Jump to content

Εισαγωγη σελιδοδεικτων απο Chrome σε Opera

Recommended Posts

Εφαγα τον τοπο και δε βρισκω πως να εισαγω τους σελιδοδεικτες απο τον Chrome , ωστε να φαινονται μονιμα επανω. Βγαινουν σε σχετικο φακελο μοναχα και δε μπορω ουτε αυτον να προσθεσω πανω στη μπαρα σελιδοδεικτων.. Δηλαδη παραμενουν οπως στην εικονα που ακολουθει 

post-60900-0-78525800-1448624594_thumb.j

Υπαρχει τροπος; 

Δε τον εχω κανει προεπιλεγμενο , ουτε εχω κανει καποια συνδεση με opera account. 

@Wizard!,  )

Αν κατάλαβα καλά, έχεις φέρει τους σελιδοδείκτες, αλλά δεν εμφανίζονται στη μπάρα;

Πατάς Ctrl + Shift + B και σου ανοίγει το Bookmark Manager.

Θα δεις αριστερά τους φακέλους. Με drag&drop, μεταφέρεις ότι θέλεις στον αντίστοιχο φάκελο.

Αυτά που έφερες μέσα, αρχικά μπαίνουν στον πάνω φάκελο, που λέει Unsorted Bookmarks

post-33266-0-24030200-1448625125_thumb.p

Έγινε επεξεργασία από Wizard!

Το μονο που δεν ειχα κανει, ειναι να συρω το καθε imported bookmark απο το φακελο που εμφανιζεται μεσα στον manager, πανω στην μπαρα σελιδοδεικτων.

Δοκιμαζα τον φακελο μπας και τα βαλει ολα μαζι , αλλα δεν.. Ενα-ενα θελει να τα βαζω ωστε να εμφανιζονται οπως στην φωτο 

post-60900-0-75921000-1448625432_thumb.j

Ας πουμε στον FF γινοταν import αμεσα αν θυμαμαι καλα,  το ιδιο και στον Maxthon .

Στα unsorted δεν εχει τιποτα ακομη και μετα την εισαγωγη που εκανα.

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

Δε μεταφερει τον ατιμο το φακελο. Δε πειραζει , δεν ειναι πανω απο 100, θα τα κανω ενα-ενα :p Τι να πω , μου φανηκε περιεργο..

Παντως chromοφερνει το settings menu  (οπως πολλων αλλων). Στην ιδια μηχανη και αυτο παταει; Ειναι αρκετα γρηγορο και αυτο που με ενδιεφερε (ABP) μπηκε απροβληματιστα (συν οτι εχει αρκετα ομορφα θεματα και αυτος ) 

Δε μεταφερει τον ατιμο το φακελο. Δε πειραζει , δεν ειναι πανω απο 100, θα τα κανω ενα-ενα :p Τι να πω , μου φανηκε περιεργο..

Παντως chromοφερνει το settings menu  (οπως πολλων αλλων). Στην ιδια μηχανη και αυτο παταει; Ειναι αρκετα γρηγορο και αυτο που με ενδιεφερε (ABP) μπηκε απροβληματιστα (συν οτι εχει αρκετα ομορφα θεματα και αυτος ) 

ναι μετά την έκδοση 12 έγινε ένας κακός chrome και ο λόγος που τον άφησαν μετά από 11 χρόνια....

Στα ιδια επιπεδα θεωρω πως ειναι , αν και λογω συνηθειας δε ξερω αν θα κανω μεταβαση... Τον αφησα μεσα παντως και περασα ορισμενους σελιδοδεικτες να υπαρχουν.