PolomanGR Αύγουστος 1, 2016 #261 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 Καντε ενα poll να δουμε. Παντως ηταν η μονη-πρωτη βδομαδα που ειχε τοσο λιγο κοσμο,τις προηγουμενες ειχε ατομα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 1, 2016 #262 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 πριν 5 λεπτά, το μέλος PolomanGR έγραψε: Καντε ενα poll να δουμε. Παντως ηταν η μονη-πρωτη βδομαδα που ειχε τοσο λιγο κοσμο,τις προηγουμενες ειχε ατομα. Ισχυει αλλα ειναι και αυγουστος. Οτι θελετε πειτε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Αύγουστος 1, 2016 #263 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 Και την Παρασκευη 5-6 ατομα τρεξαμε και ηταν φινα κατασταση Για μενα ριξτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Αύγουστος 1, 2016 #264 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 Εγω practise δεν θα προλαβω να κανω αλλα λογικα θα μπορω να τρεξω... Οποτε καποιος αργος ή ατυχος θα εχει παρεα ... Ωστοσο και παλι λεω λογικα θα μπορεσω... Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 1, 2016 #265 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 Ok μολις παω σπιτι, αργα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 1, 2016 #266 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 On 19/07/2016 at 10:22 AM, GoMaR said: Λοιπον συνεχιζουμε κανονικα μεχρι και τελη Αυγουστου βασει καταστατικου και θα φτιαχτει νεα ανανεωμενη λιστα με νεους οδηγους που εχουμε στην παρεα και βγαζοντας αυτους που εχουν να πατησουν στο φορουμ καιρο. Απο Σεπτεμβρη λοιπον θα εχουμε νεο καταστατικο, νεους κανονες, νεα αρχη και γενικα θα το παρουμε απο το μηδεν. Αυτα θα γινουν το καλοκαιρι στο γνωστο dark καστρο που μου βγαζατε τη ψυχη απο τα cuts Μεχρι τοτε συνεχιζουμε κανονικα εστω και με λιγες συμμετοχες και αναμονη για νεα ομορφα πραγματα απο Σεπτεμβρη. Θα ειμαι στην διαθεση σας για οποιοδηποτε τεχνικη αλλαγη του σερβερ. Y.Γ @panosdimp εισαι ο επομενος στην επιλογη combo.Δεν υποχρεωνεσαι να τρεξεις.Ουτε υποχρεωνεσαι να επιλεξεις σαφως.Αλλα για την τιμη και την ιδιοκτησια του σερβερ,θα ειναι κριμα να απουσιαζεις απο το καταστατικο https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LZLGv983qeqxRJwihfI0jDLe2PM0EuLtkaq_xRyNb0I/edit?usp=sharing Σας ευχαριστω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Αύγουστος 8, 2016 Author #267 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 @sosna Bάλε κάτι να παίζει για αυτούς που θα μείνουν κοντά στο πισί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Αύγουστος 8, 2016 #268 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 Σόρρυ για την αργοπορία. Vallelunga Club Toyota AE86 Tuned Εγώ δυστυχώς θα λείπω οπότε αν δεν σας αρέσει αλλάξτε το. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Αύγουστος 9, 2016 Author #269 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2016 Ετοιμος ο σέρβερ απολαύστε υπεύθυνα ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Αύγουστος 9, 2016 #270 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2016 Ουτε απεξω δε θα περασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Αύγουστος 9, 2016 Author #271 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2016 πριν 6 ώρες, το μέλος GeoF1 έγραψε: Ουτε απεξω δε θα περασω. Ελα στη Μόνζα να κόψεις φλέβες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 10, 2016 #272 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2016 Ελα στη Μόνζα να κόψεις φλέβες. Report!!!! Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 12, 2016 #273 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2016 Θα μπει κανείς σήμερα? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Αύγουστος 12, 2016 #274 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2016 No man's sky pc release today... Οποτε όχι από εμένα Sent from my V10 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Αύγουστος 12, 2016 #275 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2016 Εγώ φεύγω για χωριό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Αύγουστος 23, 2016 #276 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2016 Τι έγινε ρε παιδιά το κλείσαμε το μαγαζί? Τέλειωσε το καλοκαίρι get over it already !! Τα κεφάλια μέσαααα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Αύγουστος 23, 2016 #277 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος Georgiadis Giorgos έγραψε: Τι έγινε ρε παιδιά το κλείσαμε το μαγαζί? Τέλειωσε το καλοκαίρι get over it already !! Τα κεφάλια μέσαααα!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 23, 2016 #278 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2016 Οπου 13 βαλε 23 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 28, 2016 #279 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 Που στε τρελά αγόρια? Για να βάζουμε κόμπο! Γκουχ Γκουχ , praga, γκουχ magione [emoji6] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 29, 2016 #280 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2016 Δεν ΄βάζουμε το combo του @sosna ? Επίσης θα πρέπει να φτιαχτεί νέα λίστα με άτομα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts