Jump to content

help με 56αρι μοντεμ...

haris1984

Recommended Posts

ρε παιδια...

εχω ενα μοντεμακι απο το πλαισιο...56k...οσο ειχα τα sp1 μου το αναγνωριζε κανονικα σαν generic 56k modem...

απο τη στιγμη που μπηκαν τα sp2 μου το βρισκει σαν Soft v92 data fax modem....

το θεμα δεν ειναι στο ονομα αλλα στην ταχυτητα....μου ριχνει την ταχυτητα συνδεσης στα 34.2 εναντι στα 48.6-53.2 που συνδεοταν πριν...

σε εποχες dsl υπαρχουν ακομα καμμενοι με pstn(ειμαι ενας απο αυτους) και αυτο δεν λειτουργει σωστα...

δεν μπορω να βρω drivers...το μονο που θυμαμαι ειναι οτι εγραφε zoom v.92

οποιος μπορει βοηθηστε με γιατι κατεβαζω με 3 μαξ.... :help:

windows update δοκιμασα...τζιφος...

τα drivers δεν κανουν δουλεια....το μοντεμ εχει connexant τσιπσετ και κατεβαζοντας τα αντιστοιχα drivers δεν βελτιωθηκε η κατασταση...μετα το ρεσταρτ μου βαζει παλι τα παλια...

δεν εχει κανεις σας αυτο το μοντεμακι με win xp sp2?.... :'(

Εγω εχω ενα εξωτερικο zoom και δεν δουλευει καθολου.

Πιο συγκεκριμενα το αναγνωριζει κανονικα αλλα οταν κανει συνδεση κολλαει.

Οπως επισης το ιδιο προβλημα εχω και με αλλα εξωτερικα modem.

Ρε μηπως ειμαστε ποντιοι?:confused::wall:

Αρχική απάντηση από haris1984

windows update δοκιμασα...τζιφος...

τα drivers δεν κανουν δουλεια....το μοντεμ εχει connexant τσιπσετ και κατεβαζοντας τα αντιστοιχα drivers δεν βελτιωθηκε η κατασταση...μετα το ρεσταρτ μου βαζει παλι τα παλια...

δεν εχει κανεις σας αυτο το μοντεμακι με win xp sp2?.... :'(

δλδ κανεις ενημερωση οδηγων απο device manager και μετα το restart επαναφερει τους προηγουμενους οδηγους? ! !?

• 3 weeks later...

Καλημέρα,

Generic δεν ήταν το Modem σου, ως μάρκα δεν υφίσταται ένας driver είναι που έτυχε να αναγνωρίσουν τα Windows σου μέσω αυτού το Modem. Πάλι καλά που δούλεψε ως τώρα. Βάλε τους drivers για το Zoom ή το Connexant και ανάγκασε το να δουλέψει σαν V.90 ή V.92 και όχι ως V.34 όπως τώρα. Αυτό το κάνεις με τα εξής ΑΤ Commands AT+MS=v90.0 & AT+MS=v92.0 . Θα πας μέσα στον Πίνακα Ελέγχου, στις ιδιότητες του Modem σου και στην καρτέλα Για προχωρημένους στο σημείο Επιπλέων εντολές προετοιμασίας θα βάλεις αυτά που σου έδωσα. Η ταχύτητα δεν είναι πάντα θέμα driver, εξαρτάτε και από το μάκρος του τηλεφωνικού καλωδίου και την τηλεφωνική γραμμή.

Δήλωσε βλάβη στον ΟΤΕ να ελέγξουν το Θόρυβο της γραμμής. ( Αν έχει σκουπίδια δεν φαίνεται στην καθημερινή σου επικοινωνία μέσω της συσκευής ), μην σου πουν ότι το έλεγξαν από το γραφείο τους δεν γίνετε πρέπει να έρθει το συνεργείο στο Καφάο που πέφτει η γραμμή σου.

Κάτι ακόμα! Η ταχύτητα που βλέπεις κάτω δεξιά, είναι η ταχύτητα της θύρας και αυτό μπορεί να μεταβάλετε από διάφορους παράγοντες, υπάρχουν εντολές που μπορεί να κάνουν το εικονίδιο να δείχνει 115000 αυτό δεν σημαίνει ότι μια σύνδεση 56κ μπορεί να δώσει τόσο. Υπάρχουν και περιπτώσεις που σου δείχνει 57000 και να μην κουνιέται φύλλο. Καλό θα ήταν να δεις το πρόβλημα σε συνεργασία με τον provider σου.

Good Luck

Περιεργο μου φενεται γιατι και εμενα μου αναγνωριζε ως generic και εμπενε με 44.0 τωρα το αναγνωριζει σαν soft v.92 data fax και μπαινει οσο εμπαινε πριν βεβαια βαλω adsl:D :D :D

Edit: Εκανα windows updates και τωρα αναγνωριζεται ως pci soft v.92

Εγώ έχω ένα zoom v92. έχουμε 4 τέτοια στηνν παρέα και όλα μπαίνουν κανονικά . παρεπιπτώντως τα xp το βλέπουν και το λειτουργούν κανονικά (χωρίς sp κτλ) δηλαδή δεν θέλει drivers.

δοκίμασε να κάνεις μια αφαίρεση και καπάκι μια προσθήκη υλικού μπας και ξεκολήσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.