SirMomus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2015 (edited) Καλησπέρα, δυσκολευομαι να αποφασισω σε 1χ8 η 2χ4 γιατι βρηκα το κιτ 70 ευρω με cl15 ενω τη μονή 50~ με cl 13και σκεφτομαι οτι όση ταχυτητα θα χασω απ το single θα την κερδισω απ το cas...δεν ξερω τι γινεται με dual και γραφικά βεβαια+ οτι θα αφησω αρχικα την onboard t i3-6100 γιατι θελω κυριως dota,cs και surfing,office οπότε μαλλον δε μου χρειαζεται κάτι παραπάνω... θα δω ουσιαστικά διαφορά με το κιτ ή να γλιτωσω τα 20 ευρω να δωθουν καπου αλλου? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2015 από SirMomus Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 3, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 μέχρι να καταλάβω το ''με κας15 ή 13'' (έχω πιει και κάτι σφηνάκια) (γνώμη μου) η πας σε 1x8 και συμπληρώνεις αργότερα άλλη μια ή σε 2x8 κατευθείαν (οι τιμές στις μνήμες έχουν πέσει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Δεκέμβριος 4, 2015 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2015 Εγώ θα προτιμούσα ένα κιτάκι 2x4 , ώστε να έχω εξ'αρχής dual channel , με φούλ mem bandwidth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMomus Δεκέμβριος 4, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2015 Σε κιτ πηγα τελικα vengeace cl13 62€ πιο καλές απ τις fury cl15 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 4, 2015 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2015 1 εξαρταται απο τις θεσεις της μητρικης.αν η μητρικη σου εχει 2 σλοτ, καλυτερα να μπαινει 1χ8 ωστε σε περιπτωση που χρειαστεις, να εχεις αλλο ενα σλοτ να προσθεσεις.αν η μητρικη σου εχει 4 σλοτ, ομως.., καλυτερα να μπαινουν 2 ντιμμακια ωστε να εκμεταλλευεσαι το dual channel...!! 2 αν οι απαιτησεις σου απο το πισι, δεν ειναι υψηλες, τοτε κατα την γνωμη μου, τσαμπα ψαχνεσαι για Cl ...... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts