likoyrgos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2015 Γειά σας.Θέλω ένα tablet ή φορητό γιαελληνική φωνητική πληκτρολόγηση και γράψιμο μαθηματικών κειμένων.Έχω το ipad 2 το οποίο με καλύπτει ως προς το δεύτερο αλλά ως προς το πρώτο υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν βέβαια κάποια προγράμματα για φωνητική πληκτρολόγηση αλλά όχι για μεγάλα κείμενα και όχι κατευθείαν στο pages.Για PC με windows 7 που έχω , δεν έχω βρει κάτι.Προσανατολίζομαι μεταξύ Ipad pro που έχει και μεγαλύτερη οθόνη ή κάτι σε mac book.Τι προτείνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Νοέμβριος 21, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 Δεν νομίζω γενικα να υπάρχει το 1ο σε οτιδήποτε είναι αυτην την στιγμη εξω στην αγορα.. Το μονο που εχω ακουσει για ελληνικα οτι θα παρει ειναι η Siri και αυτο καποια στιγμη στο μελλον και αμα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
likoyrgos Νοέμβριος 21, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 (edited) Δεν νομίζω γενικα να υπάρχει το 1ο σε οτιδήποτε είναι αυτην την στιγμη εξω στην αγορα.. Το μονο που εχω ακουσει για ελληνικα οτι θα παρει ειναι η Siri και αυτο καποια στιγμη στο μελλον και αμα,Έχω την εντύπωση οτι υπάρχει Ελληνική φωνητική πληκτρολόγηση.(http://9to5mac.com/2014/06/03/heres-all-24-new-dictation-languages-arriving-in-ios-8-os-x-yosemite/)Δεν ξέρω αν αποδίδει καλύτερα σε macbook ή Ipad Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 21, 2015 από likoyrgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts