fatalara Μάρτιος 15, 2016 #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2016 (edited) @fuz10n Καπου στους 25 γυρους πρεπει να ειναι ο αγωνας εκτος αν γινουν 2 των 15. Επισης δοκιμασε το με ABS ON και TC ON γιατι ετσι θα τρεξουμε. Τελος το Tyre wear μπορει να ρυθμιστει οποτε διαλεγεις οτι θες. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 15, 2016 από fatalara 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Μάρτιος 15, 2016 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2016 γιατι να τρεξουμε με ΟΝ abs και tc? δε θελω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Μάρτιος 15, 2016 #123 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2016 (edited) Eμείς εδώ είμαστε παλικάρι μου και σε περιμένουμε... Και ABS off, και parc ferme και όλα OFF ΟΛΑ OFF ΛΕΜΕ !!! To τιμόνι και η Παναγία μαζί σου ένα πράμα όπως λεμε Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 15, 2016 από mad_dog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάρτιος 15, 2016 #124 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2016 Απο το πρωτο ποστ, Παράθεση 2. Grip στο 95% και session transfer 80,90 η 100% στην επιλογή του ατόμου που βάζει κόμπο 3. Factory settings τα υπόλοιπα 4.Ο,τι αυτοκίνητο θέλει αυτός που βάζει, δεν έχει μα μου εύκολο δύσκολο από τη στιγμή που υπάρχουν τα βοηθήματα. Οποιος θελει ας τρεξει με τα βοηθηματα off. Σαν νουμπας που ειμαι εγω τα προτιμω on 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Μάρτιος 15, 2016 #125 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2016 ω δεν ειχα δει κανονες... στραφι ολο μου το ψαξιμο imola - gtr gt3 λοιπον ενιαιο. γυρους 25. τα υπολοιπα κατα τα γνωστα green να ανεβαινει κλπ. να βγαλω και μπροσουρα? καλη προπονηση! PS. @mad_dog εχω βαλει ηδη το demo αλλα δε μου βλεπει την G27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Μάρτιος 15, 2016 #126 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2016 πριν 6 λεπτά, το μέλος fuz10n έγραψε: PS. @mad_dog εχω βαλει ηδη το demo αλλα δε μου βλεπει την G27 Πρέπει να κάνεις unistall το AC, μετά θα στην βλέπει κανονικά. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 15, 2016 #127 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2016 Μπροσούρα μπροσούρα, με μια ωραία φωτογραφία!!! Υ.Γ. Δεν παίζει να μην στην δει. Αν θες να το δούμε στο θέμα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Μάρτιος 20, 2016 #128 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2016 Επειδη ο επομενος αγωνας πεφτει σε 3ημερο , τι θελετε να κανουμε?? Να μπει κανονικα combo η να το αφησουμε για 3/4? Υποθετω μεχρι το βραδυ της Κυριακης θα εχουν γυρισει οι περισσοτεροι αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μπουνε μετα στον αγωνα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάρτιος 20, 2016 Author #129 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2016 Ωραία ιδέα η αναβολή για ξεκούραση , θα το κάνουμε όπως την προηγούμενη φορά ένα χαλαρό και όποιος γουστάρει μπαίνει και τρέχει, τα λέμε αργότερα στο teamspeak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Μάρτιος 20, 2016 #130 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2016 Προτεινω να μπουν σε μια πιστα μονοθεσια (πχ φερραρι 2002,98 Μακλαρεν mp4/13 mp4/4 ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Μάρτιος 20, 2016 #131 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2016 (edited) Δώστε στοιχεία από το TS3 σας. Θέλω να μπω και να μοιράσω διαφημιστικά από το rF2. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 20, 2016 από mad_dog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Μάρτιος 20, 2016 #132 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2016 37 minutes ago, panosdimp said: Ωραία ιδέα η αναβολή για ξεκούραση , θα το κάνουμε όπως την προηγούμενη φορά ένα χαλαρό και όποιος γουστάρει μπαίνει και τρέχει, τα λέμε αργότερα στο teamspeak. Νομιζω ειναι καλυτερα ετσι ναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Μάρτιος 21, 2016 #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2016 Ενδιαφέρεται κανείς να συνεχίσει να κρατάει τη λίστα με τη σειρά επιλογής των κόμπο? Όποιος θέλει ας μου πει για να του δώσω το αρχείο σε excel μορφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάρτιος 21, 2016 #134 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2016 8 minutes ago, gchristod said: Ενδιαφέρεται κανείς να συνεχίσει να κρατάει τη λίστα με τη σειρά επιλογής των κόμπο? Όποιος θέλει ας μου πει για να του δώσω το αρχείο σε excel μορφή. Αποποίηση ευθυνών? Τι εγινε σε πηρε με το μερος του το τρελο-σκυλο και μας αφηνεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Μάρτιος 21, 2016 #135 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2016 πριν 12 λεπτά, το μέλος Georgiadis Giorgos έγραψε: Αποποίηση ευθυνών? Τι εγινε σε πηρε με το μερος του το τρελο-σκυλο και μας αφηνεις??? Lol'd Μετά (και) το χθεσινό, αποφάσισα πως με το AC πλέον θα ασχολούμαι εξαιρετικά περιστασιακά. Πολύ καλή η παρέα, αλλά δεν μπορώ να χαλιέμαι άλλο με δαύτο, ειλικρινά δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που ευχαριστήθηκα αγώνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Μάρτιος 27, 2016 #136 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2016 Το πολυ μεχρι αυριο το μεσημερι θα εχει ανακοινωθει το επομενο combo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 28, 2016 #137 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2016 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 4, 2016 #138 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2016 next combo? @thazio ή @wargasm ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Απρίλιος 4, 2016 #139 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2016 Ο Thazio ζητησε να παει στο τελος...Οποτε ο Γιωργος αν συμφωνει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Απρίλιος 4, 2016 #140 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2016 Καλημερα σας κυριοι! Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καποιο κομπο στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη, καθως δεν ειχα δει οτι ο thazio μεταφερθηκε. θελει μηπως ο @Oxide Burnedbrain να βαλει και να παω αμεσως μετα απο αυτον? Γιατι περα απο το οτι δεν εχω καποια προταση τωρα (λυνεται αυτο μεχρι αυριο), δεν θα μπορω να παιξω κι'ολας τη κυριακη, καθως απο αρχες της αλλης βδομαδας θα εχω το rig ετοιμο. Ωστοσο αν δε γινεται να μεταφερθω για την αλλη βδομαδα, δε πειραζει, απανταω αυριο το πρωι το αργοτερο. Τι λες καλε μου @Oxide Burnedbrain ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts