Trooper Μάρτιος 4, 2005 #41 Μάρτιος 4, 2005 Απίστευτη δουλεια, εκπληκτικό αποτέλεσμα Μπράβο και πάλι μπράβο. Περιμένω κάτι εγω ε?
mortisboy Μάρτιος 5, 2005 #42 Μάρτιος 5, 2005 ....Κοπριτη ...τα λογια ειναι περιττα ...αψογος οπως παντα......:clap: .....
greekfragma Μάρτιος 5, 2005 #43 Μάρτιος 5, 2005 @@@@@@@@@@@@@@@@@@ΠΟΛΥ ΑΘΛΙΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ@@@@@@@@@@@@@@@@@ το δικο μου ειναι καλυτερο.......:tongue: νταξ να στα ξαναλεω????? κουραστικος θα γινω......οπως λες και συ........ Εκαστος στο ειδος του(και ο Κοπριτης στα κουτια)...............γιωργη...στο μοντινγκ δε σε φτανει κανενας. αντε γεια μας τσιφτη
dpolal Μάρτιος 5, 2005 #45 Μάρτιος 5, 2005 Πραγματικά πολύ καλή δουλειά και με μεράκι, ειδικά η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι αξιοθαύμαστη.Μερικές ερωτήσεις μόνο:Τί εργαλεία χρειάστηκες γενικά για το όλο εγχείρημα;Τα κουμπιά power on / reset είναι από κανένα ειδικό κατάστημα;Από τί τύπους καταστημάτων γενικότερα προμηθεύεσαι τα υλικά σου; (όχι ονόματα, απλά τύπο)Ευχαριστώ.
Κοπρίτης Μάρτιος 5, 2005 Author #46 Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από dpolal2 [Σήμερα, στις 11:29] Πραγματικά πολύ καλή δουλειά και με μεράκι, ειδικά η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι αξιοθαύμαστη. Μερικές ερωτήσεις μόνο: Τί εργαλεία χρειάστηκες γενικά για το όλο εγχείρημα; Τα κουμπιά power on / reset είναι από κανένα ειδικό κατάστημα; Από τί τύπους καταστημάτων γενικότερα προμηθεύεσαι τα υλικά σου; (όχι ονόματα, απλά τύπο) Ευχαριστώ. απο πλευρας hardware χρειαστηκα: dremel, γωνιακο τροχο, τρυπανι, κομπρεσσερ & αερογραφο, ποτηροτρυπανο, κολλητηρι, και απο πλευρας υλικων: εποξικη κολλα 2 συστατικων, πολυεστερα, κολλα στιγμης, χρωματα & βερνικι, ασταρι, surfacer, γυαλοχαρτα-ντουκοχαρτα, μηκη αλουμινιου, plexiglass, αυτοκολλητη λαμαρινα, ricofon, θερμοκολλα, καλωδια-καλαϊ-θερμοσυστελλουμενο ροδακια βιδες γυψο & φυλλο πολυστερινης (για τον κωνο) - τα διακοπτακια τα διαλεγεις απο μεγαλη ποικιλια απο μαγαζια ηλεκτρονικων (Kατουμας, Φανος, Ακτινιο) - χρωματα καλο ειναι να τα παρεις απο χρωματοπωλειο αυτοκινητων - ricofon παιρνεις απο μαγαζια με μονωτικα υλικα ή εργαστηρια κατασκευης ηχειων - Πολυεστερα βρισκεις σε μεγαλα χρωματοπωλεια και στη Νeotex - φτηνα αλλα τιμια εργαλεια παιρνεις απο AlexPak & Makro - κολλες, γυαλοχαρτα, και λοιπα υλικα επισης απο Praktiker - plexiglass εχει καλυφθει επαρκως σε αλλα Threads (μαγαζια επιγραφων, Praktiker, αποθηκες) οτι αλλη απορια εχεις εδω ειμαστε.
kender Μάρτιος 5, 2005 #48 Μάρτιος 5, 2005 Έχει το αλεξπακ ποτηροτρύπανα?? Εγώ που πήγα και κοίταξα στης Αλεξανδρούπολης είχε μόνο μέχρι 60mm και μου είπαν δε φέρνουν άλλα...
Κοπρίτης Μάρτιος 5, 2005 Author #49 Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 13:46] Έχει το αλεξπακ ποτηροτρύπανα?? Εγώ που πήγα και κοίταξα στης Αλεξανδρούπολης είχε μόνο μέχρι 60mm και μου είπαν δε φέρνουν άλλα... ποτηροτρυπανα μεχρι 92mm εχει στο Praktiker...το 120αρι που εχω το βρηκα ξεχασμενο τυχαια σε ενα χρωματοπωλειο για 7 ευρω.... αλλα δεν κανει για μεταλλο...τα κανονικα 120αρια μεταλλου ειναι ακριβα (35+)
spike83 Μάρτιος 5, 2005 #50 Μάρτιος 5, 2005 kopritis... nice job..αντε να ερθει η μερα να παρουσιασω και το το κουτακι μου.......annyway... εισαι ωραιος..
Κοπρίτης Μάρτιος 5, 2005 Author #52 Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 14:06] Και πώς ανοίγεις τρύπες για τους 120mm?? σε μαλακα υλικα (πλαστικο, πολυεστερας, αλουμινιο) με το ποτηροτρυπανο που εχω ηδη...σε σκληρο μεταλλο απλα κανω την αρχη με το ποτηροτρυπανο (ενα ιχνος δλδ)και σιγα σιγα με το dremel το κοβω και τελος το λειαινω με το σβουρακι και voila...(εαν δεν σκοπευεις να το βαψεις μετα, στρωνεις πρωτα χαρτοταινια στην περιοχη για να προστατευσεις το χρωμα)
kender Μάρτιος 5, 2005 #53 Μάρτιος 5, 2005 Ακόμα μία ερώτηση..Ο ανεμιστήρας ο μπροστά έχει τοποθετηθεί από μέσα για να φυσάει στο κουτί και έχει στερεωθεί εξ ολοκλήρου στη μέσα πλευρά του κουτιού??ΕυχαριστώEDIT:Για το dremmel τι είδους δισκάκια χρησιμοποιέις επειδή εμένα σπάζουν συνέχεια με το που πάω να κόψω κάτι σκληρό(έχω το εργαλείο από alexpak)
Κοπρίτης Μάρτιος 5, 2005 Author #54 Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 14:46] Ακόμα μία ερώτηση..Ο ανεμιστήρας ο μπροστά έχει τοποθετηθεί από μέσα για να φυσάει στο κουτί και έχει στερεωθεί εξ ολοκλήρου στη μέσα πλευρά του κουτιού??ΕυχαριστώEDIT:Για το dremmel τι είδους δισκάκια χρησιμοποιέις επειδή εμένα σπάζουν συνέχεια με το που πάω να κόψω κάτι σκληρό(έχω το εργαλείο από alexpak) o μπροστινος ανεμιστηρας στερεωνεται αποκλειστικα στην εσωτερικη πλευρα της πλαστικης προσοψης...δισκακια τωρα βρισκεις σε μαγαζια με ειδη αργυροχρυσοχοϊας σε πολυ καλη ποιοτητα ... και καλυτερη τιμη απο τα γνησια dremel....απλα να μην προσπαθεις να κοψεις με τα δισκακια λειανσης (μπορντω πετροδισκοι)αλλα μονο με τα ενισχυμενα που προοριζονται ακομα και για μεταλλα (μαυρα με ινες)ενα βαριεσαι να ψαχνεις βεβαια δινεις 8/5τεμ και τα παιρνεις γνησια απο το Praktiker
wrong method Μάρτιος 5, 2005 #55 Μάρτιος 5, 2005 Μπράβο και απο μένα για το μεράκι και την υπομονή σου.Καταπληκτική δουλειά!
Mischeif Μάρτιος 5, 2005 #56 Μάρτιος 5, 2005 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το κουτι! ΣΤΕιλε καμια φωτο εκει που κανουν διαγωνισμους για modding!θα τους κερδισεις ολους! αλλα μου φαινεται οτι ξεφυγε εντελως σε χρηματα
Battosai Μάρτιος 6, 2005 #57 Μάρτιος 6, 2005 :drool: :drool: :drool: :shutup: :worship: :worship: :worship:
XTCgr Μάρτιος 6, 2005 #58 Μάρτιος 6, 2005 μπράβο για το κουράγιο/υπομονή και για το εξαιρετικό αποτέλεσμα! :clap:
dpolal Μάρτιος 6, 2005 #59 Μάρτιος 6, 2005 Ευχαριστώ για τα στοιχεία που έδωσες...Πολύ χρήσιμα για όποιον ασχολείτε με το άθλημα.’σχετο:Έχεις περάσεις μήπως από μοντελισμό μεριά;;;Συνήθως αυτές οι πατέντες και τα υλικά χρησιμοποιούνται από μοντελιστές.
petroSEXtreme Μάρτιος 6, 2005 #60 Μάρτιος 6, 2005 κοπριτι να σε ρωτησω κατι, απο που πηρες μονο 5 ευρω το sleeving kit που ειναι και uv reactive?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.