Jump to content

Κινητό μέχρι 200 ευρώ

daospi

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Μα γιατί τα ξεκάνουνε όλα από εμφάνιση τελευταία; Προτιμώ χίλιες φορές το 65άρι... Από δυνατότητες πάντως από μια γρήγορη ματιά που έριξα καλό φαίνεται...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 21:47]

Μα γιατί τα ξεκάνουνε όλα από εμφάνιση τελευταία; Προτιμώ χίλιες φορές το 65άρι...

Διαφωνώ.Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ.Πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα.Πάντως η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενική άποψη.

Σωστό και αυτό... Το CX μ'αρέσει περισσότερο αλλά το M δεν μου μοιάζει τόσο για Tough phone γι'αυτό το λέω...

Πάλι γράφει η Siemens με τα νέα κινητά της (75) !

Ένα αρνητικό του Μ σε σχέση με το CX είναι το SARS. Το CX65 έχει 0.58 (περίπου) ενώ το Μ65 0.88...

Πάντως το Μ65 φαίνεται πιο καλοφτιαγμένο.

• 1 month later...

μας ειπανε για εταιρικα τηλεφωνα , αντικατασταση παλαιων και απο οσο μου εδειξαν διαλεξα το CX70. Ειναι καλο ρε παιδια ή να παρω κατι αλλο? το διαλεξα γιατι ειχε τα πιο πολλα πραματα και ηταν τζαμπα , ΝΟΚΙΑ και ericsson ζητανε λεφτα και δε πολυγουσταρο.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 20:02]

μας ειπανε για εταιρικα τηλεφωνα , αντικατασταση παλαιων και απο οσο μου εδειξαν διαλεξα το CX70. Ειναι καλο ρε παιδια ή να παρω κατι αλλο? το διαλεξα γιατι ειχε τα πιο πολλα πραματα και ηταν τζαμπα , ΝΟΚΙΑ και ericsson ζητανε λεφτα και δε πολυγουσταρο.

Mια χαρά κινητό είναι.Τι άλλα κινητά σου έδειξαν;

Στις τιμές αυτές παίζουν παιδιά το 70 της Siemens και το 500 της ΣΕ αν μιλάμε και για παρόμοιες λειτουργίες .Μήπως έχει κανείς το ΣΕ να μας πει μήπως είναι καλύτερο από το 70?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.