morius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2005 Σαν σήμερα παίδες πριν από κάμποσα χρόνια(δεν θυμάμαι ακριβώς) γεννήθηκε ο ένας ο μοναδικός,ο ανεπανάληπτος $GeorgeVasil$ Ας του ευχιθούμε όλοι λοιπόν χρόνια πολλά Φίλε χρόνια πολλά ότι επιθυμείς να το έχεις και.....καλό γράψιμό αφού μας το κοπανάς παντού :p :p :p Μετά τις Πανελλήνιες περιμένουμε τούρτα:flower: :flower: :flower: :flower: ΥΓ.Νομίζω ότι ήταν 17 τα χρόνια :P :P σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Χρονια πολλα:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Μάρτιος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Χρόνια πολλά και καλά :flower: Και καλή επιτυχία στις πανελλήνιες ’κουσα κάτι για τούρτα :fun: :fun: :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Xρονια πολλά.. να τα εκατοστήσεις..!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Χρονια πολλα ....και απο μενα bill Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Χρονια πολλα και καλη επιτυχια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Μάρτιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Χρόνια πολλά! :flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Χρονια πολλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 5, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 02:53] Χρονια πολλα ....και απο μενα bill Νομίζω ότι τον λένε Βασίλη :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από morius Νομίζω ότι τον λένε Βασίλη :p :p Εγω νομίζω οτι τον λένε Γιώργο,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Σας ευχαριστω ολους..... :worship: :worship: :worship: Σας ευχομε οτι το καλυτερο..... :clap: .....για οσους μπερδεβονται με λενε Γιωργο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 5, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 13:33] Σας ευχαριστω ολους..... :worship: :worship: :worship: Σας ευχομε οτι το καλυτερο..... :clap: .....για οσους μπερδεβονται με λενε Γιωργο.... I Know μπλόφα έκανα :shifty: :shifty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 5, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.