Stathis1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2015 (edited) Κατεβάστε την πίστα εδώ Assists : Factory Mechanical damage : 100% Time of track : 1100 Weather : Heavy Clouds Temperature : 10C Practice 60 min ώρα 21:15 Qualify 15 min ώρα 22:15 Race 14 laps 22:30 Grip 95% (green track). Τελειώνει με 100%Session transfer : 50% Σημαντικό: Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό και τον βγάλουμε εκτός του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα. Ακόμη και αν βγούμε εκτός πίστας από λάθος άλλου οδηγού, αυτό δε μας δίνει το δικαίωμα να μπούμε καρφί στην πίστα και να χαλάσουμε τον αγώνα και των υπολοίπων.Στην εκκίνηση κρατάμε ασφαλείς αποστάσεις για να προλάβουμε να φρενάρουμε μόλις δούμε τα κόκκινα φωτάκια των φρένων των εμπρός αυτοκινήτων, στη συνέχεια κρατάμε τη λωρίδα που έχουμε επιλέξει ας χάσουμε και λίγο χρόνο, είναι άδικο να χαλάσει ο αγώνας πριν καν ξεκινήσει!Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Hellicorsa Application DownloadXρήση teamspeak .Το password δίνεται από δώ η από το teamspeak η από το steam γι αυτό γίνετε όλοι φιλαράκια .Steam Community :: Group :: Assetto Corsa Greek Gatherings Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 23, 2015 από Stathis1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 23, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Δώστε GT στο λαό! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 23, 2015 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Ειναι τσεκαρισμενη η πιστα; ή θα τρεχουμε τελευταια στιγμη παλι; (ειχε θεμα με τα ορια για αυτο το λεω, την εχουν φτιαξει; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis1 Νοέμβριος 23, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 (edited) Τα όρια δεν δουλεύουν, αλλά τα χρειαζόμαστε; Υποτίθεται ότι προσπαθούμε όλοι να τα τηρούμε. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 23, 2015 από Stathis1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 23, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Ουψ καλα που το ειπες. Γιατι στην Γερμανικη πιστα με τις Λοτους ειχαμε θεματακια στο πρωτο S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis1 Νοέμβριος 23, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Εδώ δεν έχει S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 23, 2015 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 S μπορει να μην εχει, αλλα δεν εχει ουτε πεναλντυ ουτε τιποτα... sorry @Stathis1, αλλα εγω δε θα παρω... Κριμα γιατι ειναι ωραια πιστα, πολυ γρηγορη και θα γινει σφαγη με τα gt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 23, 2015 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Εχει ρύθμιση ο σέρβερ κάτσε να τη δοκιμάσω ωρέ wolves το βράδυ που θα πάω γιατί τώρα δεν προλαβαίνω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 23, 2015 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Ολα τα GT η μονο αυτα που γραφεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis1 Νοέμβριος 23, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Όλα. Άν δεν δουλέψουν τα πέναλτυ έχω 2ο combo έτοιμο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 23, 2015 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 (edited) Γράψε τι ακριβώς θέλεις . Αν είναι δυνατόν μη βάζεις πολλά γιατί θα μου βγάλετε το λάδι στο τέλος χαχαχα Να βάλω αυτά τα δύο του τίτλου για αρχή και δοκιμάζουμε το πολύ να βάλουμε τρία γιατί μέχρι να αποφασίσουμε όλοι ράβε ξήλωνε η δουλειά. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 23, 2015 από panosdimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Νοέμβριος 23, 2015 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Laguna Seca μιας που πιάσαμε Αμούρικα, ας μείνουμε Αμούρικα... Είτε για τώρα είτε για την επόμενη βδομάδα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 23, 2015 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 server is up Aν θέλεις κάτι να προσθέσω η να αφαιρέσω πές μου stathi!Εβαλα βιαστικά κάποια αν θες γράψε μου λεπτομερώς ποιά θες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis1 Νοέμβριος 23, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Arkou, αυτό είναι το δεύτερο combo που έχω στο μυαλό μου, laguna με αμάξια έκπληξη. Αλλά αν δουλεύει και σας αρέσει η road america τότε το αφήνουμε. Πάνο θα σου πώ κάτσε να δώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 23, 2015 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 server is up Aν θέλεις κάτι να προσθέσω η να αφαιρέσω πές μου stathi!Εβαλα βιαστικά κάποια αν θες γράψε μου λεπτομερώς ποιά θες .καιρο και temp που εβαλε ο Σταθης τσεκαρε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis1 Νοέμβριος 23, 2015 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 (edited) Πάνο, άσε τα gt2 μέσα και corvette και audi και competizione. Άν θέλετε και τα gt3 να τα βάλουμε, αλλά λέω έτσι για αλλαγή αυτά. Ο καιρός τώρα στο Γουισκόνσιν είναι - κάτι, τέτοια επιλογή δεν έχει το assetto οπότε πάμε 10 Και συννεφιά φούλ, αλλά αυτό την μέρα του αγώνα το αλλάζομε αν θέλουμε. EDIT: +competizione Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 23, 2015 από Stathis1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 23, 2015 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 (edited) Πάνο, άσε τα gt2 μέσα και corvette και audi και competizione. Άν θέλετε και τα gt3 να τα βάλουμε, αλλά λέω έτσι για αλλαγή αυτά. Ο καιρός τώρα στο Γουισκόνσιν είναι - κάτι, τέτοια επιλογή δεν έχει το assetto οπότε πάμε 10 Και συννεφιά φούλ, αλλά αυτό την μέρα του αγώνα το αλλάζομε αν θέλουμε. EDIT: +competizione O καιρός με συννεφιά φουλ δεν αποδίδεται καλά στο ασσέττο είναι έως απαίσια τα γραφικά . Θερμοκρασία και θέση του ήλιου θα τα φτιάξω . Να βάλω το γκλικενχάουζ? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 23, 2015 από panosdimp 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis1 Νοέμβριος 23, 2015 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Οκ, ναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 23, 2015 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 O καιρός με συννεφιά φουλ δεν αποδίδεται καλά στο ασσέττο είναι έως απαίσια τα γραφικά . Θερμοκρασία και θέση του ήλιου θα τα φτιάξω . Με το σωστό Mod , γίνεται υπέροχο http://www.racedepartment.com/attachments/screenshot_abarth500_imola_4-11-115-14-35-3-jpg.110534/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis1 Νοέμβριος 23, 2015 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Με το σωστό Mod , γίνεται υπέροχοhttp://www.racedepartment.com/attachments/screenshot_abarth500_imola_4-11-115-14-35-3-jpg.110534/ Με έψησες, το κατεβάζω. Πάνο βάλε αρκετά σύννεφα και βλέπουμε, 1-2 κλίκ κάτω από το φουλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts