sebastian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2015 Λενε οτι σε Windows 10 ΟΕΜ αν αλλάξεις motherboard χανεις και την άδεια! Ισχυει ? Υπάρχει λυση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Νοέμβριος 17, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2015 (edited) Όχι, το έκανα ήδη μια φορά, απλώς χρειάζεται να τηλεφωνησεις για να μπορέσεις να κάνεις την ενεργοποίηση.. Αφού έβαλα το αναγνωριστικο προϊόντος με ρώτησε αν χρησιμοποιείται σε έναν ή σε πολλούς υπολογιστές, απάντησα σε έναν και μου έδωσε κανονικά των κωδικό που συμπλήρωσα και ενεργοποιηθηκαν τα Windows..Edit: είχα κανονικό κωδικό των Windows 10 και όχι από αναβάθμιση των 8.. Δεν ξέρω αν έχει σημασία.. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 17, 2015 από liakos3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 17, 2015 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2015 αμα απο 8.1 προ σε 10 προ -οχι ΟΕΜ- γινει αλλαγη μητρικης τι κανουμε; πως δουλευει το συστημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 17, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2015 Όχι, το έκανα ήδη μια φορά, απλώς χρειάζεται να τηλεφωνησεις για να μπορέσεις να κάνεις την ενεργοποίηση.. Αφού έβαλα το αναγνωριστικο προϊόντος με ρώτησε αν χρησιμοποιείται σε έναν ή σε πολλούς υπολογιστές, απάντησα σε έναν και μου έδωσε κανονικά των κωδικό που συμπλήρωσα και ενεργοποιηθηκαν τα Windows..Edit: είχα κανονικό κωδικό των Windows 10 και όχι από αναβάθμιση των 8.. Δεν ξέρω αν έχει σημασία.. Τα windows 10 που εχεις ηταν RETAIL ή OEM ? Αυτο εχει σημασια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 17, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2015 (edited) Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου. Κάποιο νεότερο δεν έχω βρει. http://www.howtogeek.com/226510/how-to-use-your-free-windows-10-license-after-changing-your-pc%E2%80%99s-hardware/ Προφανώς και έχει σημασία αν έχεις κλειδί win 10 είναι αν κλειδί των win7/8 είναι ΟΕΜ/DSP ή Retail. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 17, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Νοέμβριος 17, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2015 Τα windows 10 που εχεις ηταν RETAIL ή OEM ? Αυτο εχει σημασια....ΟΕΜ είναι, όταν το πείρα δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη η retail στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts