Qlim4X Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2005 απος λεει και ο τιτλος την κανω για ευταημερι σε 11 ωρες απο τωρα.προορισμος: ιταλια!!!!!!!!!!!!!!!!!σκοπος : χαβαλες και τρελο γλεντιευτυχημα : θα περασω τελεια με τα κουκλια του σχολιο μου αλλα και με τις ιταλιδουλες...δυστηχια : οτι θα μου λυψετε 7 αλοκλιρες μερες2 δυστιχια : μετα την 7ημερι θα με χασετε τελιος λογο πανελληνιων.......................αλλα θα τα ξανα πουμε στις 17ιουνιουθα μου λιψετε ολοι ρε παιδια ακομα και ο χαζο administratoras μας αλλα θα του φερο γλυκακια γιατι τον λατρευω!!!ps. οποιος θελει να φερω τιποτα ευχαριστως να βοηθισω αλλα μην αρχισετε τα κουλα σας εεεεεεεεε σε νορμαλ καταστασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάρτιος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Καλα να περασεις μεγαλε... Εχεις pm (σχετικα με την καρτα). Αν και καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει χρονος για τετοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Καλα να περασεις Aleeeeeeexxx!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Καλα να περασεις και να ξεφαντωσεις...Αχ τι μου θυμιζεις τωρα...5θημερη και γω Ιταλια...Φλωρεντια,Βενετια,Ρωμη!!Απο τις καλυτερες και αξεχαστες μερες της ζωης μου...Μη στα πολυλογω τωρα...Στεναχωριεμαι!!Αχ γερασαμε ρεεε................:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από saxon_747 Καλα να περασεις μεγαλε... Εχεις pm (σχετικα με την καρτα). Αν και καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει χρονος για τετοια... thanks saxon. για την καρτα θα τα πουμε το πασχα να εισαι σιγουροςΑρχική απάντηση από fANiS_K Καλα να περασεις Aleeeeeeexxx!!! thanks και σε εσενα φανουλη αντε και να δεις τι θα σου φερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 4, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Καλα να περασεις και να ξεφαντωσεις...Αχ τι μου θυμιζεις τωρα...5θημερη και γω Ιταλια...Φλωρεντια,Βενετια,Ρωμη!!Απο τις καλυτερες και αξεχαστες μερες της ζωης μου...Μη στα πολυλογω τωρα...Στεναχωριεμαι!!Αχ γερασαμε ρεεε................:...: μιας που εχεις παει κιολας για πες μου απο βραδινει ζωη τι λεει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Τελεια ειναι Ιταλια πρεπει να δοκιμασεις chiapatta με proscioutto di parma κ θα κοοοοοοοολλησεις!! Ειναι πολυ ωραια!!Εμενα προσωπικα στην Ιταλια μου αρεσαν ολα...(κ το superfast ειναι ωραιο...χανεσαι εκει μεσα!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Ενα θα σου πω...Καναμε το Ιταλικο Club Ελληνικο...Ρουβας-Disco girl...Χαμος!!Και εκεινο το βραδυ επαιζε ο Παναθηναικος Champions League με μια δεν θυμαμαι...Σε οθονες στο club...συνθηματα....Ασε σου λεω....Το ακουω τωρα...Χε Χε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Μάρτιος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 με το πόνο μας παίζεις? Εσύ να μας ευχηθείς να περάσουμε καλά σαν εσένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 4, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από aspirin με το πόνο μας παίζεις? Εσύ να μας ευχηθείς να περάσουμε καλά σαν εσένα! αντε ρε σεις ελατε και και εσεις μαζι μου θα σας βαλω στις αποσκεθες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 4, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Kαλα μαμισια κ με σκουφακι εεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 4, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αχ... Τι να κάνει ο σχολικός μου έρωτας...Αχ... ΦΙΛΙΤΣΑ!!!(Τελευταία φορά που την είχα δει ήταν ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 4, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 22:28] Kαλα μαμισια κ με σκουφακι εεε! Καλα να περασεις φιλε μου.... Και εμενα φευγει το σχολειο μου το αλλο Σαββατο για Ιταλια......αλλα δεν θα παω για δυο λογους..: 1)Λογω πανελληνιων...!!!!! 2)Και για το γεγονος οτι εχω βαρεθει να πληρωνω τους μ@λακες του 15μελους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 4, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Kαλα μαμισια κ με σκουφακι εεε! λες εεεεεεεεεεεεε μπας και θα με ξανα δουνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λολολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 4, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr λες εεεεεεεεεεεεε μπας και θα με ξανα δουνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λολολολ Mπορει να μη σε ξαναδουνε αλλα στο σκουφο θα το βαλεις για την ΥΓΕΙΑ σου κ μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 4, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Mπορει να μη σε ξαναδουνε αλλα στο σκουφο θα το βαλεις για την ΥΓΕΙΑ σου κ μονο σε αυτο εχεισ δικιο ρε boy μην κολισουμε και τιποτα απο τα σκατο ιταλιδακια............εεεε??? παντος ειναι κατι κουκλια αλλο πραμα!!! καθε βραδυ θα τρομε καλα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 4, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Να ξέρεις ότι οι ιταλίδες δεν είναι τόσο εύκολες όσο είναι οι σκανδιναβέζεςΚαλά να περάσεις jr και να πεις τα περαστικά μου στον John Paul II Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 4, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Eτσι μπραβο Η λογικη πρεπει να πριτανευει παντα Ηave fun bro K μη ξεχασεις να μας ποσταρεις κ φωτος οταν ερθεις με το καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 4, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Στην Ιταλία δεν έχει web cafe; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 4, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 καλα να περασεις Alex!καλα μαμισια και δειξε μας μετα και καμια φοτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.