Darap21 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2015 Εχω το πληκτρολογιο CM Storm Devastator και εχω το εξης προβλημα..Οταν παιζω games δεν λειτουργει το Α..Στο Battlefield παταω το Α να παει αριστερα και δεν παει..αν πατησω ομως το shift+A θα παει...Δοκιμασε και στο Shadow of mordor και παλι το ιδιο προβλημα..Τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 13, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 Στο κάνει μόνο μέσα στο παιχνίδι; Μήπως αλλάχθηκαν κάπως τα settings και θέλει shift+A για να παίξει...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 13, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 Μονο μεσα στο παιχνιδι..Γενικα λειτουργει κανονικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 13, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 Από όσο γνωρίζω, το συγκεκριμένο συνοδεύεται από κάποιο software, σωστά;Αν ναι, μάλλον κάτι εκεί φταίει. Έλεγξε της ρυθμίσεις ή κάνει ένα reset to defaults Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 13, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 Δεν εχει κανενα softawre..Μπηκα στην σελιδα να δω μπας κ εχει η μηπως εχει drivers αλλα τπτ..Κατεβασα το Driver Booster 3 και εκανα καποιες ενημερωσεις που μου εβγαλε...Τωρα πλεον δεν μπορω να βαλω ουτε τονο στης στα γραμματα οταν γραφω..:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 13, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 Μην εμπιστεύεσαι προγράμματα όπως το Driver Booster 3. Το λιγότερο που κάνουν είναι να σε γεμίσουν adware...Άλλαξες κάτι ή στο κάνει από την αρχή που το έβαλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 14, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2015 Κοίτα απο τότε έβαλα αυτο το πληκτρολόγιο δεν έπαιξα ποτέ κάποιο game...Όλα τα παίζω με gamepad..Εδω και κανα μήνα ξεκίνησα να παίζω BF4 και ειδα αυτο το πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 14, 2015 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2015 Ουτε 150 φορες δεν σου'χουμε ξαναπει Μητσο οτι τα ετοιματζιδικα προγραμματα για drivers προκαλουν προβληματα μονο, παρα λυνουν... Γενικα στα pc. Τωρα τσεκαρε το πληκτρολογιο αν εχει καποιο ετοιμο προφιλ και σου το γυρναει σε "shift+ A " για να δουλεψει εντος παιχνιδιων. Δε ξερω τι παιζει με τα πληκτρολογια αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 14, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2015 Πως τσεκάρο αν εχω profile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 14, 2015 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2015 Το πληκτρολογιο δεν εχει καν λογισμικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 15, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Όχι δεν θυμάμαι να ειχε κάποιο cd οταν το πήρα..Και στην σελίδα της CM που μπήκα δεν εχει να κατεβάσω τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 16, 2015 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2015 Δεν παίζει να ξέρει κανεις κάτι ε?Να κάνω format? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 18, 2015 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2015 Έκανα φορμάτ και έστρωσε...τώρα παίζει μια χαρα προς το παρόν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNachoGR Ιούνιος 11, 2016 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 format εκανες στο πληκτρολογιο? (ειμαι ασχετος με αυτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts