8anos8888 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2015 Πώς γίνεται να παίρνω από το wifi (usb wn772n) σήμα, αλλά παράλληλα να εκπέμπει και σήμα για να είναι εντός εμβέλιας το laptop μου και το κινητό μου (προφανός δεν φτάνουν με τα δικά τους wifi);Με το windows 'Create an ad hoc network', απλά με πετάει από αύτο που έχω συνδεθεί...Επιπλέον έχω και ένα mini usb wifi digitus αν χρειάζεται... Ότι και αν δοκίμασα δεν τα κατάφερα, μήπως ζητάω κάτι αδύνατο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 13, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 Ζητάς κάτι αδύνατο... θες άλλο ένα τέτοιο usb και να το κάνεις hotspot και να μοιράζει τη σύνδεσή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 13, 2015 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 Μπορείς να πάρεις ένα access point που να υποστηρίζει το repeater mode. Παίρνει το σήμα από το αρχικό ap και το αναμεταδίδει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
8anos8888 Νοέμβριος 13, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 (edited) Ζητάς κάτι αδύνατο... θες άλλο ένα τέτοιο usb και να το κάνεις hotspot και να μοιράζει τη σύνδεσή σου. Επιπλέον έχω και ένα mini usb wifi digitus αν χρειάζεται... Τι άλλο ένα τέτοιο; Iδιο μοντέλο; Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 13, 2015 από 8anos8888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 13, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 Θέλεις 2 συνολικά, το ένα να λαμβάνει και το άλλο να εκπέμπει. Το πρόβλημα είναι ότι τα πιο πολλά usb δεν έχουν drivers για να γίνουν access point. Αν ένα από τα δύο μπορεί, τότε μπορείς να το κάνεις, βάζοντάς τα σε bridge ή μοιράζοντας τη σύνδεση του πρώτου με το δεύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
8anos8888 Νοέμβριος 14, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2015 Κανα φτηνο μοντελο που να εχει και τα drivers ξερετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts