Jump to content

system restore win2000

nobig

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έπειτα απο μια καταστροφή των παραθύρων επειδή ένα ωραίο μεσημέρι τους ****ωσε και σου λένε τι θα κάνουμε, Θα παιδέψουμε τον χρήστη nobig κάνωντας corrupt ή καταστρέφοντας (δεν κατάλαβα τελικά τι έγινε) το αρχείο security.log. Σήμερα κατάφερα και έσωσα τα δεδομένα απο το raid και ξαναέστησα και ερωτώ. Υπάρχει κάτι σαν system restore για win2000? Κάποτε είχα το go back deluxe roxio αλλά πήγα να το εγκαταστήσω και τελικά είναι στα γερμανικά. Απ' ότι είδα δεν υπάρχει πλέον. ’λλες προτάσεις εκτός του ghost υπάρχουν;;;

ωραίο προγραμματάκι αλλά... Ο νόρτονας έχει χαλάσει πολύ. Βγάζει προγράμματα για ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα. Κάνει συνεχώς monitor το σύστημα καθυστερώντας το. Αν το έχεις δουλέψει ξέρεις αν μπορείς να παραμετροποιήσεις αυτό το πράμα;; Επιλογές για πότε θα κάνει monitor και να φτιάχνει ένα restore point δεν έχει;

Για να γίνω κατανοητός. Αν υπάρχει κάτι ή αν μπορώ να ρυθμίσω το νόρτον ας πούμε να φτιάχνει ένα restore point κάθε βράδυ και γενικά κάτι που να μην τρέχει συνεχώς αν γίνεται. Να το φορτώνω, φτιάχνω ένα restore point και σε κάθε boot να εμφανίζει οθονίτσα όπως ο νόρτον και να έχω επιλογή για restore. Απλά πραματάκια γιατί τα windows δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσουν πανάθεμα τα

Μπορεί να ρυθμιστεί για να παίρνει b/u κάθε μέρα. Αλλά πρέπει να τρέχει συνεχώς. Δεν γνωρίζω πόσο "βαρύ" είναι, διότι το χρησιμοποίησα λίγο καιρό (μέρες). Μετά απο λίγο,βρήκα την ησυχία μου αφου αναβάθμισα σε XP και αγοράζοντας ένα dvd-rw.

Αντε ντε γίνε λίγο πιο αναλυτικός. Βαρύ δεν είναι. Απλά όταν παίζεις κανά παχνίδι όποτε του βαρέσει να κάνει checkpoint κάνει κολληματάκια το παιχνίδι. Δυστυχώς κάνει σε πολύ άκυρες στιγμές checkpoint. Αν μπορεί να ρυθμιστεί να τρέχει στο παρασκήνιο και να μην κάνει monitor και όποτε του πω εγώ να κάνει checkpoint ευχαρίστως να το κρατήσω αλλιώς θα φάει πόδι. Δεν μου αρέσουν τα προγράμματα που παίρνουν πρωτοβουλίες

Δεν είναι συμβατό με multi-boot systems/RAID

by default χρησιμοποιεί το 10% του δίσκου (αυτό μπορεί να ρυθμιστεί)

κάνει επίσης disable το Windows disk write caching

Το boot αργεί λίγο

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα (στα 2000) ήταν ότι ο primary δίσκος δούλευε συνέχεια,ίσως γιατί είχα μεγάλα αρχεία με MPEG-2.:unsure:

Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω με περισσότερες λεπτομέρειες.:( Δεν γνωρίζω πόσο "ευέλικτο" είναι και σε ποιό βαθμό μπορείς να το "τροποποιήσεις" ώστε να δουλεύει στα μέτρα σου. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι οτι σε WinXP SP2 δεν λειτούργησε (δλδ δεν "γύρισε" το λειτουργικό στην προηγούμενη κατάσταση, με όποια ημερομήνια και αν δοκίμασα) λόγω incompatibility με άλλο προιόν της ίδιας εταιρίας (!!!) Απο τότε δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί του.

Γενικά είναι πολύ φτωχο στην παραμετροποίηση. Σε RAID δουλεύει. RAID έχω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.