που εκανα με το Daidalo μου ειπε οτι η ocz κανει μαζικο rma τα 600 λογω του οτι εχουν προβλημα με το active pfc.... Αυτο ισχυει απο οτι μου ειπε ΜΟΝΟ με τα 600 Οποτε ειμαι τωρα με ενα 520 και ολα καλα....επισης αλλαξα την dfi και πηρα μια sli.... Το περιεργο ειναι οτι το ocz δουλευε κανονικα...χωρις εμφανες προβλημα... Τσπ ολα καλα μεχρι στιγμης ελπιζω το 520 να μην μου κανει νερα.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟYS BEETLEJUICE-HELLRIDER-EA6GKA-SPC Το δικο μου ευτυχως δεν εχει active pfc(προφανως προοριζοταν για την Αμερικανικη αγορα)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.