wolves Ιούνιος 24, 2016 #221 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2016 Ωπα, μλκια... ή μαλλον στραβομαρα. Πριν τον Ακη ειναι και ο @rapid_fast Συνεχιζει να ισχυει αυτο που ειπε ο Ιασονας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 24, 2016 #222 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2016 Είμαι standby με καλοκαιρινό combo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιούνιος 24, 2016 #223 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος wolves έγραψε: Ωπα, μλκια... ή μαλλον στραβομαρα. Πριν τον Ακη ειναι και ο @rapid_fast Συνεχιζει να ισχυει αυτο που ειπε ο Ιασονας. Να με προσπεράσετε που δεν θα τρέξω? Να βάλει ο @akis_z80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 2, 2016 #224 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 @Stelios F. Αγαπητέ μας,μπορεί να μην μας κάνετε την τιμή στους εβδομαδιαίους αγώνες αλλά κάντε μας την τιμή να επιλέξετε ενα κόμπο και ας μην τρέξετε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούλιος 8, 2016 #225 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 @GeoF1 βαζεις το επομενο combo.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 8, 2016 #226 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 Χαχαχαχα, ξέρω τι θα μπει. Το που μένει μόνο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιούλιος 9, 2016 #227 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2016 Μεχρι το απόγευμα θα εχω ποσταρει παιδες..Αν και δεν νομιζω να σας αρέσει Sent from my Note 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 9, 2016 #228 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2016 Μεχρι το απόγευμα θα εχω ποσταρει παιδες..Αν και δεν νομιζω να σας αρέσει Sent from my Note 3 Εμένα θα μου αρέσει σίγουρα [emoji48] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούλιος 9, 2016 #229 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2016 Κρίμα που δε βγήκε ακόμα το patch για να επιλέξεις την SF15-T, αλλά νομίζω και καμια exos s1 θα σε καλύψει @GeoF1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 9, 2016 #230 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2016 Κρίμα που δε βγήκε ακόμα το patch για να επιλέξεις την SF15-T, αλλά νομίζω και καμια exos s1 θα σε καλύψει @GeoF1 Κατευθύνεις τις εξελίξεις ή μου φαίνεται? [emoji6] [emoji12] Για να "κατευθυνω" και εγώ, λογικά το exos s1 παρά είναι φλωρικο για τον φίλο μας [emoji48] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιούλιος 9, 2016 #231 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2016 1 hour ago, GeoF1 said: Μεχρι το απόγευμα θα εχω ποσταρει παιδες..Αν και δεν νομιζω να σας αρέσει Sent from my Note 3 Το ότι θα βάλεις την F3 το ξέρουμε, απλά παρακαλώ μόνο laserscanned track Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούλιος 16, 2016 #232 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 To επομενο combo βαζει ο @djkostas Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Ιούλιος 16, 2016 #233 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 7 minutes ago, wolves said: To επομενο combo βαζει ο @djkostas Ας βάλει ο επόμενος στη σειρά παρακαλώ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούλιος 16, 2016 #234 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 Επομενος στη σειρα ειμαι εγω, αλλα ξεκινανε οι διακοπες απο αυριο, οποτε παραχωρω τη θεση μου. Σειρα εχει ο @gchristod Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Ιούλιος 16, 2016 #235 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 (edited) Εγώ έχω να μπω από τον καιρό του Νώε, οπότε μάλλον είναι πιο σωστό να παραχωρήσω επίσης τη σειρά μου στον @Lazy Dog αν είδα καλά γιατί το καταπληκτικό windows phone μου αρνείται πεισματικά να ανοίξει το google spreadsheet. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 16, 2016 από gchristod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούλιος 16, 2016 #236 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 Ο @Lazy Dog ειναι ο επομενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 16, 2016 #237 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 ρε παιδια αν ειναι να ξανα γυρισουμε στη λίστα ατόμων που παιζουν μονο,χανουμε το νόημα..βάλτε και ΜΗΝ τρεξετε!!! παραπάνω επιλογές για όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούλιος 16, 2016 #238 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 (edited) F138 SPA, ή Barcelona GP What say you? Ενναλακτικα επειδη τρεξατε formula στο προηγουμενο, Aventator SV, Red Bull Ring fixed setup & street tyres WHAT SAY YOU???? edit: βαλτε ενα poll Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 16, 2016 από Lazy Dog 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 16, 2016 #239 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 Αν και δε συμφωνω να πηδηξουμε τοσα ατομα,εφοσον εχεις ετοιμο combo βαλε εσυ τωρα.Αλλα θα ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ την επομενη φορα (εστω απο τη νεα σεζον) να βαζουν και ατομα που δε τρεχουν. Φτιαξε ποστ lazy dog με την lambo fixed setup / street tyres? Μουρλιααα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούλιος 16, 2016 #240 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Αν και δε συμφωνω να πηδηξουμε τοσα ατομα,εφοσον εχεις ετοιμο combo βαλε εσυ τωρα.Αλλα θα ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ την επομενη φορα (εστω απο τη νεα σεζον) να βαζουν και ατομα που δε τρεχουν. Σε αυτο διαφωνω. Αυτος που βαζει κομπο θα πρεπει να ειναι και υποχρεωμενος να υποστει την επιλογη του, οπως επισης να εχει κανει και τη σχετικη προετοιμασια απο πριν ωστε να μην εχουμε προβληματα τη μερα του αγωνα. (καμια μομφη για το χτεσινο, το ειχαμε δοκιμασει ολη την εβδομαδα και δεν ειχε βγαλει προβλημα) Αλλιως την επομενη φορα που θα επιλεξω εγω αλλα δε θα μπορεσω να τρεξω θα σας βαλω αυτο: Spoiler στη Spa - 30 γυρους ή την Ferrari SF15-T στη Vallelunga CLUB και αντε βγαλτε τα ματια σας... Επισης, να προσθεσω οτι, καποια στιγμη πρεπει να γινει και ενα ξεκαθαρισμα στη λιστα αυτων που επιλεγουν. Εχει μεσα ατομα που ειναι τελειως εξαφανισμενα (επισης εχουν ερθει καποιοι καινουργιοι) και θα φτανει η μερα της ανακοινωσης και θα ψαχνομαστε.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts