MasterDAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2005 Έχω την asus k8n και τη βεβαιότητα ότι δεν έχω κάνει σωστή εγκατάσταση των drivers την nvidia. Στο device manager δεν βλέπω πουθενά οδηγούς της nvidia παρά μόνο αυτούς των winxp sp2 Ένα άλλο κουλό πρόβλημα: Κατά την εγκατάσταση των xp (sp2) σε sata δίσκο, δεν μπορούσα να δω τον δίσκο κατά την διαδικασία του f6 με κανένα από τους οδηγούς της nvidia. Η εγκατλασταση προχώρησε μόνο με οδηγούς της sis (που ήταν στο cd εγκατάστασης της asus) αλλά ούτε αυτούς τους βρίσκω πουθενά...Έχετε καμία υποψία ως προς το τι μπορεί να κάνω λάθος?:cry:
MasterDAL Μάρτιος 5, 2005 Author #2 Μάρτιος 5, 2005 Να προσθέσω επίσης ότι οταν κάνω εγκατάσταση τον ide driver της nvidia, τότε απλά τα win δεν ξεκινάνε............
taramas Μάρτιος 25, 2005 #3 Μάρτιος 25, 2005 Το mobo έχει sata controler nvidia & sis, δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα εγκατάστασης, κοίταξες τις ρυθμίσεις στο bios? πρέπει να είναι enable ο controler, εγώ εχω το K8N-E DELUXE και έχω 2 δισκους στον nvidia.
MasterDAL Μάρτιος 26, 2005 Author #4 Μάρτιος 26, 2005 Το θέμα λύθηκε πριν από μερικές μέρες. Το όλο πρόβλημα ήταν στο γεγονός ότι για να δουλέψει έπρεπε να ενεργοποιήσω ΚΑΙ τον raid controler (εκτώς από την επιλογή που έχει η μητρική για τον sata controler) Πάντως ποτέ δεν θα καταλάβω για πιο λόγω δούλευε με τους drivers της sis την στιγμή που το δικό μου μοντέλο δεν έχει αυτόν τον controler :giveup:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.