Jump to content

power line στο σπιτι

ennia

Recommended Posts

καλημέρα παίδες.

Για να εχω καλυτερο ασυσρματο ιντερνετ στο σπιτι αλλα και δίκτυο, θα βοηθούσε να έβαζα κανα power line του τύπου

http://www.skroutz.gr/c/913/network-plc/f/553124/%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7.html?keyphrase=power+line

έχει κάνεις προσωπική εμπειρία? θα βοηθούσε κατι τέτοιο? υπάρχει κάτι άλλο?

Υ.Γ. sorry αν υπάρχει και αλλο παρόμοιο θέμα αλλα έκανα ένα search και δεν μου έβγαλε τίποτα. 

ειχα χροοοονια της netgear, τα χα βαλει και τα χα ξεχασει μεχρι που χρειαστηκε η πριζα τους, και αλλαχτηκαν με καινουργια της devolo με πριζα πριν 1-2 χρονια.

εννοειται ολα απροβληματιστα και με τα 2.

Για ασυρματα δεν εχω ιδεα, καθως τα χω βαλει να ειναι πανω σε 2ο ρουτερ και οτι κανω το κανω απο εκει -θεωρω οτι ειναι καλυτερη λυση, καθως μπορεις να πειραξεις οτι θες-

• 2 months later...

Μίνι ανασκαφή του θέματος αλλά επειδή επίκειται μετακόμιση και στο "νέο" σπίτι θα κατεβάσω γραμμή από τον πάνω όροφο θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κανείς εμπειρία από εγκατάσταση poweline σε πεπαλαιωμένο δίκτυο ρεύματος. Η ηλικία του δικτύου είναι 40 ετών (δυστυχώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πλήρη ανανέωση των ηλεκτρολογικών του σπιτιού). Θα μπορούσα να βάλω και wifi αλλά επειδή η γραμμή θα κατέβει στο παιδικό και από εκεί θα γίνει ο όποιος διαμοιρασμός δεν θέλω να υπάρχει πηγή ακτινοβολίας.