Sir_Builder Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2005 Που μπορω να βρω το thrustmaster hotas cougar σε on-line shop εντος Ευρωπης?Το εχει το one-way αλλα πανακριβο τουλαχιστον 150ευρω πιο ακριβα απο το amazon.comοπου δυστυχως δεν στελνουν Ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Το Amazon δεν στελνει Ελλαδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 20:28] Το Amazon δεν στελνει Ελλαδα? Απο οτι διαβασα στελνουν μονο βιβλια ,cd και κατι τετοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Sir_Builder Απο οτι διαβασα στελνουν μονο βιβλια ,cd και κατι τετοια. Εχω την εντυπωση πως στελνει αλλα δεν ειμαι σιγουρος...Μπορεις να κανεις quote την παραγραφο που λεει τι κ που στελνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 20:35] Εχω την εντυπωση πως στελνει αλλα δεν ειμαι σιγουρος...Μπορεις να κανεις quote την παραγραφο που λεει τι κ που στελνουν? Geographical Shipping RestrictionsWarranty issues and manufacturer restrictions prevent us from shipping certain products to all geographical locations. Below are some general guidelines for items shipped by Amazon.com. If you are purchasing an item from Amazon Marketplace, click here for more information about Marketplace shipping restrictions.Please also check the product detail pages for any other item-specific shipping restrictions.Toys, games, and video games can be shipped only to locations within the U.S., U.S. protectorates, and APO/FPO addresses.Electronics, camera and photo items, kitchen and housewares items, outdoor living items, software (including games), jewelry, and tools and hardware can be shipped within the U.S. only. Some can also be shipped to U.S. protectorates and APO/FPO addresses. You'll be notified while placing your order if we're unable to ship specific items to the address you've selected.Cell phones and service, computers, magazines, and items from the Target at Amazon.com store can be shipped only to locations within the U.S. and cannot currently be shipped to APO/FPO addresses or Puerto Rico.Books that require special handling because they are extremely heavy (for example, multi-volume sets) can be shipped only to locations within the U.S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Μάρτιος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Ψαξε και στο αγγλικο, www.amazon.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 3, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Εψαξα αλλα δεν το εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 3, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Μηπως το πηρε το ματι σας πουθενα στην Στουρναρη και γινει κανα θαυμα και το πετυχω καμια 300αρια ευρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Αφού και το γερμανικό το έχει 399 δε νομίζω ότι έχεις πολλές ελπίδες να το βρεις καινούριο στα 300 στην Ελλάδα...(Τα 266 που λέει από κάτω, αν δεν κάνω λάθος, είναι για μεταχειρισμένο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 3, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Τοσο το εχει και το one-way και με 12 ατοκες δοσεις.Ατιμη μανια με τα αεροπλανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Μάρτιος 4, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αυτό εδώ: http://www.simw.com/index.cfm?fuseaction=dsp_product_details&pid=307 στέλνει και στην Ελλάδα (από εκεί το είχα πάρει όταν πρωτοκυκλοφόρησε) και το έχει 299 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 4, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Το εχει 299 ευρω μαζι με μεταφορικα και τυχων φορους γιατι αν ειναι αυτα καμια 100αρια ευρω το παιρνω και απο one-way. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 4, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Καλα τι κανει αυτο το πραμα κ κανει 300-400!!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 4, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Και κατι ακομα εντελως προσωπικο georgeadams.Τα αξιζε τα λεφτα του δηλαδη το ευχαριστηθηκες ή θα μπορουσες και με μια πιο φθηνη λυση να κανεις την δουλεια σου το ιδιο καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 4, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 01:27] Καλα τι κανει αυτο το πραμα κ κανει 300-400!!?? Φιλε Φανη αν ειχες τρελα με τα flight simulators θα καταλαβαινες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 4, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Sir_Builder Φιλε Φανη αν ειχες τρελα με τα flight simulators θα καταλαβαινες. Πολλα λεφτα...αξιζει ομως??Τι το διαφορετικο εχει κ κοστιζει τοοοσο πολυ??(οπως καταλαβες δεν ασχολουμαι με flight sims) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 4, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Εχω και εγω λιγακι αυτο το κολλημα ομως πιστευω πως θα δικαιωθω απο το αποτελεσμα.Ριξε μια ματια εδωhttp://cougar.frugalsworld.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 5, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Μαλιστα...τι να πω γουστα του καθενος!!χεχε...Κατα τη γνωμη μου δες ποσο βγαινει απο το link του GeorgeAdams κ αν η διαφορα με των One-Way δεν ειναι τοοοοσο μεγαλη καλυτερα να το παρεις απο εδω νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Μάρτιος 5, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Το μαγαζί είναι στο Βέλγιο, οπότε δεν πληρώνεις επιπλέον δασμούς & φόρους. Τα μεταφορικά για ελλάδα είναι 24 ή 40 ευρώ (δεν είμαι σίγουρος σε ποιά κατηγορία βάρους ανήκει, αλλά με ένα e-mail σε αυτούς μπορείς να μάθεις εύκολα).Φάνη, είναι ακριβές αντίγραφο από τα χειριστήρια του F-16. Είναι σχεδόν όλο από μέταλο, με σύνδεση usb και τεράστιες δυνατότητες προγραμματισμού. Έχει πάνω από 50 διαφορετικά κουμπιά/μοχλούς/διακόπτες που μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να εκτελούν 2-3 διαφορετικές λειτουργίες το καθένα (και φυσικά, σε κάθε διαφορετικό παιχνίδι μπορούμε να έχουμε διαφορετικά σετ εντολών)...ΑΝ έχεις τρέλα με τα Flight Simulators ΑΞΙΖΕΙ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 5, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Georgeadams ευχαριστω για την βοηθεια.Μαλλον απο εκει θα το παρω αν δεν εχω βρει μεχρι την αλλη εβδομαδα καπου αλλου καλυτερη τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.