djtaz13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2015 Καλησπερα.Γνωριζει καποιος καποιο προγραμμα που τεσταρει αν ηκαρτα γραφικων δουλευει σωστα κ δεν εχει καποιο θεμα?Βρηκα το FurMark και το PerformanceTest αλλα κανουν αρκετηωρα κ δεν ξερω αν οντως κανουν δουλεια..Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Νοέμβριος 24, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2015 Το Furmark είναι το πιο στάνταρ για stress testing, το φορτίο που βάζει στην κάρτα είναι παραπάνω από σχεδόν οτιδήποτε παιχνιδι θα δοκιμάσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 24, 2015 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2015 (edited) Το furmark(και συναφη, Kombustor κτλ) ειναι για τα σκουπιδια...το πιο πιθανο ειναι να παρεις κανα vrm στο χερι... Unigine HeavenUnigine Valley3DMark Firestrike ειναι τα πρωτα που μου ηρθαν στο μυαλο Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 24, 2015 από Lazy Dog 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 25, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2015 (edited) FINAL FANTASY XIV: HEAVENSWARD BENCHMARK Ισως απο τα πιο "βαρια" benches...την ξεζουμιζει την καρτα Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 25, 2015 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavadias Νοέμβριος 25, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2015 μην χρησιμοποιείς furmark, kombustor κλπ. Στρεσσάρουν την κάρτα σε βαθμό που δεν θα συναντήσει ποτέ σε gaming και σε πολύ συγκεκριμένο σενάριο λειτουργίας. Για μένα το καλύτερο stress test είναι τελευταίος βαρύς τίτλος. Witcher 3, AC: Syndicate κλπ. H 970 μου πέρναγε benchmarks unigine κανονικά, αλλά στο Unity χτύπαγε στο μισάωρο/3 τέταρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Νοέμβριος 25, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2015 (edited) Θα συμφωνήσω με kavadias και lazydogΕγω παλια με μια 670 με προβλήματα στα παιχνίδια δε το πολυκαταλαβαινες αλλά στο heaven στο σημείο με το δράκο κ σε κάποιες αλλες στιγμές κρασερνε κ ειχε περίεργη συμπεριφορά Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 25, 2015 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Νοέμβριος 25, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2015 Ρε παιδια να ρωτησω κατι..Τα προγραμματα αυτα δεν σταματουν καποια στιγμη μονα τους?Η τα σταματας εσυ χειροκινητα μετα απο καποια ωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Νοέμβριος 25, 2015 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2015 Το furmark(και συναφη, Kombustor κτλ) ειναι για τα σκουπιδια...το πιο πιθανο ειναι να παρεις κανα vrm στο χερι... Unigine HeavenUnigine Valley3DMark Firestrike ειναι τα πρωτα που μου ηρθαν στο μυαλοΠαθών με καμένα vrm σε 8800gtx και 480gtx πάνω σε χρήση furmark αρκετά χρόνια πίσω. Μετά την κηδεία της 480 δεν το έχω εγκαταστήσει ούτε για πλάκα. Το καλύτερο bench για την σταθερότητα της κάρτας, είναι τα ίδια τα games που παίζουμε με vsync off. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 27, 2015 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 FINAL FANTASY XIV: HEAVENSWARD BENCHMARK Ισως απο τα πιο "βαρια" benches...την ξεζουμιζει την καρταΕιναι ασφαλες να το τρεξω; Το μηχανημα μου ειναι στην υπογραφη (το 1ο ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 27, 2015 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 @tommybertsen, ναι εννοειται. Δεν θα το προτεινα σε αλλη περιπτωση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 27, 2015 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 @tommybertsen, ναι εννοειται. Δεν θα το προτεινα σε αλλη περιπτωση Φτου γμτ , ειπα μηπως μου καψει κανα VRM και παρω καμμια 980 Πλακιζω! Θα το τρεξω να δω τι ψαρια πιανω , αν και η αληθεια ειπωθηκε παραπανω Το καλύτερο bench για την σταθερότητα της κάρτας, είναι τα ίδια τα games που παίζουμε με vsync off. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Νοέμβριος 27, 2015 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 Όντως παλιά με μια GTX 460 που είχα, στο bf3 ειχε βγάλει τις αστάθειες της η κάρτα τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnk10 Δεκέμβριος 10, 2015 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2015 (edited) Το Unigine Valley ειναι το καλυτερο και δειχνει καθαρα αν δουλευει η καρτα ομαλα....Εγω σε αλλαγη bios της καρτας γραφικων που ειχα κανει, το futumark καθως και τα υπολοιπα μου την περναγαν κανονικα... Οταν εβαζα το witcher 3 και το Fallout4 για να παιξω τα games κολλουσαν μετα απο κανα 30-20λεπτο. Οταν ετρεξα το Unigine Valley εδειξε καθαρα οτι ειχε προβλημα το bios κι ετσι γυρισα παλι στο παλιο και ολα τωρα δουλευουν ρολοι. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2015 από johnk10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts