gchristod Δεκέμβριος 3, 2015 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Βρες μου πόσα G πιάνει το καθένα στην ίδια πίστα στις ίδιες συνθηκες στα ίδια λάστιχα. Θες καλύτερα να μου αποδείξεις εσύ ότι η 458 βγάζει περισσότερα G από το GTR? Βλέπεις, δουλεύει κι αλλιώς το πράγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 3, 2015 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Η απόδειξη βαραίνει τον κατηγορούντα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 3, 2015 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Ρε σεις ανοιχτε ενα καινουργιο θεμα και αναλυστε το οσο θελετε Ετσι θα ειναι ευχαριστημενος και ο @sstav, :hehe: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 3, 2015 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Nurburgring lap times: Nissan GTR MY 2008 7:26:70Ferrari 458 MY 2009 7:28:00https://nurburgringlaptimes.com/lap-times-top-100/Αυτό λέει τίποτα? Το top gear το ανέφερα γιατί αναφέρθηκε πρώτα σε αυτό ο fatalaras. ΥΓ. Επειδή παρεκτράπηκε το θέμα, ο λόγος που αποφάσισα να ποστάρω αρχικά δεν ήταν για το Assetto πόσο ρεαλιστικό είναι, ή για να κάνουμε αερολογίες για το mechanical grip. Ήταν επειδή ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα έχει οδηγήσει τα εν λόγω αυτοκίνητα στην πραγματική ζωή λέει την άποψή του, και πέσατε να του λέτε ότι το Assetto ξέρει καλύτερα. Έλεος δηλαδή.Μπορεις να μου πεις τι σχεση εχουν οι χρονοι με την οδηγικη συμπεριφορα? Δεν σου σου λεμε αν ειναι γρηγορο σου λεμε οτι δεν κρατιεται στο δρομο το ιδιο ευκολα με την 458. Ακομα και στο υπεβολικο top gear μεταξυ των δυο και ασχετα πιο ηταν πιο γρηγορο το 458 ηταν ευκολο στην οδηγηση και τα σχετικα. Ολος ο κοσμος που εχει οδηγησει αυτα τα αυτοκινητα χαρακτηριζει τη 458 ως ενα ευκολο αυτοκινητο για καθε οδηγο και καθημερινη χρηση και το gtr ως ενα τανκ για δρομο και αυτο ακριβως ειναι και στο asseto. Αυτος που εχει την ικανοτητα να οδηγησει το Gtr στα ορια του χωρις λαθη θα διαλυσει τον ανταγωνισμο, οι υπολοιποι 458. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakis Δεκέμβριος 3, 2015 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Καλή ιδέα να ανοιχτεί καινούργιο θέμα γιατί αισθάνομαι και άσχημα σαν καινούργιος εδώ να σας έχω αναστατώσει.Συνεχίζω όμως με την ελπίδα ότι θα ανοιχτεί ένα νέο θέμα και τα άσχετα post θα μεταφερθούν εκει.Έχουν γίνει τέτοιες μετρήσεις (για πλευρικά g κλπ) και σε skidpad και σε πίστα "οχτάρι".Skidpad είναι με λίγα λόγια μία στρογγυλή πίστα, διαμέτρου περίπου 80m όπου τα αυτοκίνητα γυρίζουν γύρω-γύρω στα όρια της πρόσφυσής τους. Πραγματοποιούν αρκετούς γύρους ώστε να βγουν σωστά νούμερα πλευρικών g.Έγκυρες μετρήσεις έχουν βγάλει τα εξής:Ferrari 458 Italia: 1.02gNissan GT-R: 1.05gΣε πίστα "οχτάρι" τώρα, όπου εκεί μετράνε και g και χρόνο, το GT-R είναι και πάλι μπροστά με διαφορά περίπου μισό δευτερόλεπτο (23.00 με 23.60).Γενικά όμως τα αυτοκίνητα αυτά βγάζουν σχεδόν ίδιους χρόνους σε αυτές τις δύο διαδικασίες.Απλά για να επανέλθουμε στα του AC εγώ δεν σύγκρινα το αν το GT-R είναι καλύτερο/ταχύτερο σε σχέση με την 458, απλά ότι έπρεπε να κρατάει πολύ καλύτερα, κάνοντάς με να παραξενευτώ που η 458 κρατούσε έτσι (η οποία τελικά είχε semislicks).Τα υπόλοιπα σε κανα καφεδάκι που εύχομαι να καταφέρω να παρεβρεθώ!P.S. Πορσάκιας είμαι, όχι Nissanάκιας (αν και το εκτιμώ ιδιαίτερα το GT-R!) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 3, 2015 Author #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 (edited) Πολύ ευχάριστο το AUDI στην οδήγηση. Πρέπει να έχεις υπομονή με το γκάζι. Αν πατήσεις νωρίς θα φύγει με μούτρα. Αν το αφήσεις να γυρίσει, πατάς το γκάζι και βγαίνεις ντριφτάροντας με τα τέσσερα!!! Έχει τα καλύτερα φρένα. Αλλά του λείπει 1 δευτ για να είναι ανταγωνιστικό. Το ίδιο και το SLS . Κάνουν σχεδόν τους ίδιους χρόνους. Έχοντας δοκιμάσει πολύ πλέον όλα τα αμάξια έχουμε : RUF , δυστυχώς όντως πρέπει να βγει αν κ μου αρέσει απίστευτα. Δεν μπαίνει καλά αλλά η απίστευτη δύναμη του φτάνει. Το Mclaren με διαφορά το πιο δύσκολο. Φαντάζομαι όσοι το τρέχουν έχουν το TC ΟΝ. Μέγα λάθος. Το 458 είναι πιο γρήγορο και εύκολο από ότι πρέπει νομίζω. Δεν θα έπρεπε να κοντράρει το Mclaren. 458 και GT-R κάνουν ωραίο δίδυμο. AUDI κ SLS θα έλεγα πως επίσης δεν ταιριάζουν στο combo. Ποιός θα τα πάρει? ( χαχα ο Θοδωρής). Τέλος όσοι πάρετε το AUDI, παρατηρήστε τη τεράστια διαφορά που κάνει το V6 tyre model στην θερμοκρασία. Υπόψιν πως έχει προστεθεί μια παράμετρος για αύξηση θερμοκρασίας λόγω rolling resistance. Πράγματι ενώ τα άλλα αμάξια , έχουν πρόβλημα να ζεστάνουν τα ελαστικά, το AUDI είναι τέλειο. Μεγάλη βελτιώση και δειχνει ότι το μοντέλο ελαστικών έχει ωριμάσει πολύ. Προσεχε μην δεις καμια sls να κανει τετοιους χρονους 1,59 http://managerdc2.rackservice.org:50299/lapstat?track=ks_barcelona-layout_moto&cars=ks_audi_r8_plus,mercedes_sls&valid=1,2&date_from=&date_to= στα χερια μου η sls ειναι αρκετα πιο αργη απο το r8,πιστευω το r8 μπορω να το ριξω στα 2λεπτα,για την sls θα προκειται για θαυμα Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2015 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Δεκέμβριος 3, 2015 #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Μπορεις να μου πεις τι σχεση εχουν οι χρονοι με την οδηγικη συμπεριφορα? Οι χρόνοι απευθύνονταν στο σχόλιο του liakjim οτι τα 1800 κιλά δεν στρίβουν το ίδιο καλά όσο τα 1200, όχι για την γενικότερη οδική συμπεριφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 3, 2015 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Προσεχε μην δεις και καμια sls να κανει τετοιους χρονους 1,59 http://managerdc2.rackservice.org:50299/lapstat?track=ks_barcelona-layout_moto&cars=ks_audi_r8_plus,mercedes_sls&valid=1,2&date_from=&date_to= στα χερια μου η sls ειναι αρκετα πιο αργη απο το r8 1:59 το AUDI? Δεν το περίμενα. alien αυτός ο victor86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 3, 2015 Author #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 1:59 το AUDI? Δεν το περίμενα. alien αυτός ο victor86 σται ιδια χερια η sls ειναι 1,400 πιο αργη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris1884 Δεκέμβριος 3, 2015 #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Η sls όντως αργή μήπως να την αφαιρέσουμε από το combo και να αφήσουμε το ruf με λίγο ballast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 3, 2015 Author #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 (edited) Η sls όντως αργή μήπως να την αφαιρέσουμε από το combo και να αφήσουμε το ruf με λίγο ballast? υπαρχει τροπος να την πας στα 650hp που ειναι και η mp4? αλλα αν συμβει αυτο θα ειναι πιο αργη και απο την sls μετα νομιζω οτι η ruf ετσι οπως ειναι δενει πολυ ωραια σε combo με το pagani huayra και οτι αλλο βρισκεται εκει στα 750hp Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2015 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris1884 Δεκέμβριος 3, 2015 #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 (edited) υπαρχει τροπος να την πας στα 650hp που ειναι και η mp4? αλλα αν συμβει αυτο θα ειναι πιο αργη και απο την sls μετα Να μειώσεις ιπποδύναμη όχι δεν γίνεται μπορεις όμως να του προσθέσεις καμιά 100σταρια κιλά. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2015 από Thodoris1884 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 3, 2015 Author #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Να μειώσεις ιπποδύναμη όχι δεν γίνεται μπορεις όμως να του προσθέσεις καμιά 100σταρια κιλά. ειμαι αρκετα επιφυλακτικος για το αποτελεσμαμα,πιστευω οτι θα πεσει στο +0,300 οι χρονοι της και θα την παρεις εσυ και οι συνηθεις υποπτοι,θα κανετε ενα ωραιοτατο 1,57 μην πω και παρακατω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 3, 2015 Author #74 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 (edited) 1:59 το AUDI? Δεν το περίμενα. alien αυτός ο victor86 http://managerdc2.rackservice.org:50299/lapstat?track=ks_barcelona-layout_moto&cars=ks_audi_r8_plus,mercedes_sls&valid=1,2&date_from=&date_to= μεχρι εδω μπορω παρακατω βρισκω τοιχο στον σερβερ δεν βρισκεις ελευθερο σλοτ να μπεις χαμος Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2015 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 3, 2015 #75 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 http://managerdc2.rackservice.org:50299/lapstat?track=ks_barcelona-layout_moto&cars=ks_audi_r8_plus,mercedes_sls&valid=1,2&date_from=&date_to= μεχρι εδω μπορω παρακατω βρισκω τοιχο στον σερβερ δεν βρισκεις ελευθερο σλοτ να μπεις χαμος Ωραίος. Να ρωτ'ησω. Με 24 άτομα, πώς πάει από lag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Δεκέμβριος 3, 2015 #76 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 στον σερβερ δεν βρισκεις ελευθερο σλοτ να μπεις χαμος Αρχιζω να το σκεφτομαι κατα ποσο καλο ειναι αυτο. ΧΑΜΟΣ στην κυριολεξια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 3, 2015 Author #77 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 (edited) μια χαρα εχoυν σκασει ενα σωρo aliens το μεσημερι με 15 ειδα λαγκ τωρα τιποτα τι να πω Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2015 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 3, 2015 #78 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 ειμαι αρκετα επιφυλακτικος για το αποτελεσμαμα,πιστευω οτι θα πεσει στο +0,300 οι χρονοι της και θα την παρεις εσυ και οι συνηθεις υποπτοι,θα κανετε ενα ωραιοτατο 1,57 μην πω και παρακατω Tί το ήθελες και μίλησες ? http://managerdc2.rackservice.org:50299/lapstat?track=ks_barcelona-layout_moto&cars=ferrari_458,ferrari_laferrari,ks_audi_r8_plus,ks_nissan_gtr,ks_ruf_rt12r,mclaren_mp412c,mercedes_sls,pagani_huayra&valid=1,2&date_from=&date_to= 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 3, 2015 Author #79 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 (edited) καλα με τη ρουφινα θα κανανε 1,55 και πιο κατω ουυυυυυυστ GTR -MP4-458 μεγαλη κοντρα προβλεπεται,πιστευω και στο audi Ιδωμεν o ανταγωνισμος ανεβαινει 1,58 και το audi http://managerdc2.rackservice.org:50299/lapstat?track=ks_barcelona-layout_moto&cars=ferrari_458,ferrari_laferrari,ks_audi_r8_plus,ks_nissan_gtr,mclaren_mp412c,mercedes_sls&valid=1,2&date_from=&date_to= Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2015 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpgr Δεκέμβριος 3, 2015 #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Παντως απο οτι εχω καταλαβει αυτο το διαστημα ,οι μεγαλες διαφορες στους χρονους κρινονται στο φρεναρισμα...ξερετε κανενα καλο τουτοριαλ? η κατι σχετικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts