rafail1994 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2015 Επειδή δεν βγάζω άκρη πλέον να ρωτήσω μπας και ξέρει καποιος . Λοιπόν σήμερα μου έβγαλε διαθέσιμες ενημερώσεις της κάνω και μου βγάζει σε 2 πρόβλημα είπα να το ψάξω λίγο για να γίνουν και αυτές,το αποτέλεσμα πλέον είναι να μην μπορώ να κάνω καμία ενημέρωση και να μου πεταει μόνιμος error φτιάχνω το ενα και βγαίνει αλλο μετά . Τι να δοκιμάσω μπας και στρώσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 12, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2015 ΚΒ 3088195 & ΚΒ 2882822 ? έχω παρόμοιο θέμα με αυτές τις 2 που αρνούνται να εγκατασταθούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Νοέμβριος 12, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2015 Ναι με αυτες , τελικα επειδη οσο τα σκαλιζεις τα windows τοσο γινεται ο χαμος αποφασισα να του κανω ενα format μετα απο τοσα χρονια να καθαρισει και λιγο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 12, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2015 ΚΒ 3088195 & ΚΒ 2882822 ? έχω παρόμοιο θέμα με αυτές τις 2 που αρνούνται να εγκατασταθούν.Έχουν εγκατασταθεί κανονικά στο pc μου. Το ΚΒ3088195 είναι πρόσφατο update, ενώ το ΚΒ2882822 είναι παλαιότερο. Αφού κάνετε stop το automatic update από τα services καθαρίστε (Διαγραφή) ότι υπάρχει μέσα στο C:\Windows\SoftwareDistribution\ Φυσικά πρώτα κρατάτε ένα αντίγραφο αυτών. Επίσης καθαρίστε το Registry με το CCcleaner Στη συνέχεια κάνετε start το automatic update. Αν δεν πετύχει αυτό βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Νοέμβριος 12, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2015 Έχουν εγκατασταθεί κανονικά στο pc μου. Το ΚΒ3088195 είναι πρόσφατο update, ενώ το ΚΒ2882822 είναι παλαιότερο. Αφού κάνετε stop το automatic update από τα services καθαρίστε (Διαγραφή) ότι υπάρχει μέσα στο C:\Windows\SoftwareDistribution\ Φυσικά πρώτα κρατάτε ένα αντίγραφο αυτών. Επίσης καθαρίστε το Registry με το CCcleaner Στη συνέχεια κάνετε start το automatic update. Αν δεν πετύχει αυτό βλέπουμε. Τα δοκιμασα ολα αυτα αλλα τιποτα δεν ξερω που μπορει να σκαλωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Νοέμβριος 12, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2015 Δες κι εδώ μήπως σε βοηθήσει κάτι https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=windows%20update%20%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%BF%CF%81%2080080005http://sevenfix.blogspot.gr/2010/08/windows-7-update-error-80080005.htmlhttps://www.infopackets.com/news/9602/how-fix-windows-update-wont-update Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 12, 2015 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2015 διαβάστε κι εδώ τι γράφει ο dpolal μήπως σας βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 13, 2015 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 Πάρα πολύς κόσμος τις τελευταίες μέρες έχει προβλήματα με τα updates. Από απλό fail μέχρι update bootloop που καθιστά τον υπολογιστή άχρηστο. Την τελευταία βδομάδα τουλάχιστον 3 γνωστοί μου απευθύνθηκαν σε μένα για τέτοια θέματα. Μήπως το κάνει επίτηδες η ms για να αναβαθμίσουμε σε 10; Πάντως εγώ σε δύο από τις τρεις περιπτώσεις, εγκατέστησα linux και είδαν το φως τους οι άνθρωποι. Η τρίτη περίπτωση, ό,τι και να έκανα, δεν λυνόταν. Ο συγκεκριμένος φίλος ακόμα εγκαθιστά λογισμικό μετά από clean επανεγκατάσταση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Νοέμβριος 13, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 Δοκίμασα πάρα πολλά πράγματα και από οτι κατάλαβα μετα απο τοσο σκάλισμα ρημάχτηκαν ολα . Μετα το format πάντως τα πέρασε κανονικά χωρίς πρόβλημα δεν ξερω τι να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts