Sir_Builder Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2005 Επειδη ειμαι ψιλοασχετος απο on-line αγορες οταν παραγγελνεις κατι απο Αμερικη ή Ευρωπηεκτος απο την αξια του προιοντος και τα μεταφορικα πληρωνεις και φορο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Από Αμερική ναι, από Ε.Ε. όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Μάρτιος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 εγώ έχω πάρει αρκετά πράγματα από το ebay και από το amazon και ποτέ δεν πλήρωσα φόρο. μιλάω για αμερική πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αν δε κάνω λάθος εξαρτάται από το ποσό. Αν ξεπερνάει κάποιο όριο στο κρατάει το τελωνείο και πρέπει να το εκτελωνίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Μπορείς να ζητήσεις να στο στείλουν ως δώρο με μικρή αξία αλλά άμα είναι κάτι μεγάλο τραβάει τη προσοχή και πάλι πληρώνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 4, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Ειδα ενα joystik στο e-bay αλλα μηπως με φορους και μεταφορικα βγει η τιμη το ιδιο με εδω.http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=51004&item=5749291168&rd=1&ssPageName=WD1V Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάρτιος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 τα μεταφορικα ΔΕΝ θα ειναι οσο γραφει -αναφερει για Ηπα μονο.......+ τους φορους που πολυ δυσκολα θα αποφυγεις εδω (λογο ογκου δεματος και τιμης).....οποτε δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο για αποστολη απο εκει (αν ειναι οκ κλπ) - με μια γρηγορη ματια το βρηκα στο oneway (φαρμακειο...) 399,9 !! - σιγουρα πιο ακριβο αλλα.......το πολυ πολυ να κερδισεις καμια 80 αρια ευραEDIT λαθος ! ! 276.09 + 39.30 = 315.39 στην αμερικη!! α μπαα.....ουτε 40 δεν γλυτωνεις ακομα και με την ισοτιμια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 4, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Makio μαλλον εχεις δικιο.Ετσι το σκεφτομαι και εγω. Ισως το χτυπησω απο one-way αλλα πολλα τα λεφτα. Ατιμη αρρωστεια με τα flight simulators:weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.