astrolabos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2005 Ανακοινώθηκε ο τελευταίος σταθερός πυρήνας για το λειτουργικό linux. Είναι ο 2.6.11 και μπορείτε να τον βρείτε εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 σώπα ( πλάκα κάνω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάρτιος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 15:31] Ανακοινώθηκε ο τελευταίος σταθερός πυρήνας για το λειτουργικό linux. Είναι ο 2.6.11... Ωραία... τον κατεβάσαμε, τώρα πως τον εγκαθιστούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 και γω που ειμαι ασχετος το ιδιο προβλημα ειχα!! το xandros 3.0 εχει πιο παλιο? αν ναι, πως τον εγκαθηστουμε αυτον? (δεν τα εχω βαλει ακομα, αλλα μετα την νυτερινη εξοδο μαλλον θα κανω μια αποπειρα να τα εγκαταστησω! Sotiri ελπιζω να εισαι ξυπνιος! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάρτιος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 22:48] ...Sotiri ελπιζω να εισαι ξυπνιος! ) :worship: :worship: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 μάλιστα... κατάλαβα. δεν νομίζω να βρείτε κάτι καλύτερο! http://howto.hellug.gr/howto/pub/html/Kernel-HOWTO-GR.html καλό διάβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάρτιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 thnx sotiris... πολύ καλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.