Κοπρίτης Μάρτιος 6, 2005 Author #61 Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από dpolal2 [Σήμερα, στις 18:08] ’σχετο: Έχεις περάσεις μήπως από μοντελισμό μεριά;;; Συνήθως αυτές οι πατέντες και τα υλικά χρησιμοποιούνται από μοντελιστές. με επιασες φιλε μου... οντως ασχολουμαι απο μικρος με τον μοντελισμο και την κατασκευη πλαστικων Αρχιτεκτονικων Μακετων αλλα σαν επαγγελμα τωρα πλεον...
Κοπρίτης Μάρτιος 6, 2005 Author #62 Μάρτιος 6, 2005 εχετε δικιο.... ηταν απλα τυπογραφικο λαθος... φυσικα το sleeving kit εχει γυρω στα 15 και οχι 5..... (καλα θα ηταν...)
kender Μάρτιος 6, 2005 #63 Μάρτιος 6, 2005 Σίγουρα είναι από multirama εγώ το μόνο sleeving που βλέπω είναι ένα κόκκινο...
fanisk Μάρτιος 6, 2005 #64 Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από kender Σίγουρα είναι από multirama εγώ το μόνο sleeving που βλέπω είναι ένα κόκκινο... Ε μπορει να μην εχουν τωρα...εγω παντως εχω δει μπλε στο καταστημα της Βουλιαγμενης.
Chosen Μάρτιος 6, 2005 #65 Μάρτιος 6, 2005 Ωραία, τώρα που συνήλθα, μπορώ να ποστάρω:Εύγε ρε αδερφέ, έπαθα πλάκα. Τρομερή φαντασία, επιδεξιότητα και αποτελεσματικότητα. ’ξιος!
aggelopas Μάρτιος 8, 2005 #66 Μάρτιος 8, 2005 Πολυ καλη κατασκευη!Μια απορια ομως,το δεξι πλαινο απο το κουτι πως το εβγαλες και πως το ξαναστερεωσες?
Tsunami Μάρτιος 8, 2005 #67 Μάρτιος 8, 2005 Κοπριτης + Case Modding=Love For Ever!!!Φίλε έιναι κορυφαίο...Απλά κορυφαίο...
Κοπρίτης Μάρτιος 8, 2005 Author #68 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas [Σήμερα, στις 02:14] Πολυ καλη κατασκευη! Μια απορια ομως,το δεξι πλαινο απο το κουτι πως το εβγαλες και πως το ξαναστερεωσες? με δυο Thumbscrews στις πισω υποδοχες ρε man...δεν ηταν κολλητο η πριτσινωτο... απλα βιδωμενο ηταν... @Tsunami thanks Yosaki san
dpolal Μάρτιος 8, 2005 #69 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης με επιασες φιλε μου... οντως ασχολουμαι απο μικρος με τον μοντελισμο και την κατασκευη πλαστικων Αρχιτεκτονικων Μακετων αλλα σαν επαγγελμα τωρα πλεον... Κeep walking... :):):):):):):):):):):)
aggelopas Μάρτιος 8, 2005 #70 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 02:21] με δυο Thumbscrews στις πισω υποδοχες ρε man... δεν ηταν κολλητο η πριτσινωτο... απλα βιδωμενο ηταν... @Tsunami thanks Yosaki san Και εγω το ιδιο εχω αλλα ειναι πριτσινωτο. Το δικο σου ειναι αυτο με τα ποδαρακια ετσι,οχι το απλο?!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.