baladic Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2015 Καλησπέρα, Πριν μερικές μέρες αγόρασα το tplink cpe210 για να συνδέομαι με ελεύθερο δημόσιο δίκτυο (του Δήμου). Ακολούθησα τις οδηγίες και έδωσα ip 192.168.0.10 και 255.255.255.0 στην κάρτα δικτύου. Με την 192.168.1.254 μπήκα (web browser) στη διαχείριση του cpe. Επιλέγω Client Mode, ανιχνεύω το AP του δήμου που θέλω, επιλέγω Lock to AP (δοκίμασα και connect) και τέλος. Αλλάζω αμέσως τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου σε αυτόματα (IP, DNS), περιμένω αλλά τίποτα. Έχω ελέγξει τα καλώδια και δουλεύουν ΟΚ και σε άλλο δίκτυο με την ίδια κάρτα δικτύου. Έχω κάνει επανεκίννηση αλλά πάλι τίποτα. Πιστεύω ότι κάτι λάθος κάνω στις ρυθμίσεις. Επισυνάπτω τις φωτογραφίες από τα βήματα του cpe (quick setup) μήπως εντοπίσει κάποιος το πρόβλημα.
trendy Νοέμβριος 12, 2015 #2 Νοέμβριος 12, 2015 Έχεις πολύ μεγάλη διαφορά στο tx και rx rate. Έχεις στοχεύσει σωστά; Κάποια access points δεν αφήνουν τους χρήστες με χαμηλό σήμα να παίζουν για να μην καθυστερούν τους υπόλοιπους. Επίσης παίξε με τα WMM και Short GI.
Recommended Posts