koshal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2015 Αυτό που λέει ο τίτλος. Για δώρο πάει, αλλά μπορεί να πάρω κ για εμένα.Αν ξέρει κάποιος κάτι εδώ Ελλάδα θα βόλευε.Τι ακριβώς να έχει μέσα δεν έχω ιδέα, απλά από scouting report (η γυναίκα του ενδιαφερόμενου), είδε ένα τέτοιο σε βιτρίνα στην Πάτρα και του άρεσε. Φαντάζομαι σίγουρα κατσαβίδια philips/torx κτλ. Όποιος έχει κάτι κατα νου ας πει τη γνώμη του. Θα βοηθήσει σίγουρα. Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 27, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 ενα σκρουτζαρισμα εφερε τα εξης αποτελεσματα Κατι τετοιο ψαχνεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Νοέμβριος 27, 2015 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 αν θες καθαρά για pc/smartphones και αντίστοιχες συσκευές. Πάρε ifixit και θα με θυμηθείς. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 27, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 Για κινητά/Pc/Μοντελισμό εγώ πήρα αυτό και μου έλυσε τα χέρια http://www.electrotools.gr/951-951.html FORCE SET no.2261 Είναι και για πιο μικροδουλειά βέβαια αλλά είναι ότι πρέπει για συσκευές. Πολύ καλή ποιότητα οι μύτες του 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter Νοέμβριος 28, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 ifixit με κλειστα τα ματια. ποιοτικα μεταλλα στα κατσαβιδια, πασης φυσεως τυπος εξαρτηματος. εχω παρει για μενα κ προσφατα πηρα κ για ενα φιλο που εργαζεται σε I.T. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Νοέμβριος 28, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, ifixit. Νομίζω έχει σε sale το αναβαθμισμένο κιτ με το μαγνητικό χαλάκι που τα σπάει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts