blkik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2005 To τελευταίο Cd του Ram έχει κάποια extensions και θέλω να τα περάσω στον firefox αλλά δεν ξέρω πως . Τα έβαλα στον κατάλογο extensions αλλά δεν τα εμφανίζειΠως μπορώ να τα εγκαταστήσω χώρις να τα κατεβάσω εννοείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikamin Μάρτιος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 δεξί κλικ, οpen with mozilla firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Μάρτιος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Thanks τελικα ήταν απλό. Και κάτι άλλο τα extension του firefox που μαζευονταί γιατι έχω και κάποια άλλα και σε περίπτωση format να τα αντιγράψω αλλου και μην τα ξανακατεβάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Εγώ που έκανα απεγκατάσταση τον firefox τα extensions μείναν τώρα για φορματ δε ξέρω αν αποθηκεύονται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.