Jump to content

Thrustmaster Hotas Cougar

Sir_Builder

Recommended Posts

Που μπορω να βρω το thrustmaster hotas cougar σε on-line shop εντος Ευρωπης?

Το εχει το one-way αλλα πανακριβο τουλαχιστον 150ευρω πιο ακριβα απο το amazon.com

οπου δυστυχως δεν στελνουν Ελλαδα.

Αρχική απάντηση από Sir_Builder

Απο οτι διαβασα στελνουν μονο βιβλια ,cd και κατι τετοια.

Εχω την εντυπωση πως στελνει αλλα δεν ειμαι σιγουρος...

Μπορεις να κανεις quote την παραγραφο που λεει τι κ που στελνουν?

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 20:35]

Εχω την εντυπωση πως στελνει αλλα δεν ειμαι σιγουρος...

Μπορεις να κανεις quote την παραγραφο που λεει τι κ που στελνουν?

Geographical Shipping Restrictions

Warranty issues and manufacturer restrictions prevent us from shipping certain products to all geographical locations. Below are some general guidelines for items shipped by Amazon.com. If you are purchasing an item from Amazon Marketplace, click here for more information about Marketplace shipping restrictions.

Please also check the product detail pages for any other item-specific shipping restrictions.

Toys, games, and video games can be shipped only to locations within the U.S., U.S. protectorates, and APO/FPO addresses.

Electronics, camera and photo items, kitchen and housewares items, outdoor living items, software (including games), jewelry, and tools and hardware can be shipped within the U.S. only. Some can also be shipped to U.S. protectorates and APO/FPO addresses. You'll be notified while placing your order if we're unable to ship specific items to the address you've selected.

Cell phones and service, computers, magazines, and items from the Target at Amazon.com store can be shipped only to locations within the U.S. and cannot currently be shipped to APO/FPO addresses or Puerto Rico.

Books that require special handling because they are extremely heavy (for example, multi-volume sets) can be shipped only to locations within the U.S.

Αφού και το γερμανικό το έχει 399 δε νομίζω ότι έχεις πολλές ελπίδες να το βρεις καινούριο στα 300 στην Ελλάδα...

(Τα 266 που λέει από κάτω, αν δεν κάνω λάθος, είναι για μεταχειρισμένο...)

Αρχική απάντηση από Sir_Builder

Φιλε Φανη αν ειχες τρελα με τα flight simulators θα καταλαβαινες.

Πολλα λεφτα...αξιζει ομως??

Τι το διαφορετικο εχει κ κοστιζει τοοοσο πολυ??(οπως καταλαβες δεν ασχολουμαι με flight sims)

Μαλιστα...τι να πω γουστα του καθενος!!χεχε...

Κατα τη γνωμη μου δες ποσο βγαινει απο το link του GeorgeAdams κ αν η διαφορα με των One-Way δεν ειναι τοοοοσο μεγαλη καλυτερα να το παρεις απο εδω νομιζω...

Το μαγαζί είναι στο Βέλγιο, οπότε δεν πληρώνεις επιπλέον δασμούς & φόρους. Τα μεταφορικά για ελλάδα είναι 24 ή 40 ευρώ (δεν είμαι σίγουρος σε ποιά κατηγορία βάρους ανήκει, αλλά με ένα e-mail σε αυτούς μπορείς να μάθεις εύκολα).

Φάνη, είναι ακριβές αντίγραφο από τα χειριστήρια του F-16. Είναι σχεδόν όλο από μέταλο, με σύνδεση usb και τεράστιες δυνατότητες προγραμματισμού. Έχει πάνω από 50 διαφορετικά κουμπιά/μοχλούς/διακόπτες που μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να εκτελούν 2-3 διαφορετικές λειτουργίες το καθένα (και φυσικά, σε κάθε διαφορετικό παιχνίδι μπορούμε να έχουμε διαφορετικά σετ εντολών)...

ΑΝ έχεις τρέλα με τα Flight Simulators ΑΞΙΖΕΙ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.