nikonick Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2015 (edited) καλησπέρα σε όλους,μέχρι τώρα εργάζομαι με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών τις μητρικής asus p8h61m-leσκεφτούμε να πάρο μια κάρτα γραφικών αλλα δεν ξέρω πιαδεν παίζω και πολλά παχνίδια μονο κάποια simulations (sim city) και κάποια στρατηγικής (civilization, risk) σε ανάλυση 800x600επίσης δουλεύω με bryce 3d, sony vegas, carrara studio 3dνομίζω μονο το carrara δουλεύει με opengl θα ήθελα να μάθω καταρχήν με πια κάρτα συνκρινετε η ενσωματωμένη κάρτα που έχω ώστε να μπορώ να την συνκρινο με άλλες κάρτεςδεν ξέρω εάν αξίζει μια quadro fx κατηγοριας 580, 3700 η 4800 η εάν είναι καλύτερα να πάρο μιαν geforce 730 με 2 gb ram από eshop κύπρου στα 86 ευρώη άλλη επιλογή που έχω είναι να πάρο την κάρτα του ξαδέρφου μου μια quadro fx 3700 (που δεν δουλεύει) και να πληρώσω να μου την φτιάξουνεξέρω ότι με το μικρό celeron g530 που έχω δεν μπορώ να κάνω και πολλά αλλα ίσος μια κάρτα video να βοηθήσει στο rendering γενικός Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 19, 2015 από rastafari Title spelling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts