akis_z80 Φεβρουάριος 8, 2016 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 @, μισές δουλειές κάνεις.. Κάνε και κανένα tag να δούνε το ποστ! Περιμένουμε απάντηση από τον @cpgr. Αν δεν πρόκειται να τρέξει, σειρά έχει ο @fatalara. Αν δεν μπορεί και αυτός, σειρά έχει ο @Lazy Dog. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 8, 2016 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 και μετά εγώ :lol: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 8, 2016 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 χαχαχαχαχα θεος! θα το εβαζα στις ατακες αλλα ελαχιστοι θα το πιασουν.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 8, 2016 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 και μετά εγώ :lol: Φοβάσαι να μπεις γιατί μετά ξέρεις ότι δε θα ξεκολλάς 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 8, 2016 Author #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 @ fatalara θέλεις να βάλεις το επόμενο combo?Αν μπορείς φυσικά δεδομένου του ατυχήματος που είχατε αφού ο @cpgr δεν φαίνεται να μπορεί.Αν δεν μπορεί να απαντήσει κι αυτός @Lazy Dog αναλαμβάνεις εσύ ,νομίζω μέχρι τις 9 είναι καλά να περιμένουμε . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 8, 2016 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 Εστειλα και στο steam ενα πμ στον cpgr αλλα εχει να μπει 4 ημερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 8, 2016 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 Καλά το πάτε. Να προλάβω να ρίξω καμιά γύρα στην Bathrust αύριο που γυρνάω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 8, 2016 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 (edited) (Zonda R & 599XX Evo - Nordschleife Endurance) Για οταν θα ειναι η σειρα μου... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 8, 2016 από Lazy Dog 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 8, 2016 Author #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 (edited) (Zonda R & 599XX Evo - Nordschleife Endurance) Για οταν θα ειναι η σειρα μου... + 10 για το κόμπο απ΄ ότι βλέπω πήρες κι εσύ τον στραβό δρόμο πολύ χαίρομαι. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 8, 2016 από panosdimp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 8, 2016 Author #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 Eτοιμος ο σέρβερ @Lazy Dog φτιάξε καινούργιο νήμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 8, 2016 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 (Zonda R & 599XX Evo - Nordschleife Endurance) Για οταν θα ειναι η σειρα μου... Παναγιά μου βόηθα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 9, 2016 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2016 (edited) @panosdimp, done Αν εχω γραψει κατι λαθος, μου λες και το διορθωνω Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2016 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 9, 2016 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2016 ναι.....δεν εβαλες στον τιλο την πιστα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 9, 2016 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2016 @GoMaR, fixed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 19, 2016 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 Updated 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 19, 2016 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 @gchristodθα σου ελεγα επισης PeGe και zenor (εχει δηλωσει οτι δεν ασχολειται πλεον με το ac) να τους διαγραψεις και αυτους απο τη λιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 19, 2016 #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 πριν 9 λεπτά, το μέλος wolves έγραψε: @gchristodθα σου ελεγα επισης PeGe και zenor (εχει δηλωσει οτι δεν ασχολειται πλεον με το ac) να τους διαγραψεις και αυτους απο τη λιστα. Ok, θα τους βγάλω από την επόμενη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 21, 2016 #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2016 Λόγω πολλών απανωτών απωλειών από τη λίστα και σαν μπόνους που άφησε το hotlapping και ήρθε στην παρέα του thelab, η επιλογή του επόμενο κόμπο αναθέτεται τιμητικά στον κύριο @sosna. Όταν με το καλό επιστρέψει ο @fatalara θα έχει προτεραιότητα. Μετά θα συνεχιστεί η σειρά κανονικά με τον Γιώργο @wargasm. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 22, 2016 #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2016 Οκ μετα τον sosna εγω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 22, 2016 #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2016 (edited) πριν 5 ώρες, το μέλος fatalara έγραψε: Οκ μετα τον sosna εγω; Ό,τι θέλεις. Έχεις προτεραιότητα, αν θες μπορείς να βάλεις και τώρα ή να αφήσεις τον sosna και να βάλεις αμέσως μετά. Your call. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 22, 2016 από gchristod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts