panos 128 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2015 (edited) Οταν σερνω γρηγορα με το ποντικι ενα παραθυρο, το παραθυρο αφηνει τα ιχνη του σε ολη την οθονη σαν να ειναι πινελο ζωγραφικης. Ο Υπολογιστης το παθαινει μετα απο αρκετη ωρα λειτουργιας συνηθως. Επειδη εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων και καρτα κανονικη, εβγαλα την καρτα γραφικων και το αφησα με την onboard ,αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια.Αρα δεν ειναι απο καρτα γραφικων. Το τροφοδοτικο εχει θεματακι με σκασμενο πυκνωτη ,αλλα εχει αντεξει χρονια ετσι...και πιο πριν δεν ειχα θεμα. (φυσικα μπορει να ειναι και αυτο) Τι μπορει να ειναι; Τα συμπτωματα στην πρωτη φωτο. Τα παραπανω και ενας ssd samsung 840 +2 Western digital σκληροι αποτελουν το σύστημα μου Ευχαριστώ. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2015 από panos 128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 28, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Έχεις και κολλήματα όταν σου γίνεται αυτό?Μήπως εξαντλείς την μνημη σου?Μήπως έχεις malware? Τσέκαρε με malwarebytes, emsisoft και με antivirus(π.χ. τα free avira, bitdefender).Τι υγεία έχουν δίσκος/ssd? Το βλέπεις με HD Sentinel. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 128 Νοέμβριος 28, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Όχι δεν εξαντλώ τη μνήμη.Παρατηρώ ομως οτι ειναι κάπως ζεστές.Παλιότερα τετοιο καιρό δεν νομίζω να ηταν τοσο ζεστές. Αυτές υποψιάζομαι περισσότερο.Δεν κολλάει ,απλα χαλαει η εικονα.Π.χ. μια περιοχη 4 τετραγωνικων εκατοστων ''παγωνει''και ακομα και αν αλλαξω ιστοσελιδα αυτη παραμενει να προβαλλεται σε εκείνο το σημείο ή (το συνηθεστερο) οταν ''τσιμπαω'' ενα παραθυρο και τo πηγαινοφερνω, το κανει να μοιαζει οπως στην εικονα που εβαλα στο αρxικο post.Το προβλημα ειναι περισσοτερο εντονο, για καποιο λογο, στον tor browser,μετα στον ie 11 και πολύ λιγότερο σε chrome.Δεν νομιζω να ειναι malware,αν και εβαλα και emisisoft και avira. Κατι ψιλικα βρηκαν.Τα εβαλα σε καραντίνα. Ο ssd δισκος ειναι ενταξει λεει το samsung magician.Τον ssd εχω για κυριο δισκο,οποτε υποθετω τους αλλους δε χρειαζεται να τους κοιταξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 28, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Άσε το magician. Ανέβασε ένα screenshot από το HD Sentinel.Να τρέξεις memtest για αρκετές ώρες αφού πρώτα βεις ένα άλλο καλό τροφοδοτικό. Ποιο είναι το παρόν τροφοδοτικό? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 128 Ιανουάριος 22, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2016 Sorry για την καθυστερηση .Τελικα αλλαξα τροφοδοτικο(ενα παλιο που ειχα αλλα καλο) αρα ΔΕΝ φταιει το τροφοδοτικο...Τσεκαρα τις μνημες και δεν ...Εβαλα το Avira kai δεν...Λογικα ειναι ο δισκος ssd(Samsung 840)!!!, ο νεοτερος δισκος που εχω.Πέφτει σε υγεία με ρυθμό περίπου 1,5%/μήνα.Εχω εγκαταστησει win 10 στον WD10 που ειναι και παλαιοτερος και δεν εχει κανενα προβλημα.Η εγγύηση του samsung ληγει σε περιπου ενα μηνα.Μπορω να τη χρησιμοποιησω λετε με αυτα που βλεπετε; https://gyazo.com/6485506633c0b107e95ef71123a3fa58https://gyazo.com/ea48299528d1b23178ccfd98c16d5c19https://gyazo.com/39a138ca11a65ea903b9f12e8b7ae256 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιανουάριος 23, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2016 Αν ο 840 δεν έχει το τελευταίο firmware, να το περάσεις. Αν εχεις πάλι παγώματα, χρησιμοποίησε την εγγύηση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 23, 2016 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2016 Τρέχεις για εγγύηση ,δεν πέφτει τόσο γρήγορα το health. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 23, 2016 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2016 Εγω παρατηρω οτι σε 1.5 μηνα εγραψε 2+ ΤΒ. Τι γραφει τοσο πολυ στον 120ρη ssd ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts