Lewnidas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2005 1)Κατεβαζετε και εσεις κατω απο 30 σε προγραμματα που συνδεεσαι σεπολλους χρηστες? 2)Το ping να το απενεργοποιησω για τυχων trace στην αddress μου? 3)Μηπως εχει βγει κανα beta firmware? 4)Mηπως καλυτερα να το πουλησω και να παω σε κατι πιο καλο? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Γιατι ολα αυτα ??? Εγω με το απλο WGR-614 κατεβαζω μεχρι κ 41-42kb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάρτιος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 πως το πετας ετσι βρε χριστιανε το 41-42, μας ρωτας και μας τους καψερους που και χθες και σημερα , τετοια ωρα , λες και κλεινουν την κανουλα ,και δεν κατεβαζει ουτε με 1κ !!! , με isdn ειμαι τωρα μεσα , γαmω τον πΟΤΕ μου (και αν οι μοντερειτορς , πιστευουν οτι προσβαλλονται/θιγονται/μειωνονται μελη με το "γαmω τον πΟΤΕ", plz... inform me who got offended....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Μάρτιος 4, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Ρε γιαννακο χα8ηκαμε !! ρε φιλε το λεω αυτο γιατι δεν μπορει να ποιασει μια καλη ταχυτητα στο αζουρι dc πιανω ενα 38αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.