Jump to content

On-Line αγορες

Sir_Builder

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδη ειμαι ψιλοασχετος απο on-line αγορες οταν παραγγελνεις κατι απο Αμερικη ή Ευρωπη

εκτος απο την αξια του προιοντος και τα μεταφορικα πληρωνεις και φορο?

εγώ έχω πάρει αρκετά πράγματα από το ebay και από το amazon και ποτέ δεν πλήρωσα φόρο. μιλάω για αμερική πάντα.

Αν δε κάνω λάθος εξαρτάται από το ποσό. Αν ξεπερνάει κάποιο όριο στο κρατάει το τελωνείο και πρέπει να το εκτελωνίσεις.

Μπορείς να ζητήσεις να στο στείλουν ως δώρο με μικρή αξία αλλά άμα είναι κάτι μεγάλο τραβάει τη προσοχή και πάλι πληρώνεις

τα μεταφορικα ΔΕΝ θα ειναι οσο γραφει -αναφερει για Ηπα μονο.......+ τους φορους που πολυ δυσκολα θα αποφυγεις εδω (λογο ογκου δεματος και τιμης).....οποτε δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο για αποστολη απο εκει (αν ειναι οκ κλπ) - με μια γρηγορη ματια το βρηκα στο oneway (φαρμακειο...) 399,9 !! - σιγουρα πιο ακριβο αλλα.......το πολυ πολυ να κερδισεις καμια 80 αρια ευρα

EDIT λαθος ! ! 276.09 + 39.30 = 315.39 στην αμερικη!! α μπαα.....ουτε 40 δεν γλυτωνεις ακομα και με την ισοτιμια......

Makio μαλλον εχεις δικιο.Ετσι το σκεφτομαι και εγω.

Ισως το χτυπησω απο one-way αλλα πολλα τα λεφτα.

Ατιμη αρρωστεια με τα flight simulators:weep: :weep:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.