GeoF1 Νοέμβριος 26, 2015 #221 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Μπορουμε να επιλεγουμε τι και ποιον θα βλεπουμε? Δοκιμασα μια φορα να δω την Βαρκελωνη με τις BMW αλλα εβλεπα 1 συγκεκριμενο αμαξι ολη την ωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 26, 2015 Author #222 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 (edited) Παναγιώτη , έχω ανεβάσει όλο το replay ως αρχείο, πιο πάνω. Εγώ θέλω να δω αυτό που θα ανεβάσει ο Κυριάκος έχεις πρόβλημα :p Μπορουμε να επιλεγουμε τι και ποιον θα βλεπουμε? Δοκιμασα μια φορα να δω την Βαρκελωνη με τις BMW αλλα εβλεπα 1 συγκεκριμενο αμαξι ολη την ωρα. Στο πάνελ του ριπλέυ μπορείς να επιλέξεις με το ποντίκι ποιό αμάξι θα βλέπεις και από ποιά κάμερα .Κάτω δεξιά είναι βελάκια δεξιά και αριστερά και νούμερο στο κέντρο Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 26, 2015 από panosdimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 26, 2015 #223 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Γκαβομαρα. Θα το δω το βραδυ. Σε ευχαριστω αφεντικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 27, 2015 #224 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 (edited) Δυστυχως χαλασα ενα πολυ καλο replay απιστευτη εικονα και ηχος Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2015 από kyr.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Νοέμβριος 27, 2015 #225 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 Δυστυχως χαλασα ενα πολυ καλο replay απιστευτη εικονα και ηχος ειναι πριβε κυριακο, δε μπορουμε να το δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 27, 2015 #226 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 (edited) τωρα? λογο λαθους εκανα 2 μεταφορτωσεις η 2η απορριφθηκε εμεινε αυτη με τα stutt Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2015 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Νοέμβριος 27, 2015 #227 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 τωρα?ok! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 27, 2015 #228 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 (edited) ανεβασα και 2 με τον πρωταθλητη μας! αποκεφαλισμος κανονικος στο τελευταιο εριξα λιγο τα settings μηπως εξαφανιστουν τα stutt αλλα μπα Τα βαζω ολα εδω να υπαρχουν σαν αρχειο για οποιoν ενδιαφερεται Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2015 από kyr.. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 27, 2015 #229 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 Τέλεια replay. Ο Θοδωρής με άγχωνε πάρα πολύ. Το Mclaren ήταν απίστευτα γρήγορο στις στροφές (στα χέρια του). Αλλά σχεδόν αδύνατο να περάσει εκεί. Μου πήρε το slipstreaming στην ευθεία που ήταν και το πιο ασφαλές. Το ίδιο κ στον Παναγιώτη που δεν έπεσε εύκολα. Στην αριστερή θα μπορούσε να χωθεί αλλά νομίζω ορθά έπραξε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 27, 2015 #230 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 (edited) τον ειδα ξαφνικα πισω μου και τρομαξα.... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2015 από kyr.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts