Jump to content

Κινητό μέχρι 200 ευρώ

daospi

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

εαν δν ενδιαφερεσαι για ενσωματωμενη καμερα

θα σου προτεινα το motorola MPX200....

190 τελικη στο E-SHOP...(με την αποσπωμενη καμερα δωρο)

για Windows Smartphone νομιζω οτι ειναι κορυφαια τιμη...

βαζεις και με 40 μια 512 sd card και εχεις και φορητο στερεοφωνικο mp3 player...

εχεις και MSN, Internet Explorer κτλ....

εγω παντως ενα μηνα τωρα εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο την συγκεκριμενη αγορα

Γενικώς τα 65άρια της siemens δεν έχουν καλές οθόνες... και αναμένεται και η σειρά 75 όπου νά'ναι (10 Μάρτη) οπότε δεν λέει... Και γω για το CX65 θα πηγαινα πάντως (πολύ καλό value for money), μέχρι που αποφάσισα να δώσω τα παραπάνω γκαφρά για το SX1...

Αρχική απάντηση από R@tNET [Σήμερα, στις 09:27]

SIEMENS.... είναι πολύ καλά... ένα SIEMENS m55 έχω και τώρα θέλω να πάρω το S65... αλλά είναι λίγο ακριβό. :p

φιλε μου το εχω ξαναπει αλλα θα στο ξαναπω μπας και σε προλαβω...

αθλια οθονη και φωτογραφικη μηχανη παρα την ονομαστικη αναλυση 1.3mp.....

πραγματικα τα SonyEricsson προηγουμενης γενιας ηταν πολυ καλυτερα....

δεστο πρωτα απο κοντα και μετα αποφασισε...

Εγώ πήρα πριν τα Χριστούγεννα ένα Motorola V220... Παιδιά δεν σας λέω τίποτε... Φέρτε μου ότι κινητό άλλο θέλετε να συγκρίνουμε το σήμα του.... Όπου το Ericsson K700i δεν έχει σήμα το Motorola όταν παίρνεις ακούς ένα "κλικ" και το σήμα 5 στα 5!!!

Δεν λέω τρώω μπόλικη ραδιενέργεια, αλλά μια φορά να θέλω να μιλήσω δεν κάνω σαν σπαστικό να ψάχνω να βρώ σήμα...

Τώρα έχει φωτογραφική (κάνα πόλλο βγάζουμε καλά σχετικά) έχει μνημούλα σχετικά μικρή, είναι σπαστό, παίζει video και το καλύτερο... Μπορείς να του κάνεις mod το λειτουργικό :)

Οπότε κοίτα και αυτό το κινητό, αναλόγος βέβαια τί ζητάς...

Αρχική απάντηση από Spanaks [Χθες, στις 12:48]

Γενικώς τα 65άρια της siemens δεν έχουν καλές οθόνες... και αναμένεται και η σειρά 75 όπου νά'ναι (10 Μάρτη) .

Αυτό ισχύει;Σε μια γρήγορη έρευνα που έκανα λένε πως θα κυκλοφορήσει το δεύτερο 4άμηνο του 2005...

Αρχική απάντηση από daospi [Σήμερα, στις 00:21]

Αυτό ισχύει;Σε μια γρήγορη έρευνα που έκανα λένε πως θα κυκλοφορήσει το δεύτερο 4άμηνο του 2005...

Θα παρουσιαστούν επίσημα στις 10 Μαρτίου στην CeBIT. Προφανώς θα κυκλοφορήσουν στην αγορά αργότερα... Αλλά δεν αξίζει να πάρεις **65 τώρα.... όταν π.χ. το CX75 αναμένεται να έχει τα feature του S65 με καλύτερη οθόνη, σε τιμή ~250....

Το CX70 που λες, είναι το CX65 με hardware υποστήριξη για 3d-java... (το CX65 έχει μόνο software emulation). Ουσιαστικά πάντως, καμία διαφορά.

Αρχική απάντηση από daospi [Σήμερα, στις 22:21]

Αξίζει το S65 τα 100 ευρώ επιπλέον από το CX65;;;

ριξε μια ματια στα παιδια στο myphone

το εχουν ψαξει αρκετα το θεμα....

εγω ο βλακας τα διαβασα αφου την ειχε πατησει ο αδερφος μου και ειχε ηδη παρει το s65...

τεσπα δεν χανεις και τιποτα να δεις τι λενε κι εκει....;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.