RedViper Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2015 Χαιρετώ το εργαστήρι, γνωρίζει κανείς αν μπορώ να ζητήσω επανέκδοση απόδειξης σε ένα κατάστημα μιας και έχασα την αρχική; Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Δεκέμβριος 2, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2015 Χαιρετώ το εργαστήρι, γνωρίζει κανείς αν μπορώ να ζητήσω επανέκδοση απόδειξης σε ένα κατάστημα μιας και έχασα την αρχική; Σας ευχαριστώπάρε τηλέφωνο στα κεντρικά, και ζήτα να στην στείλουν σε mail. να γνωρίζεις τον αριθμό παραγγελίας. έτσι έκανα εγώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedViper Δεκέμβριος 2, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2015 (edited) πάρε τηλέφωνο στα κεντρικά, και ζήτα να στην στείλουν σε mail. να γνωρίζεις τον αριθμό παραγγελίας. έτσι έκανα εγώ. Σ'ευχαριστώ. Πήρα τηλέφωνο και μου την έστειλαν. Επίσης μου είπαν πως αν πας σε κατάστημα στην τυπώνουν επιτόπου ( πάντα με τον αριθμό παραγγελίας ).Τέλος πάντων, σ'ευχαριστώ και πάλι. Ευχαριστώ και το εργαστήρι για τη φιλοξενία. Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 2, 2015 από RedViper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 5, 2015 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2015 (edited) Σ'ευχαριστώ. Πήρα τηλέφωνο και μου την έστειλαν. Επίσης μου είπαν πως αν πας σε κατάστημα στην τυπώνουν επιτόπου ( πάντα με τον αριθμό παραγγελίας ).Τέλος πάντων, σ'ευχαριστώ και πάλι. Ευχαριστώ και το εργαστήρι για τη φιλοξενία. Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί.Αν ειναι ονομαστική, και με το ονοματεπώνυμο μπορεις να βρεις μια αποδειξη. Τουλαχιστον Πλαισιο και e-shop (μάλιστα στο e-shop φτιαχνουν και καρτέλα πελάτη αν αγορασεις πρωτη φορά απο αυτούς, και παντα οταν ψωνιζεις απο e-shop point ζητάνε κινητό) το κανουν. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 5, 2015 από wesker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts