Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Όχι, το έκανα ήδη μια φορά, απλώς χρειάζεται να τηλεφωνησεις για να μπορέσεις να κάνεις την ενεργοποίηση.. Αφού έβαλα το αναγνωριστικο προϊόντος με ρώτησε αν χρησιμοποιείται σε έναν ή σε πολλούς υπολογιστές, απάντησα σε έναν και μου έδωσε κανονικά των κωδικό που συμπλήρωσα και ενεργοποιηθηκαν τα Windows..

Edit: είχα κανονικό κωδικό των Windows 10 και όχι από αναβάθμιση των 8.. Δεν ξέρω αν έχει σημασία..

Έγινε επεξεργασία από liakos3

αμα απο 8.1 προ σε 10 προ -οχι ΟΕΜ- γινει αλλαγη μητρικης τι κανουμε; πως δουλευει το συστημα;

Όχι, το έκανα ήδη μια φορά, απλώς χρειάζεται να τηλεφωνησεις για να μπορέσεις να κάνεις την ενεργοποίηση.. Αφού έβαλα το αναγνωριστικο προϊόντος με ρώτησε αν χρησιμοποιείται σε έναν ή σε πολλούς υπολογιστές, απάντησα σε έναν και μου έδωσε κανονικά των κωδικό που συμπλήρωσα και ενεργοποιηθηκαν τα Windows..

Edit: είχα κανονικό κωδικό των Windows 10 και όχι από αναβάθμιση των 8.. Δεν ξέρω αν έχει σημασία..

Τα windows 10 που εχεις ηταν RETAIL ή OEM ? Αυτο εχει σημασια.... 

(edited)

Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου. Κάποιο νεότερο δεν έχω βρει.

http://www.howtogeek.com/226510/how-to-use-your-free-windows-10-license-after-changing-your-pc%E2%80%99s-hardware/

Προφανώς και έχει σημασία αν έχεις κλειδί win 10 είναι αν κλειδί των win7/8 είναι ΟΕΜ/DSP ή Retail.

Έγινε επεξεργασία από pasjohn

Τα windows 10 που εχεις ηταν RETAIL ή OEM ? Αυτο εχει σημασια....

ΟΕΜ είναι, όταν το πείρα δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη η retail στην Ελλάδα