akis_z80 Ιανουάριος 11, 2016 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 (edited) Μετά από εκτεταμένο testing αφαίρεσα το ballast. Τα αυτοκίνητα κάνουν ίδιους χρόνους, απλά θέλουν διαφορετική οδήγηση. @liakjim, θα βάλω δοκιμαστικά συννεφιά. Την αποφεύγαμε γιατί κάποιοι είχαν στο παρελθόν framedrops. Έχεις καμιά προτίμηση. Clouds, heavy clouds κλπ; Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 12, 2016 από akis_z80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 12, 2016 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2016 Άκη δεν θέλω να ανακατευτώ στο combo άλλου. Ας πει ο Κώστας @djkostas τις συνθήκες. Αν κ 1η φορά ακούω frame drops από clouds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Ιανουάριος 12, 2016 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2016 Αν και να πω την αλήθεια δεν μου πολυαρέσει πως φαίνεται το game με τα σύννεφα (πολύ σκοτεινό), ας μπούν Light Clouds για να ταιριάζουν με το Silverstone.Ώρα 13:30Θερμοκρασία 16*Green track grip @akis_z80, κάνε σε παρακαλώ εσύ το πρώτο ποστ, ώστε να έχεις πλήρη έλεγχο σε περίπτωση αλλαγών/διορθώσεων! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 17, 2016 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2016 Aπο οτι βλεπετε βαζω το επομενο combo... Θα πηξετε... Σε λιγη ωρα θα το ποσταρω.... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 24, 2016 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2016 Επομενο combo συμφωνα με τη λιστα ο κυριος Γιαννης.@gchristod, περιμενουμε..... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Ιανουάριος 25, 2016 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2016 Updated....TheLab.gr AC Greek Gatherings Combos.pdf 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 31, 2016 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2016 (edited) To επομενο combo βαζει ο @uodvrhw, (TeD KaR) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 31, 2016 από wolves Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Φεβρουάριος 1, 2016 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Για να συνδεθει καποιος στον server οταν εκεινος δεν εχει track απο dreampack, χρειαζεται να εχω τα dreampack ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 2, 2016 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 (edited) Για να συνδεθει καποιος στον server οταν εκεινος δεν εχει track απο dreampack, χρειαζεται να εχω τα dreampack ?Αν ο σέρβερ έχει έστω ένα αυτοκίνητο ή πίστα από dreampack, πρέπει να έχεις αγοράσει το dp για να συνδεθεις. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύεις να τρέξεις με το dp αυτοκίνητο. Καλό ε? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2016 από gchristod Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 2, 2016 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 E λογικο.Πως θα φορτωσει το mesh του αυτοκινητου αν δεν εχει τα contents? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 2, 2016 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 E λογικο.Πως θα φορτωσει το mesh του αυτοκινητου αν δεν εχει τα contents?Σε κάποιο παλιότερο game της Simbin (ή ήταν το rf;) νομίζω σου φόρτωνε ένα dummy asset. Τώρα στα νέα games φορτώνει κανονικά τα αντίπαλα αυτοκίνητα (όλο το content βρίσκεται στο σκληρό σου έτσι και αλλιώς, απλά δεν μπορείς να το οδηγήσεις). Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις το track και το αυτοκίνητο που διάλεξες. Δε νομίζω να δούμε αυτό το feature σύντομα στο AC πάντως. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 2, 2016 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 Δηλαδη να κατεβαζε το content κανονικοτατα και να ηταν locked για οδηγηση...Χμ..δε το ειχα σκεφτει αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 2, 2016 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 (edited) Δηλαδη να κατεβαζε το content κανονικοτατα και να ηταν locked για οδηγηση...Χμ..δε το ειχα σκεφτει αυτο Ακριβως αυτό γίνεται, με πρόλαβε ο άκης. Στο forza 3 αν θυμάμαι καλά, τα dlc αυτοκίνητα που δεν είχες, τα έβλεπες όλα volkswagen jetta, ό,τι να 'ναι[emoji14] Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2016 από gchristod Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Φεβρουάριος 2, 2016 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 Σε κάποιο παλιότερο game της Simbin (ή ήταν το rf;) νομίζω σου φόρτωνε ένα dummy asset. Τώρα στα νέα games φορτώνει κανονικά τα αντίπαλα αυτοκίνητα (όλο το content βρίσκεται στο σκληρό σου έτσι και αλλιώς, απλά δεν μπορείς να το οδηγήσεις). Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις το track και το αυτοκίνητο που διάλεξες. Δε νομίζω να δούμε αυτό το feature σύντομα στο AC πάντως. Κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου και εγω. Στα πιο πολλα games ετσι γινεται παντως. Στην ουσια αγοραζεις το κλειδακι για να τα κανεις unlock ενω τα data ηδη τα εχεις. Ισως να μην τo δουμε στο assetto αλλα θα ητανε τιμιο να δωσουνε ενα season pass με καποιο ποσο και να περιεχει τα 5-6 επομενα dreampacks, γιατι τωρα η θα δωσει καποιος 40Ε για το παιχνιδι και θα αγορασει ενα ενα τα εξτρα ή θα παρει πακετο τα εξτρα μαζι με το παιχνιδι στα 54Ε. Επιλογη για να παρεις τα εξτρα πιο φθηνα μαζι δεν υπαρχει και αυτο κανει κακο κυριως σε αυτους που θα ειχανε απο την αρχη το παιχνιδι και οχι ατομα σαν εμενα που μπηκα τωρα και μπορω να τα παρω ολα πακετο. Σε 3-4 πακετα θα ειναι προβλημα και για τους νεους παικτες γιατι θα ανεβει το κοστος του πληρους παιχνιδιου με τα πακετα σημαντικα και χωρις αυτα θα τρωνε πορτα στο online. Ισως με την κυκλοφορια σε κονσολες βρουνε ευκαιρια και αφομοιωσουν τα ηδη υπαρχοντα πακετα στο main game και να συνεχισουνε με αυτο σαν βαση. Sorry για το offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 2, 2016 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 Παίδες ποιός θα κάνει την βρωμοδουλειά να τσεκάρει τα αμάξια για ballast? Μόνο 2,20 o λέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 3, 2016 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 (edited) Quadruple post, νέο ρεκορ TheLab.gr AC Greek Gatherings Combos.pdf Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2016 από gchristod Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 3, 2016 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 (edited) Delete. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2016 από gchristod Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 3, 2016 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 (edited) Delete Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2016 από gchristod Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 3, 2016 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 (edited) Delete Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2016 από gchristod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 8, 2016 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 Τι έγινε ρε παιδιά?? Που είναι το επόμενο combo?? Καλημέρα και καλή βδομάδα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts