djkostas Νοέμβριος 21, 2015 #121 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 Αν και δεν βλέπω να το θέλει κανένας ... ένα σεταπάκι για την SLS! SLSGT3 Mugello.zip 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Νοέμβριος 21, 2015 #122 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 (edited) ολοι on line ειναι δεν τρεχω μονος μου offline και μετα μπαινω μεσα και κανω ενα γρηγορο γυρο....Ρε πατε καλα τι ειναι αυτα που κανετε ηθελα να τω πω εδω καιρο γιατι αλλιως θα εσκαγα Την ίδια τακτική έχω και εγώ, και στο league το ίδιο γίνεται, μπένουμε σε practice server και κάνουμε laps στις ίδιες συνθήκες με το qualify. Για την ακρίβεια ήταν η πρώτη μου επαφή με το αυτοκίνητο σε hotlap κατάσταση και τα πρώτα 5 laps ήταν με το default setup, τα επόμενα 8 με ρυθμίσεις στο setup , mediums και 30 λίτρα και τα τελευταία 2 με softs και λίγο fuel Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 21, 2015 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 21, 2015 #123 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 (edited) Την ίδια τακτική έχω και εγώ, και στο league το ίδιο γίνεται, μπένουμε σε practice server και κάνουμε laps στις ίδιες συνθήκες με το qualify. Για την ακρίβεια ήταν η πρώτη μου επαφή με το αυτοκίνητο σε hotlap κατάσταση και τα πρώτα 5 laps ήταν με το default setup, τα επόμενα 8 με ρυθμίσεις στο setup , mediums και 30 λίτρα και τα τελευταία 2 με softs και λίγο fuel και γιατι μας τα λες ρε στελιο αυτα? μπραβο σου! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 21, 2015 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Νοέμβριος 21, 2015 #124 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 και γιατι μας τα λες ρε στελιο αυτα? μπραβο σου! Συζήτηση να γίνεται καθώς περιμένω να ακυρωθεί το μάτς... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Νοέμβριος 21, 2015 #125 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 Μπαίνω να κάνω κανα γύρο, βλέπω λευκή Ζ4 άσχετα αν είχα επιλεγμένο το σκιν. Επίσης η εφαρμογή θερμοκρασίας ελαστικών δε λέει να δουλέψει από το τελευταίο update και μετά. Την ξανακατέβασα από το λινκ της 2ης σελίδας και πάλι τα ίδια. Α στα διάλα δηλαδή!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 21, 2015 Author #126 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 (edited) Βεβαιώσου ότι το έβαλες στο σωστό path και ξαναδοκίμασε πρέπει να χεις martini, δεν χρειάζεται να το επιλέξεις μόλις μπεις στο σέρβερ θα σου το δώσει εκτός κι αν είναι και άλλοι και δεν έχεις κατεβάσει τα σκινς που είπα παραπάνω τότε μπορεί να σου δώσει αλλουνού ,αύριο όμως που θα ναι κλειδωμένος θα σου δώσει τη δικιά σου σήμερα είναι όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.Μπες όταν δεν έχει κόσμο να τσεκάρεις.Αssetto είναι αυτό τι να κάνουμε έχει και τα κακά του.Aν δεν δουλέψει για όλους από την άλλη φορά μόνο τα official να μη παιδευόμαστε.Εγώ πάντως όποτε το έχω δοκιμάσει στον αγώνα της Κυριακής δουλεύει τώρα πιο μπροστά είπαμε έχει θέμα το ασσέττο αν μπουν και άλλοι και θέλουν z4 μπερδεύεται.Αύριο θα το κλειδώσω 1 ώρα νωρίτερα από το πράκτις να το δοκιμάσουμε αλλά και πάλι πρέπει να μπουν αυτοί που έχουν δηλώσει αν μπουν περισσότεροι μπορεί πάλι να μπερδευτεί για το λόγο αυτό δηλώστε τι αυτοκίνητο θέλετε μέχρι αύριο το πρωί. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 21, 2015 από panosdimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Νοέμβριος 21, 2015 #127 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 21, 2015 Author #128 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 Παρα τρίχα μου γλύτωσες αν είχα λίγο παραπάνω γκρίπ μπορεί να τρωγόμασταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 22, 2015 #129 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2015 (edited) @gchristod, είδες τον Κώστα με την SLS? Απλά έπρεπε να πέσει στα κατάλληλα χέρια. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 22, 2015 από liakjim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 22, 2015 #130 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2015 Εχω Σολομώντεια λύση . Θα γίνει ένας αγώνας με όσους γύρους πει ο Θοδωρής και όσοι θέλουν συνεχίζουνε σε ένα δεύτερο αγώνα με reverse grid ! Nομίζω πρέπει να αλλάξει και το καταστατικό και να είναι στη διακριτική ευχέρεια αυτού που αποφασίζει το κόμπο, το αν θα μπεί reverse grid. Ιάσονα αν συμφωνείς αλλάζουμε το καταστατικό στο σημείο αυτό. παιδια οτι θελετε..Δε προλαβαινω να κλ@σω 7 laps εχω ριξει ολη την εβδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 22, 2015 Author #131 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2015 (edited) Aris Teidis νομίζω δεν έχεις διαλέξει αυτοκίνητο η μήπως έχεις ? Aν έχετε πρόβλημα με τα λευκά αυτοκίνητα θα το λύσω σε 5 λεπτά στο practice οπότε ελάτε να δούμε. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 22, 2015 από panosdimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Νοέμβριος 22, 2015 #132 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2015 (edited) Άντε και ένα για MP4!! (Δεν είναι στο 100%, αλλά την κάνει τη δουλειά του) Θα είχαμε και replay αλλά κάποιος (ονόματα δεν λέμε) ρύθμισε τον σέρβερ να περνά πολύ γρήγορα στο επόμενο session ... MP4GT3 Mugello.zip Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 22, 2015 από djkostas 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 22, 2015 #133 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2015 Aris Teidis νομίζω δεν έχεις διαλέξει αυτοκίνητο η μήπως έχεις ? Aν έχετε πρόβλημα με τα λευκά αυτοκίνητα θα το λύσω σε 5 λεπτά στο practice οπότε ελάτε να δούμε.Βάλε τη BMW που την γνωρίζω, το audi αν και γρήγορο δεν το εμπιστεύομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 22, 2015 #134 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2015 (edited) η δικια μου εικονα για τα τουτου το πιο προβλεψιμο απο ολα ειναι το bmw ειτε πατει ειτε ξεκολλαει απο το grip της και αρκετα γρηγορη,ειδικα στα χερια του πανου αυτο που αισθανεσαι την μεγαλυτερη σιγουρια οσο πατει στην πιστα ειναι το mclaren αλλα οταν αρχιζει και ξεκολλαει καθολου προβλεψιμο παιχνιδακι για τον θοδωρη οχι για μενα το audi ειναι λιγο περιεργο στον τροπο που σριβει και παταει στην πιστα αλλα εχει δυνατοτητες,οχι τοσο προβλεψιμο και δεν αισθανεσαι σιγουρια καθολη την διαρκεια το mercdes στα χερια του κωστα πεταει κατα τα αλλα μου φαινεται αργη αλλα αισθανεσαι σiγουρια μοιαζει λιγο με το mclaren τα υπολοιπα δεν σχηματιασα καποια αποψη αααα ξεχασα η labo τη μακια ειναι αυτη,,,,,, αλλα γρηγορη πιστευω ο λιακ θα την απογειωσει Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 22, 2015 από kyr.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 22, 2015 Author #135 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2015 Ιάσονα κι εσύ z4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 22, 2015 #136 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2015 Δε θα παιξω παιδια.Δεν εχω χρονο καθολου.Μπορει να μπω Teamspeak να τα πουμε λιγο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 22, 2015 Author #137 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2015 (edited) BillysthazioStathis1Chris Mpanos2171panosdimpPanagiotis Vitasaris με BMW Z4 GT3Στελιοςglickenhaus Tasos TzavarasArkoudadiskyriakosaudi_r8 FatalaraKostas Pipergiasmercedes Giannis ChristodnissanThodorisTeD KaRGeoF1sC_w0lveSLazy Dogmclaren_mp412c_gt3Dimitris Liakouris lamborghini_huracan_gt3 Δηλαδή 21 άτομα για κοιτάξτε μην έχω κάνει κάποιο λάθος ! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 22, 2015 από panosdimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 22, 2015 #138 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2015 (edited) djkostas? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 22, 2015 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 22, 2015 #139 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2015 (edited) ακυρο... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 22, 2015 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 22, 2015 #140 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2015 απο κατω προς τα πανω αριων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts