panosdimp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2015 (edited) Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις ενημερώνω πως επήλθε συμφωνία και συγχώνευση της Gomar Α.Ε με την panosdimp Ο.Ε . Αποφασίστηκαν τα εξής . 1.Δύο αγώνες με reverse grid στον δεύτερο 2. Grip στο 95% και session transfer 80,90 η 100% στην επιλογή του ατόμου που βάζει κόμπο 3. Factory settings τα υπόλοιπα 4.Ο,τι αυτοκίνητο θέλει αυτός που βάζει, δεν έχει μα μου εύκολο δύσκολο από τη στιγμή που υπάρχουν τα βοηθήματα. 5.Ο μεγάλος αγώνας προς το παρόν αναβάλλεται 6.Γκρίνιες και παράπονα στο εξής απαγορεύονται δεχόμεθα μόνο προτάσεις για συζήτηση ,οι οποίες συζητήσεις καλό είναι να γίνονται μέσω ts όποτε ό,τι έχετε πείτε το στο practice η στο τέλος του αγώνα. 7.Απόφαση για το επόμενο combo μέχρι Δευτέρα απόγευμα ! Λίγα λόγια για την ιστορία του σέρβερ ,ξεκίνησε με την ευγενική χορηγία του geovas και όταν αυτός έπρεπε να φύγει για να λάβει μέρος σε πρωτάθλημα απαιτητικό του iracing πέρασε στα χέρια μου πρίν το καλοκαίρι έκτοτε χρηματοδοτείται από μένα και με την πολυτιμότατη τεχνική αρωγή του akis_z80 μπόρεσε και λειτούργησε μέχρι σήμερα ,αυτά για όσους έχουν την απορία ,η απόφαση για αποκλειστικά δική μου χρηματοδότηση πάρθηκε για λόγους μεγαλύτερης και απρόσκοπτης διάρκειας ζωής του σέρβερ. Εύχομαι καλούς αγώνες η σειρά με τα άτομα που θα βάλουν επόμενο κόμπο είναι η παρακάτω . Ενημερώνα τον σέρβερ με τις τελευταίες εξελίξεις και σε ένδειξη καλής θέλησης παραχωρώ τη θέση μου ως προς την επιλογή κόμπο στον επόμενο. See you on track Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 22, 2016 από rastafari 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Νοέμβριος 13, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 (edited) Η λίστα με τη σειρά επιλογής combo θα ενημερώνεται εδώ, λογικά κάθε Δευτέρα ή Τρίτη: TheLab.gr AC Greek Gatherings Combos.pdf Edit1: Πλέον αν κάνετε click στο σημαιάκι στη στήλη race, σας πάει στα αποτελέσματα του αντίστοιχου αγώνα.Edit2: Προστέθηκε το combo της Κυριακής 22/11.Edit3: Προστέθηκαν στη λίστα οι Oxide Burnedbrain, Gakis και troffeo. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 16, 2015 από gchristod 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Νοέμβριος 15, 2015 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Εμένα θα με βάλετε στη λίστα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Νοέμβριος 15, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Εμένα θα με βάλετε στη λίστα? Το ingame όνομά σου είναι Christian Grzybowski? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Νοέμβριος 15, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Το ingame όνομά σου είναι Christian Grzybowski? Ναι,το πραγματικό μου είναι αυτό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 16, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2015 χαχαχα Κώστας Πιπεργίας =djtasos!!!! djkostas είναι το σωστό!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Νοέμβριος 16, 2015 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2015 χαχαχα Κώστας Πιπεργίας =djtasos!!!!djkostas είναι το σωστό!!!!Ουπς! [emoji14] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Νοέμβριος 30, 2015 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2015 (edited) Η λίστα ενημερωμένη με το combo του Κυριάκου για 13/12. TheLab.gr AC Greek Gatherings Combos.pdf Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 2, 2015 από gchristod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 30, 2015 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2015 (edited) Βαλτε μια Nord Tourist να τρεχει. Αφου δεν θα γινει το event, να εχουμε να ασχολουμαστε μεσοβδομαδα Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 30, 2015 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Δεκέμβριος 28, 2015 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Η λίστα ενημερωμένη εν αναμονή του @Stelios F. TheLab.gr AC Greek Gatherings Combos.pdf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Δεκέμβριος 28, 2015 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 (edited) Η λίστα ενημερωμένη εν αναμονή του @Stelios F. TheLab.gr AC Greek Gatherings Combos.pdf Εγώ αποφασίζω? Τώρα είδα το πιντιέφ , εγώ αποφασίζω, δώστε μου 24 ώρες Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 28, 2015 από Stelios F. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Δεκέμβριος 28, 2015 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Εγώ αποφασίζω? Τώρα είδα το πιντιέφ , εγώ αποφασίζω, δώστε μου 24 ώρες [emoji14]Βεβαίως Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 11, 2016 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 (edited) up @djkostas Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2016 από GeoF1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 11, 2016 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 O djkostas επέλεξε combo. Lotus 2-11 και ktm xbow στο silverstone. Μένει να κάνει και το επίσημο ποστ.Ο σέρβερ πάντως ανανεώθηκε για όποιον θέλει να ξεκινήσει practice. Είδαμε στο rsr ότι η 211 είναι γρηγορότερη οπότε της βάλαμε 120 kg ballast δοκιμαστικά. Αν τυχόν χρειάζεται λιγότερο ή περισσότερο, θα το διαπιστώσουμε σήμερα-αύριο σε συνθήκες server. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Ιανουάριος 11, 2016 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Updated. Προστέθηκε και ο @uhu . TheLab.gr AC Greek Gatherings Combos.pdf 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 11, 2016 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Updated. Προστέθηκε και ο @uhu . TheLab.gr AC Greek Gatherings Combos.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 11, 2016 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 O djkostas επέλεξε combo. Lotus 2-11 και ktm xbow στο silverstone. Μένει να κάνει και το επίσημο ποστ. Ο σέρβερ πάντως ανανεώθηκε για όποιον θέλει να ξεκινήσει practice. Είδαμε στο rsr ότι η 211 είναι γρηγορότερη οπότε της βάλαμε 120 kg ballast δοκιμαστικά. Αν τυχόν χρειάζεται λιγότερο ή περισσότερο, θα το διαπιστώσουμε σήμερα-αύριο σε συνθήκες server. Ολα default.TC off , manual shifting σε KTM / lotus 2/11 και ετρεξα 4-5 λαπς απο το καθενα. 1η εμπειρια με τα συγκεκριμενα αμαξια. Τα βαζω εδω , μηπως σε βοηθησει. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 11, 2016 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Οκ μάλλον θα φύγει το ballast, αλλά σήμερα ας συνεχίσουμε τις δοκιμές όπως είμαστε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 11, 2016 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Κανά 50άρι ballast νομίζω θα είναι καλά. Άντε φτιάξτε και το θέμα. Ελπίζω να δούμε και καμιά συννεφιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 11, 2016 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 (edited) Το ballast στο lotus λογικά..Κανονικά χάνει δευτερόλεπτο το γύρο.το κτμ δεν εχει abs Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts