ennia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2015 καλημέρα παίδες. Για να εχω καλυτερο ασυσρματο ιντερνετ στο σπιτι αλλα και δίκτυο, θα βοηθούσε να έβαζα κανα power line του τύπου http://www.skroutz.gr/c/913/network-plc/f/553124/%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7.html?keyphrase=power+line έχει κάνεις προσωπική εμπειρία? θα βοηθούσε κατι τέτοιο? υπάρχει κάτι άλλο? Υ.Γ. sorry αν υπάρχει και αλλο παρόμοιο θέμα αλλα έκανα ένα search και δεν μου έβγαλε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 18, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2015 Νομίζω ο @DJD έχει κάτι ανάλογο σπίτι του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 18, 2015 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2015 Δεν έχω powerline καρντιά μου, αλλά αν το σπίτι είναι σχετικά καινούριο βάλτα άφοβα, μια χαρά δουλεύουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Νοέμβριος 18, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2015 με ακτινοβολίες δεν υπάρχει θέμα? για μωρά πιο πολύ μεενδιαφέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 18, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2015 ειχα χροοοονια της netgear, τα χα βαλει και τα χα ξεχασει μεχρι που χρειαστηκε η πριζα τους, και αλλαχτηκαν με καινουργια της devolo με πριζα πριν 1-2 χρονια.εννοειται ολα απροβληματιστα και με τα 2.Για ασυρματα δεν εχω ιδεα, καθως τα χω βαλει να ειναι πανω σε 2ο ρουτερ και οτι κανω το κανω απο εκει -θεωρω οτι ειναι καλυτερη λυση, καθως μπορεις να πειραξεις οτι θες- Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιανουάριος 20, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2016 Μίνι ανασκαφή του θέματος αλλά επειδή επίκειται μετακόμιση και στο "νέο" σπίτι θα κατεβάσω γραμμή από τον πάνω όροφο θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κανείς εμπειρία από εγκατάσταση poweline σε πεπαλαιωμένο δίκτυο ρεύματος. Η ηλικία του δικτύου είναι 40 ετών (δυστυχώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πλήρη ανανέωση των ηλεκτρολογικών του σπιτιού). Θα μπορούσα να βάλω και wifi αλλά επειδή η γραμμή θα κατέβει στο παιδικό και από εκεί θα γίνει ο όποιος διαμοιρασμός δεν θέλω να υπάρχει πηγή ακτινοβολίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts