Skavenger Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2015 (edited) Καλήμερα/σπέρα σήμερα παρατήρησα αρκετά "not repsonding" για πρώτη φορά ύστερα από χρόνο+ με τα ίδια windows δεν ξέρω τη μπορεί να είναι να τονίσω πως έλεγξα για ιούς και Malwares και δεν βρήκε τίποτα. Μπορώ μήπως να το σώσω ή πρέπει να γίνει Format ; *****Τα specs του συγκεκριμένου pc δεν έχουν να κάνουν με την υπογραφή***** Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2015 από Skavenger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 28, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 a) ποια windows έχεις; με τι προγράμματα έψαξες; c) κοιτάς το startup σου λίγο να μας πεις ή να μας κάνεις ένα screenshot με το τι ανοίγει; το συνεχίζει ή έτυχε μια φορά; Π.χ. μπορεί να άνοιξες ένα μεγάλο αρχείο εικόνας κ να έφαγε μια φρίκη ο σκληρός σου (λέμε τώρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 28, 2015 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Με ποια εργαλεία έλεγξες για malware? Ανοίγεις ένα cmd με δικαιώματα διαχειριστή και τρέχεις την εντολή sfc /scannow. Τρέξε ccleaner και καθάρισε το registry. Δίσκος ή ssd? Και ότι είπε ο συνονόματος επάνω. Αυτά για αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skavenger Νοέμβριος 28, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 α) τα 7 β) με το anti malware/bitdefender γ) αφού πάντα με τα ίδια προγράμματα άνοιγε, είμαι 100% πως δεν έχει να κάνει με αυτό.και ναι το συνεχίζει να αργεί-να μην ανταποκρίνεται. και όχι δεν είναι μεγάλο αρχείο, άπλα το έβαλα για παράδειγμα http://postimg.org/image/tmyohxpe3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 28, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Τρέχεις malwarebytes και emsisoft. Τα free εννοείται.Έχεις παρατηρήσει καιρό αυτή την υγεία στον ssd σου ή έπεσε κατακόρυφα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skavenger Νοέμβριος 28, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 όχι μόνο το Malwarebytes και είναι αγορασμένο η υγειά του ssd από όσο έχω παρατήρηση πέφτει κατά 1% ανά μηνά ούτε και αυτό ξέρω γιατί γίνεται. έχω έτοιμο και αυτό : http://postimg.org/image/bd34wq9jj/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 28, 2015 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 ρε παιδια ειναι η ιδεα μου ή εχει ο ssd παραπολλα TB εγγραφων μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 28, 2015 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Πόσο καιρό τον έχεις τον ssd? 1% ανά μήνα είναι κάπως. Αν μπορείς να βρεις έναν δίσκο/ssd, δοκίμασε να κάνεις κλώνο σε αυτόν τον δίσκο. Σου κάνει τα ίδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 28, 2015 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 αμα υπολογισουμε οτι το προγραμμα λεει 125 μερες και συνολικα 9 τβ ,τοτε βγαζεις οτι στον ssd γραφεις περιπου 80gb την ημερα. μηπως εχεις ενεργοποιημενο κανα προγραμμα να γραφει στον ssd οταν τρεχεις τιποτα? επισης μιλαμε για το συστημα τις υπογραφης με τον xeon και την 980ti ή καταλαβαινω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skavenger Νοέμβριος 28, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 στο ssdlife λέει 4 μήνες. νομίζω είναι επειδή τα windows περνούν vram(είχα βάλει παλιότερα ένα θέμα πως είχα θέμα με την ραμ και ήταν επειδή το είχα αλλάξει να μην παίρνει από τον δίσκο ραμ) όχι δεν είναι εύκολο να βρω άλλον δίσκο. @sakinor http://postimg.org/image/vcuyqgpon/ άλλο ένα παράδειγμα : http://postimg.org/image/82zzz4vsx/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 28, 2015 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 ρε παιδια ειναι η ιδεα μου ή εχει ο ssd παραπολλα TB εγγραφων μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα?Ναι είναι πολλά τα ΤΒ. Για τόσες ημέρες η υγεία δεν είναι καλή. Όμως ο συνδυασμός μέρες/ΤΒ ίσως η υγεία του δίσκου να είναι φυσιολογική. Τι θυρμίσεις έχεις κάνει για το drive και τι χρήση του κάνεις? Όπως έγραψε και ο Sakinor είναι πολλά τα ΤΒ για τόσες μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 29, 2015 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2015 Προφανες προβλημα δισκου μυριζομαι... Συνηθως συνεβαινε σε ετοιμους να "σκασουν" HDD... Τα ΤΒ ειναι απειρα, οχι απλα πολλα... Σε ενα χρονο εχω γραψει λιγοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skavenger Νοέμβριος 29, 2015 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2015 ρε παιδιά έτσι το έχω καιρό τώρα και δεν μου είχε βγάλει τέτοιο πρόβλημα. Τέλος πάντων υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να μην γράφει τόσα τβ ; btw έφτιαξε πλέον και χωρίς φορματ και χωρίς να κάνω κάτι (σταμάτησε τα "not repsonding"). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 29, 2015 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2015 Τι ρυθμίσεις έχεις κάνει? Το defrag το έχεις κλείσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts