Stelios F. Νοέμβριος 20, 2015 #101 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2015 Πως να σε ψάξω για να σου δώσω το εργαλείο αν και δεν πιστεύω να το διαλέξει άλλος, ένα θα υπάρχει διαθέσιμο . Βλέπω ένα pezo2 να του πάρω το guid? Ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 20, 2015 Author #102 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2015 +1 για έναν μόνο αγώνα. Υ.Γ Παραγγελιά για skin μπορώ να ρίξω;Ρίξε βρε τι περιμένεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Νοέμβριος 20, 2015 #103 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2015 http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=39993 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 20, 2015 #104 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2015 http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=39993 Με προκαλεί ο συνάδελφος... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 20, 2015 Author #105 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2015 http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=39993 Με προκαλεί ο συνάδελφος... Skin Martini και για τους δύο λοιπόν. Μη ξεχάσετε να το περάσετε και εσείς στα skins της z4 στον υπολογιστή σας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 20, 2015 #106 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2015 Το βλέπω να γεμίζουμε άσπρα αυτοκίνητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 20, 2015 #107 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2015 @kyr.., 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 20, 2015 #108 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2015 Roberto Merhi και σε αυτο το combo o geo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 21, 2015 Author #109 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 (edited) Το βλέπω να γεμίζουμε άσπρα αυτοκίνητα.Δεν πιστεύω νά χουμε πρόβλημα γιατί μόνο το audi έχει default λευκό και εκεί δεν έχουμε third party skin, μόνο τα bmw έχουμε πειράξει και εκεί δεν υπάρχει απ όσο θυμάμαι ολόλευκο.Τώρα αν κατεβάσετε όλοι τα skins θα τα βλέπετε κιόλας, αυτό νομίζω το ξέρουν οι περισσότεροι.Κάνουμε και μια δοκιμή αν θέλετε να πούμε 12? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 21, 2015 από panosdimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 21, 2015 Author #110 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 (edited) ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κυριακή 22/11/15 track : Mugello Italy cars bmw_z4_gt3-mercedes_sls_gt3-ks_nissan_gtr_gt3-mclaren_mp412c_gt3- ks_lamborghini_huracan_gt3-ks_audi_r8_lms-ks_glickenhaus_scg003 Practice 60 min ώρα >>>>> 21:15 Qualify 15 min ώρα >>>> 22:15 Race 22 laps εκκίνηση >>>> 22:30 Αν υπάρχει όρεξη και χρόνος θα ακολουθήσει αγώνας 10 γύρων με reverse grid orderGrip στο practice 96% αν θέλετε να αυξηθεί για το qualify μπήτε και κάνετε γύρους από την αρχή.Σημαντικό: Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό και τον βγάλουμε εκτός του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα. Ακόμη και αν βγούμε εκτός πίστας από λάθος άλλου οδηγού, αυτό δε μας δίνει το δικαίωμα να μπούμε καρφί στην πίστα και να χαλάσουμε τον αγώνα και των υπολοίπων.Στην εκκίνηση κρατάμε ασφαλείς αποστάσεις για να προλάβουμε να φρενάρουμε μόλις δούμε τα κόκκινα φωτάκια των φρένων των εμπρός αυτοκινήτων, στη συνέχεια κρατάμε τη λωρίδα που έχουμε επιλέξει ας χάσουμε και λίγο χρόνο, είναι άδικο να χαλάσει ο αγώνας πριν καν ξεκινήσει!Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Hellicorsa Application DownloadH xρήση teamspeak είναι εκ των ουκ άνευ, μπείτε και πείτε μόνο ένα γειά δεν είναι ανάγκη να μιλήσετε αν δεν το επιθυμείτε .Το teamspeak είναι το καλύτερο μέσο για αποφόρτιση παρεξηγίσιμων περιστατικών κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς και για ενημέρωση που πολλές φορές είναι απαραίτητη όπως ένα ρισταρτ η ένας αγώνας με αντίστροφή σειρά εκκίνησης κλπ.Το password δίνεται από δώ η από το teamspeak η από το steam γι αυτό γίνετε όλοι φιλαράκια .Steam Community :: Group :: Assetto Corsa Greek Gatherings Καλό αγώνα το combo κατά τη γνώμη μου είναι από τα καλύτερα που έχουμε τρέξει οι αγωνιστικοί ήχοι όταν παρακολουθείς το ριπλέυ είναι φανταστικοί καθώς είναι διαφορετικοί για κάθε αυτοκίνητο ,το ένα πιο όμορφο από το άλλο και η πίστα simply the best, αυτή βέβαια είναι η γνώμη μου! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 21, 2015 από panosdimp 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 21, 2015 #111 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 (edited) @panosdimp, μπορω να αλλαξω σε mclaren MP4? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 21, 2015 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Νοέμβριος 21, 2015 #112 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 Δεν πιστεύω νά χουμε πρόβλημα γιατί μόνο το audi έχει default λευκό και εκεί δεν έχουμε third party skin, μόνο τα bmw έχουμε πειράξει και εκεί δεν υπάρχει απ όσο θυμάμαι ολόλευκο.Τώρα αν κατεβάσετε όλοι τα skins θα τα βλέπετε κιόλας, αυτό νομίζω το ξέρουν οι περισσότεροι.Κάνουμε και μια δοκιμή αν θέλετε να πούμε 12? Κάτσε γιατί με μπέρδεψες. Όταν τα ανεβάζεις στο σερβερ δεν υποτίθεται πως είναι ορατά σε όλους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 21, 2015 #113 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 το combo κατά τη γνώμη μου είναι από τα καλύτερα που έχουμε τρέξει :tongueout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 21, 2015 #114 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 Κάτσε γιατί με μπέρδεψες. Όταν τα ανεβάζεις στο σερβερ δεν υποτίθεται πως είναι ορατά σε όλους;Οχι τα βλεπει μονο οποιος τα κατεβασει αλλιως τα βλεπει ολα λευκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 21, 2015 Author #115 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 (edited) Oρίστε κάντε όσοι τρέξετε ένα download kai extract στο steam>steamapps/common/assettocorsa/content/cars/bmw or mclaren/skins 2015_TDS_Racing.rar Martini.rar Repsol_12.rar Aκόμα ένα από Billy http://www.racedepartment.com/downloads/amd-racing-bmw-z4-gt3.4885/ Τώρα όλα οκ οι υπόλοιποι μου έκαναν τη χάρη και μου ζήτησαν official @panosdimp, μπορω να αλλαξω σε mclaren MP4? Τώρα σε είδα σπεύδω να κάνω την αλλαγή. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 21, 2015 από panosdimp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 21, 2015 Author #116 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 Με προκαλεί ο συνάδελφος... Thazio έχεις το martini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Νοέμβριος 21, 2015 #117 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 Αν τρέξω θα έχω αυτό το skin , το μόνο που βρήκα δηλαδή http://www.racedepartment.com/downloads/scg-003-ferrari.7564/ Το αμάξι είναι λίγο περίεργο, είναι wobbly και τα φρένα του δεν την παλεύουν, γενικά το "πολεμάω" γύρω στο Mugello. Δεν υπάρχει και κανα setup της προκοπής online... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 21, 2015 #118 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 (edited) για ανεβαστε ρυθμους μολις μου ζητησε η audi πισω το μπονους Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 21, 2015 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Νοέμβριος 21, 2015 #119 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 (edited) Ξέχασες την Glickenhaus στο φίλτρο... 117 laps!! Αυτά είναι! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 21, 2015 από Stelios F. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 21, 2015 #120 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 (edited) ολοι on line ειναι στoν server δεν τρεχω μονος μου offline και μετα μπαινω μεσα και κανω ενα γρηγορο γυρο....Ρε πατε καλα τι ειναι αυτα που κανετε ηθελα να τω πω εδω καιρο γιατι αλλιως θα εσκαγα Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 21, 2015 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts