saxon_747 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2005 Eχω εγκατεστημενο το Kaspersky Personal AV ,παρεα με το Kerio Firewall. Το προβλημα ειναι οτι το Kaspersky, μολις συνδεθω στο νετ και επισκεφτω οποιαδηποτε σελιδα, μου πεταει ενα pop up και μου λεει οτι ο Lovesan Virus αντιμετωπιστηκε επιτυχως... Παταω οκ, αλλα ξαναβγαινει το ιδιο μηνυμα. Και ξανα, και ξανα και ξανα, εκτος αν τσεκαρω το κουτακι που λεει να σταματησει να με ειδοποιει για αυτο το session.Eκανα scan με Kaspersky και Antivir, (και σε safe mode), εκανα scan με Adaware, Giant, Spybot, εσβησα τα temp files και το system restore αλλα εξακολουθει...Με σωζει τιποτα αλλο απο τη βαρετη διαδικασια του φορματ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Για δοκιμασε το hijackthis και στα αποτελεσματα που θα σου βγαλει δες αν υπαρχει κατι υποπτο...επισης καθαρισε ολα τα temp....και κανε restart μετα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάρτιος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Εσβυσα τα temp και εψαξα και με το Stinger και το Avast Cleaner... Τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 http://www.spychecker.com/program/hijackthis.htmlΚατεβασε και δες με αυτο αν σου βγαζει τπτ υποπτο στις εγγραφες...ακομα καλυτερα ποσταρε μια φωτο...εχω την υποψια οτι κατι εχει μπει στο start up.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon Μάρτιος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 utility για να βγαλεις το Lovesanftp://ftp.kaspersky.com/utils/clrav/clrav.zip ftp://ftp.kaspersky.com/utils/clrav/readme.txtκ κλεισε αυτα τα ports 135, 69, 4444.και κατεβασε security pack απο microsoft και κατεβασε http://wingr.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=19για το firewall Καλυτερα βαλε outpost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.