SALAMINOMACHOS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2015 Καλημερα σ'ολους σαςΣημερα ειδα κατι το απροσδοκητοΜετα απο 5-6 μηνες αποχης απο το HDSentinel , σημερα ειπα να τσεκαρω τους δισκουςΚαι ενω ο SSD και οι αλλοι 3 3,5σαρηδες δειχνουν να πηγαινουν θαυμασια , στον αλλο 3,5αρη ειδα να δειχνει μια τεραστια κοκκινη ενδειξηThe drive found 168 bad sectors during self testThere are 615 weak sectors found on the disk surface κ.λ.π κ.λ.πΜου γραφει επισηςPower on time 461 days, 15 hoursEstimated remaining life time 23 daysTotal start/stop count 7.963Peformance 100% ExcellentHealth 13% BadΥπαρχει γιατρια σ'αυτο , η πρεπει ταχιστα να αλλαξω δισκο , γιατι μεσα εχω παρα πολλες ταινιες?Μηπως πρεπει μεχρι να βρω δισκο , να αποσυνδεσω τα καλωδια του?Ο δισκος ειναι WD 20EARSΕυχαριστω για την προσοχη σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 15, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Ο δισκος θα τα κακαρωσει με μαθηματικη ακριβεια Αγόρασε εναν καινούργιο αμεσα να κάνεις μεταφορα δεδομενων. Εγω σε ένα 2ΤΒ με health 8% ζοριστηκα αρκετά να του παρω backup Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALAMINOMACHOS Νοέμβριος 15, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Να του βγαλω το πρωι τα καλωδια , μεχρι να βαλω καινουργιο δισκο για την μεταφορα των ταινιων?Πιστευω να προλαβω το κακοΕυχαριστω για το ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Νοέμβριος 15, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 αν δεν τον χρειάζεσαι για καλό & για κακό αποσύνδεσε τον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 16, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2015 Τον βγάζεις από το ρεύμα και να κάνεις προσευχή να πάρεις τις ταινίες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 16, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2015 (edited) Καλημερα σ'ολους σαςΣημερα ειδα κατι το απροσδοκητοΜετα απο 5-6 μηνες αποχης απο το HDSentinel , σημερα ειπα να τσεκαρω τους δισκουςΚαι ενω ο SSD και οι αλλοι 3 3,5σαρηδες δειχνουν να πηγαινουν θαυμασια , στον αλλο 3,5αρη ειδα να δειχνει μια τεραστια κοκκινη ενδειξηThe drive found 168 bad sectors during self testThere are 615 weak sectors found on the disk surface κ.λ.π κ.λ.πΜου γραφει επισηςPower on time 461 days, 15 hoursEstimated remaining life time 23 daysTotal start/stop count 7.963Peformance 100% ExcellentHealth 13% BadΥπαρχει γιατρια σ'αυτο , η πρεπει ταχιστα να αλλαξω δισκο , γιατι μεσα εχω παρα πολλες ταινιες?Μηπως πρεπει μεχρι να βρω δισκο , να αποσυνδεσω τα καλωδια του?Ο δισκος ειναι WD 20EARSΕυχαριστω για την προσοχη σας Πάρε χθες τα δεδομένα σου.... Σε δεδομένα που μας ενδιαφέρει να μην χάσουμε, το backup πρέπει να γίνεται πριν και όχι μετά το κακό... Ανάλογα με τα δεδομένα, τηρούμε ημερήσιο, εβδομαδιαίο, μηνιαίο backup.... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 16, 2015 από gdp77 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALAMINOMACHOS Νοέμβριος 16, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2015 Ευχαριστω ολους για τις απαντησειςΤωρα μολις τον αποσυνδεσαΑν και καποιοι αλλοι , μου ειπαν να μην τον αποσυνδεσω , μηπως μετα δεν τον διαβαζει καθολουΒρισκομαι σε αναζητηση αλλου δισκου , και ο Θεος βοηθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALAMINOMACHOS Νοέμβριος 19, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2015 Καλησπερα σ'ολους σαςΣημερα γυρισα απο ΣαλαμιναΟ κυβος εριφθηΕιμαι σε αναζητηση καινουργιου δισκουΗ ερωτησις μου ειναι απληΝα παρω 2-3-4 ΤΒ?Οι μητρικες μου ειναι1. Gigabyte H61-UD2 I3-540 11562. Asus P5QC Q9550 775Αν παρω 3 η 4 ΤΒ , θα αναγνωρισθει ολη η χωρητικοτητα?Ευχαριστω............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Νοέμβριος 19, 2015 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2015 Καλησπερα σ'ολους σαςΣημερα γυρισα απο ΣαλαμιναΟ κυβος εριφθηΕιμαι σε αναζητηση καινουργιου δισκουΗ ερωτησις μου ειναι απληΝα παρω 2-3-4 ΤΒ?Οι μητρικες μου ειναι1. Gigabyte H61-UD2 I3-540 11562. Asus P5QC Q9550 775Αν παρω 3 η 4 ΤΒ , θα αναγνωρισθει ολη η χωρητικοτητα?Ευχαριστω............. η χωρητικότητα ειναι καθαρα θέμα δκό σου. Για να αναγνωριστεί απο το bios όλη η χωρητικότητα (>2tb) θες intel rapid storage technology option rom εκδοση 10.5 και πάνω (και αναλογους drivers στα windows εννοειται) που η η asus p5qc 99% δεν έχει αν δεν τους εβαλες εσύ με ειδικό τροπο. Για την gigabyte ειναι 50-50. Ελεγξε το κατα το bootαρισμα. Η asus βασικα πρεπει να χει ακομα το intel matrix storage manager. Ωστόσο αν δεν σε ενδιαφερει το hardware raid, μην σε ανησυχει που στο bios δεν θα βλεπει όλη την χωρητικότητα, τα windows θα την δουν με τους καταλληλους drivers και δεν θα χεις προβλημα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALAMINOMACHOS Νοέμβριος 19, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2015 Οχι , δεν θελω raid , απλα καπου διαβασα οτι θελει ειδικο format ο δισκος , για να δει ολη τη χωρητικοτητα?Ευχαριστω για την απαντηση σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts