Jump to content

600VA ή 800VA UPS?

alGaLoRd-VK

Recommended Posts

OK

Ηλεκτρολόγος αυριο.

Πρέπει να συνυπάρχουν όλοι οι λόγοι που ανέφερες (φαση, ευαισθησία ηχειών κλπ) για να ακούω το θόρυβο ή και μόνο ένας είναι αρκετός για να γίνεται η ζημιά;

Δεν είναι υποχρεωτικό να συντρέχουν όλοι οι λογοι για αυτό το αποτέλεσμα (θα ήτω μέγιστη γκαντεμιά). αν πάς μια βόλτα και απο το www.avforum.gr θα συναντήσεις πάαααρα πολλούς ''καμμένους'' να ψάχνονται για την ποιότητα του ρεύματος, απο την πρίζα τους ίσα με τον τοπικο υποσταθμό της ΔΕΗ.... περιπτωσάρες....

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από SlotKiller [06-03-2005 09:00]

καλα...........:getlost:

..βαλε εσυ το 480W PSU με 2 δισκους πανω και κανενα πρεσκοτ και την crt 17" και κλεισε το ρευμα και αμα δε πεσει με την μια...... εγω με barton ειμαι και μονο του το pc χωρις οθονη δεν το κραταει πανω απο δευτερολεπτο.....:hehe:

Να το πας για rma το δικο σου!!!!

10x256 barton 2 x512 3 sata 1 pata 1dvdrw 1 dvd 9800 5 usb 4 καθοδικες 5 fan και 1 wc μαζι με μια eizo 18αρα κραταει 5 λεπτα το 600αρι

Αρχική απάντηση από SlotKiller

καλα...........:getlost:

..βαλε εσυ το 480W PSU με 2 δισκους πανω και κανενα πρεσκοτ και την crt 17" και κλεισε το ρευμα και αμα δε πεσει με την μια...... εγω με barton ειμαι και μονο του το pc χωρις οθονη δεν το κραταει πανω απο δευτερολεπτο.....:hehe:

:o Kαι δεν σου έχει κάνει εντύπωση;

ή κάτι έχει καεί στο ups ή οι μπαταρίες τα παίξαν. :nada:

Κοίταξε μήπως το φτιάξεις ή καλύτερα πάρε ένα καινούριο, γιατί έτσι που είσαι, ups δεν έχεις. :whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.