env0y Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2015 Καλησπέρα admins/users/re-sellers and minions, Στην εταιρία που εργάζομαι χρησιμοποιούμε λαπτοτ τα οποία είναι συνδεμένα σε dock stations και ταυτόχρονα σε 2 οθόνες. Επειδή κάποιοι έχουν την προτίμηση να δουλεύουν όρθιοι μπροστά από τις οθόνες τους (ναι είναι αλήθεια) το management μας έγκρινε το budget να προβούμε στην αγορά 10 Dual monitor stand with keyboard tray. Έχετε να μου προτείνετε κάτι και αν επίσης είστε και μεταπωλητές θα είναι ακόμα καλύτερα γιατί θα μπορέσουμε να κάνουμε την αγορά άμμεσα από εσάς. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 3, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Στην εταιρία που εργάζομαι δουλεύουμε όλοι με το ίδιο μοτίβο, laptops, dock και 2 οθόνες.Επειδή το κτήριο είναι μερικών μηνών, όλα τα γραφεία είναι ρυθμιζόμενα καθ' ύψος, ώστε όσοι θέλουν να εργάζονται όρθιοι (και όντως το κάνουν αρκετοί). Όμως, σε μια συζήτηση που είχα με την νοσοκόμα μας (ναι έχουμε τέτοια...), μου εξήγησε ότι η λύση των stand δε βοηθάει, γιατί κρέμονται τα χέρια και ο χρήστης κουράζεται αρκετά γρήγορα (σε μερικά λεπτά). Οπότε δεν ξέρω αν είναι η σωστή κατεύθυνση αυτή που θέλετε να πάτε. Τα γραφεία από την άλλη, είναι η σωστή λύση, αλλά και ακριβή. Νομίζω παίζουν στα 500-600€ το ένα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 4, 2015 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2015 Κάτι τέτοιο θες λογικά http://www.ergotron.com/ProductsDetails/tabid/65/PRDID/736/language/en-US/Default.aspx Ειναι το πιο οικονομικό αν δεν κάνω λάθος της σειράς. Ελλάντα παίζει 300-320 +ΦΑΠΑ απο όσο ειχα ρωτήσει πριν κανα μήνα. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να μάθω τιμή ακριβώς γιατί δε θυμάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Δεκέμβριος 4, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2015 @Wizard! Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Η όρθια στάση σε αυτή την δουλειά δεν μπορεί να γίνει για πάνω από 20 λεπτά και η πρότασή μου είχε να κάνει με τα γραφεία με το αυτόματο υψομετρικό κοντρόλερ. Αλλά βλέπεις ότι επιλέξει η μάζα γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 4, 2015 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2015 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι μόδα είναι αυτή. Στο δικό μας γραφείο που ακολουθούμε ίδιο μοτίβο (laptop, docking station, dual monitor) αγοράζουμε τα γραφεία με ηλεκτρικό υψομετρικό controller για να μπορεί ο καθένας να το ανεβοκατεβάζει. Νομίζω είναι προτιμότερο από το fix ύψος στο γραφείο με monitor και keyboard stand. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 4, 2015 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2015 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι μόδα είναι αυτή. Στο δικό μας γραφείο που ακολουθούμε ίδιο μοτίβο (laptop, docking station, dual monitor) αγοράζουμε τα γραφεία με ηλεκτρικό υψομετρικό controller για να μπορεί ο καθένας να το ανεβοκατεβάζει. Νομίζω είναι προτιμότερο από το fix ύψος στο γραφείο με monitor και keyboard stand.Προσωπικά το βρίσκω πολύ σωστό και ειδικά σε χώρες όπως αυτές που μένουμε εμείς, αν δεν ήταν εργονομικό, απλά δε θα γινόταν. Εδώ, βλέπω αρκετούς που ανεβάζουν το γραφείο και εργάζονται όρθιοι για λίγη ώρα. Εμένα δε με βολεύει, γιατί γράφω κώδικα, δε μιλάω πχ στο τηλέφωνο, αλλά κι εγώ επειδή πρέπει να σηκώνομαι, απλά κάνω 5λεπτα διαλείμματα και περπατάω λίγο. Όμως, στη λύση που ζητάνε, δηλαδή να είναι το πληκτρολόγιο με το ποντίκι μόνο ψηλότερα, τα χέρια θα κρέμονται και θα είναι ιδιαίτερα κουραστικό. Το κακό είναι πως τέτοιες στάσεις συνηθίζονται και η σταδιακή ζημιά που γίνεται στον οργανισμό είναι ήδη μεγάλη όταν γίνεται αντιληπτή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 24, 2015 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2015 Δεν ξέρω αν βρήκατε λύση, αλλά μόλις είδα αυτό, ίσως σας βολεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Δεκέμβριος 26, 2015 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2015 Ωωω ,κανα λινκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Δεκέμβριος 26, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2015 Τελικά αυτό επιλεξανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts